Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vlastik.plaminek
    Taky by mě zajímalo, kam všichni chodí na to, že PC hry tu byly první.
  • Nastuduj si nejdřív něco o historii a potom piš. No a to další nemá snad cenu ani komentovat takový průjem se jen tak nevidí.
  • Pc tady bylo davno pred konzolema a bude tady dlouho ponich, kazdej vyvojar vam mimo mikrofon rekne, ze PC je budoucnost.

Nicmene, pro mene narocne a zdatne - napr je problem updatnout graficke ovladace, ci cokoli ostatniho - je zde volba pro jednodusseji zalozene a mene zdatne parany, instatni kabicka - neres nic a hraj.

PC hraci opravnene na konzolisty nahlizeji nako na amatery - vzdyt duvody jako problem s updatem SW prip. upgrade nejake soucastku - tomu se muze i 10letej PC paran smat...
  • kamo konzole driv nic neumely,protoze byly jen na kartrige,ale ted to je jina,Ted je to multimedium,uz v zakladu prehraje film na blueray i ve 3d,DVD,CD,Super audio cd,internet,fotky i jejich upravu,Skype,Youtube lepsi na ps3 nez na pc.videoteku,musicteku(vidz zone ps3)i na ps3 stahovani z uloz to.muzete vyskouset.hry online,hry ve 3d (uncharted3)a to nepocitam funkce co maj v zahranici.Stara ps3 ma vse co potrebuji.Za ty prachy!A co teprv ps4!nebyt internetu tak pc je hodne draha zalezitost.vem si kdyby nebyl internet a vsecky programky co si stahujes na cerno za daco sis mel koupit jako krabicovku v krame.By ses nedoplatil!jen kolik stoji program o velikosti par mega na strihani fotek na pc!3tis?Vidim u kamosu co tyhle programky maj na cerno a jako original se pohybuji radove v tisicovkach!
  • prej na plnej vykon...Az rozjedes unreal4 tak si povime!To tvoje pc je pro tuto generaci(ps4)old pc!Uz vidim jak na tom rozjedes In famos second son!Multiplatform hry jsou osekany i na konzolich,kdyz vidis grafickej skok v exluzivkach,treba na ps3.Tak treba CODna ps3 by mohlo byt jeste hezci!Tam jde o to ze multiplatform engine dava vykon jinam nez by mel!Potazmo do optimalizace.
  • Je jedno na cem hrajem. Pocitac (ja), konzole, handheld whatever... Jsme jedna rodina. Pařbě zdar navždy!! *16*
  • Rhulad
    OD EA, Ubisoftu a Bethesdy apod. jsem produkty raději vzdal. A nejsem si ale jistý jestli za dnešní úpadek her můžou konzole nebo lidi co kupují produkty jako AC,ME, Skyrim, COD, Battlefield a podobný sračkky a nemalou vinu dávám herním novinářům a kritikům...
  • TheGGG
    ?
  • Paneboze, to je diskuze, to jsou vsichni tak omezeni, ze nedokazou pochopit, ze ne vsichni musi mit na vec stejny nazor ? Nechapu v cem je problem, ja osobne jsem pro konzole, do minuleho roku jsem byl zaryty PC hrac, ale ted proste nemam tolik casu, na pocitaci spise pracuju a nechci se patlat s tim, ze budu muset shanet nove ovladace na grafiku apod. Jen kvuli tomu aby mi neco bezelo plynuleji. Proste prijdu z prace, kdyz mam chut vrazim do PS3 hru a na pul hodku si zahraju... Hlavne, ze si tady par lidi pohonilo ego, ze ma PC za x tisic a, ze si zahrajou hru v lepsi grafice nez na konzoli... Tak takovym muzu rict jen jedno : Na 42' televizi stejne hraju z gauce a mam ji od sebe par metru, takze ta grafika nevypada az tak spatne, a "jen" HD rozliseni konzolovych her me taky nepumpuje.
  • zoufalé je, že se dneska hráči spokojí s tím, co vyprskne EA a Ubisoft, místo aby chtěli pradávnou kvalitu. Nevim, co je na tom zoufalýho? Umění mám taky rád starý a ne moderní, stejně jako auta a motorky...takže jsem zoufalec?
  • a když jsem tuhle psal, že by to admini měli pravidelně promazávat, byl jsem za špatného...
  • Rhulad
    Ty jsi jaksi zamrzl v čase :) se uklidňuješ historii a mrtvými značkami... docela zoufalé...
  • lag *15*
  • A bude tu vůbec nějaká debata o hře kvůli které je tento článek? Pokud se hodláte takhle chovat nemá cenu tu mít nějaký diskuze a můžeme je rovnou zrušit.
  • Nářky a pláč? Nikdy nebudete mít na konzoli nic, jako je half-life (2), nikdy Far Cry, nikdy Stalkera, nikdy ARMU, žádný wargame ani Men of War ..... když na to přijde Thief the dark project, System shock 2 ...

nářky a pláč? asi nejsem cílová skupina konzolí... o grafiku mi už vůbec nejde, ale HW pokrok bych viděl rád
  • Rhulad
    Popravdě ono to není žádná sláva na PC ani na konzoli poslední dobou. Letos mě udělalo radost tak akorát Dragon's Dogma: Dark Arisen a Resident Evil: Revelations jinak je to stejná bída jako vloni.
  • je o moc lepší
  • Paulcz
    Osobně mi to nijak nevadí :) Hry, které vycházejí na konzole mě jako PC hráče nelákají. Sice se sem tam něco objeví co bych si zahrál jako třeba Red Dead Redemption, ale zase tak horký to není.
  • uprimne na konzole me zadna hra nelaka, spíš mam ve vyhledu Planetary annihilation, hardware, oldschool rpg-čka z kickstarteru a možna skusím Neverwinter online a to si všechno zahraju na pc *5*
  • Rhulad
    Teď nastává pc hráčům těžké období. Vycházejí nové konzole a spousty nových titulů si ani nezahraji čili jim zbudou jen nářky a pláč. S postupem času, jak konzole budou stárnou, se bude nejspíše objevovat více portovaných her než na startu, ale to je hudba vzdálené budoucnosti. Teď se můžou utěšovat maximálně tím, že by to klidně spustili na pc za 15k *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit