Přejít na výpis diskuzí
Video z Killzone: Shadow Fall odhaluje výhody vývoje pro PS4
30.5.2013 | Ladislav Loukota
64 příspěvků
-
Pc tady bylo davno pred konzolema a bude tady dlouho ponich, kazdej vyvojar vam mimo mikrofon rekne, ze PC je budoucnost.
Nicmene, pro mene narocne a zdatne - napr je problem updatnout graficke ovladace, ci cokoli ostatniho - je zde volba pro jednodusseji zalozene a mene zdatne parany, instatni kabicka - neres nic a hraj.
PC hraci opravnene na konzolisty nahlizeji nako na amatery - vzdyt duvody jako problem s updatem SW prip. upgrade nejake soucastku - tomu se muze i 10letej PC paran smat... -
-
Nastuduj si nejdřív něco o historii a potom piš. No a to další nemá snad cenu ani komentovat takový průjem se jen tak nevidí.
-
-
Taky by mě zajímalo, kam všichni chodí na to, že PC hry tu byly první.
-
-
-
Je jedno na cem hrajem. Pocitac (ja), konzole, handheld whatever... Jsme jedna rodina. Pařbě zdar navždy!! *16*
-
Paneboze, to je diskuze, to jsou vsichni tak omezeni, ze nedokazou pochopit, ze ne vsichni musi mit na vec stejny nazor ? Nechapu v cem je problem, ja osobne jsem pro konzole, do minuleho roku jsem byl zaryty PC hrac, ale ted proste nemam tolik casu, na pocitaci spise pracuju a nechci se patlat s tim, ze budu muset shanet nove ovladace na grafiku apod. Jen kvuli tomu aby mi neco bezelo plynuleji. Proste prijdu z prace, kdyz mam chut vrazim do PS3 hru a na pul hodku si zahraju... Hlavne, ze si tady par lidi pohonilo ego, ze ma PC za x tisic a, ze si zahrajou hru v lepsi grafice nez na konzoli... Tak takovym muzu rict jen jedno : Na 42' televizi stejne hraju z gauce a mam ji od sebe par metru, takze ta grafika nevypada az tak spatne, a "jen" HD rozliseni konzolovych her me taky nepumpuje.
-
A bude tu vůbec nějaká debata o hře kvůli které je tento článek? Pokud se hodláte takhle chovat nemá cenu tu mít nějaký diskuze a můžeme je rovnou zrušit.
-
-
a když jsem tuhle psal, že by to admini měli pravidelně promazávat, byl jsem za špatného...
-
-
Teď nastává pc hráčům těžké období. Vycházejí nové konzole a spousty nových titulů si ani nezahraji čili jim zbudou jen nářky a pláč. S postupem času, jak konzole budou stárnou, se bude nejspíše objevovat více portovaných her než na startu, ale to je hudba vzdálené budoucnosti. Teď se můžou utěšovat maximálně tím, že by to klidně spustili na pc za 15k *1*
-
-
Nářky a pláč? Nikdy nebudete mít na konzoli nic, jako je half-life (2), nikdy Far Cry, nikdy Stalkera, nikdy ARMU, žádný wargame ani Men of War ..... když na to přijde Thief the dark project, System shock 2 ...
nářky a pláč? asi nejsem cílová skupina konzolí... o grafiku mi už vůbec nejde, ale HW pokrok bych viděl rád -
-
Ty jsi jaksi zamrzl v čase :) se uklidňuješ historii a mrtvými značkami... docela zoufalé...
-
-
zoufalé je, že se dneska hráči spokojí s tím, co vyprskne EA a Ubisoft, místo aby chtěli pradávnou kvalitu. Nevim, co je na tom zoufalýho? Umění mám taky rád starý a ne moderní, stejně jako auta a motorky...takže jsem zoufalec?
-
-
OD EA, Ubisoftu a Bethesdy apod. jsem produkty raději vzdal. A nejsem si ale jistý jestli za dnešní úpadek her můžou konzole nebo lidi co kupují produkty jako AC,ME, Skyrim, COD, Battlefield a podobný sračkky a nemalou vinu dávám herním novinářům a kritikům...
-
-
-
-
Osobně mi to nijak nevadí :) Hry, které vycházejí na konzole mě jako PC hráče nelákají. Sice se sem tam něco objeví co bych si zahrál jako třeba Red Dead Redemption, ale zase tak horký to není.
-
-
Popravdě ono to není žádná sláva na PC ani na konzoli poslední dobou. Letos mě udělalo radost tak akorát Dragon's Dogma: Dark Arisen a Resident Evil: Revelations jinak je to stejná bída jako vloni.
-
-
uprimne na konzole me zadna hra nelaka, spíš mam ve vyhledu Planetary annihilation, hardware, oldschool rpg-čka z kickstarteru a možna skusím Neverwinter online a to si všechno zahraju na pc *5*
-
-
Ted ale zcela vážně a upřímě. Je KillZone lepší, nežli CoD?
-
-
je o moc lepší
-
Jinak si nemyslím, že je tu hate na ty, kdož mají konzoli a naopak. Ale bez diskuze, konzole stoply vývoj HW (který se přitom stává čím dál dražší => dosahnutí hranic vývoje) a hry jsou také úplně jiného charakteru (přesunují se finance a vývoj...), takže kvalitních věcí na PC je čím dál tím méně.
-
-
Kdy už se konečně začneme bavit o hře a ne o flamu PC vs konzole? Toho se asi nikdy nedočkám.
-
Já se vsadím že za 15 tisíc poskládám takové PC, ktere kdyby vývojáři chtěli tak rozjede nový Killzone v stejné kvalitě. A argument "sednout a hrát" neplatí, přece taky u PC jen sednu a hraju, hru mi updatuje Steam nebo Uplay nebo Battlenet.
Taky vývojáři by si líp vydělali, kdyby nebyli jejich hry exkluzivní, měli by víc zákazníku logicky *5* -
-
je to znacka ktera patri sony , proc si asi myslis ze to vychazi jen na ps4? hry prodavaji konzoli...
-
-
"hry prodávají konzoli" a jsme doma, takže neexistuje žádny racionální duvod pro existenci konzolí jen to že je na ni vyvíjena nějaká exkluzivní hra?
To je přibližně to samé jak kdyby někdo vydal hru exkluzivně pro grafické karty od Nvidie *7* -
-
a jeste jedna vec , az budou vychazet na pc tak dobre hry jako na konzoli , tak mozna budu uvazovat o tom ze jednoho krasneho dne bude u me pc platforma na prvnim miste, zatim me k tomu nic netahne ..
-
-
Mě jako hráče real time a tahových strategií a MMO k tomu táhne docela dost.
-
-
no vidis , bez urazky , ale proc sem lezes, ? ja taky nechodim prispivat pod clanky mmo her , a presvedcovat tam nekoho o tom jak je jeho oblibena platforma nej...
-
No tak si tam táhni a nepruď..
-
-
-
a proc to vuber resis? Ja hraji na konzolich uz od dob ps1 a vyhovuje me to , mas s tim nejakej problem? Fakt nechapu nektere nazory tady na games..
-
-
-
-
pc hraci zase zavidi, zadna novinka, opravdu si myslite ze ty vase zamindrakovany nazory nekoho zajimaji? Nesnasim lidi co nekomu cpou ze to nejlepsi je prave to co maji doma, fakt demence , bezte uz vsichni do riti a zavrete dvere...
-
Chvala na svou platformu u exkluzivky je docela usmevna. Co by asi tak jineho mohli rikat?
-
-
To jsme objevily Ameriku? Chvála na JAKÝKOLI svůj produkt je logická (v žádném případě úsměvná) a dělají to všichni ať už je to exkluzivita nebo ne. Tomu se říká marketing a kdyby to bylo opačně a vývojáři svoje produkty pomlouvali, asi by to moc neprodávalo, hej? A hlavně, tenhle článek je o tom, že vývoj pro PS4 obecně je pro vývojáře osvobozující, nejde ani tak o hru na které je to prezentováno.
-