Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jabbo126
    Jsem taky PC hráč, ale mám oči. Tohle ani dnešní hry umět nemůžou, když nepočítám Crysis, protože do téhle chvíle kvůli konzolím vznikat nemohly. Teď už konečně budeš moct využít to svoje nadupaný dělo na plnej výkon a to díky konzolím. Deal with it.
  • Ted jenom doufat ze porty z novych konzoli pujdou taky tak snadno a jednoduse delat jak rikaji, aby se mohli soustredit pri portovani i na jine veci nez aby to vubec jelo. Napriklad aspon normalne naprogramovat ovladani mysi a ne ty demence typu mouse smoothing, mouse acceleration a to nejvetsi svinstvo negativni akcelerace
  • mdkGT
    http://stream1.gifsoup.com/view2/3748198/randy-marsh-shit-o.gif
  • Fajn, to co jde na PC uz nejmene 5 let, je ted na PS4 opravdova lahudka a novinka :D A proto, nevahejte a kupujte, zbrusu novou PS4, ktera prinasi to co PC hraci znaji leta, zcela novym zpusobem :D Proste kravina :) Jen reklama jak navesit buliky blbeckum na nos. Pred 4mi roky jsem si koupil PC za 25 tisic. I dneska s nim bez problemu pustim novinky na max detaily. Tak mi sakra nekdo vysvetlete, na co potrebuji konzoli.... Kdyz si srovnam kvality her z PS3 a z PC, nachazim dalsi duvod proc zustat u PC. Po vsech strankach mi proste PC vychazi lepe... Jednou za 5 az 6 let investuji cca 20 tisic do noveho stroje, na kterem muzu delat mnohem vice nez jen hrat par her, a pustit prohlizec...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit