Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi se to tu nikdo neodvážil napsat, tak možná budu první...
    Lidi proberte se už ! Vy jste jak spadlí z Marsu nebo co (nemyslím samozřejmě všechny, protože se tu najde aspoň pár inteligentních lidí) ?! Furt se vám něco nelíbí ! Zkuste si sami vytvořit takovou hru nebo si založte svoje vlastní studio a robte si na svojích hrách. Koho tu zajímají ty kecy ohledně každé DEBILITY co na té hře najdete ? ÓÓÓÓ všichni se zes*rem, že na noži je málo krve. Ježiš on se chytl lana za letu. Lidi si neumí uvědomit že je to hra.. Ona to nemá být realita. Hra se snaží hráče uchvátit věcmi, co by v reálu nešli a spoustě her se to daří (viz. Uncharted). Panebože neřešte to a rači se zdržte kometu. Další věc... Co řešíte na grafické stránce hry ? Ta grafika je upřimně nádherná a ještě je to hrané na Konzoli. Je neuvěřitelné jaký obrovský pokrok udělalo PS4 od PS3. Ovšem jde o Exkluzivní titul, takže ještě nevíme jak budou vypadat hry, které nejsou Exklu. Na první představenou hru na PS4 určitě tleskám. Já tu bednu s nápisem SONY PS4 prostě chci. PlayStation mi nabídl už od malička skvělou zábavu, skvělé hry, které si nikde jinde nezahraji atd.. Ale nejsem blázen abych si PS4 koupil za plnou pálku... opravdu za to nedám 12 000, ale když si počkám 3 roky tak možná 8000 za to dám. Do té doby zase vyjde spousta perfektních EX. titulů a jiných her. Doufám, že PS4 bude schopná kompatibility her z PS3, protože jinak bych zase musel dávat hry za desítky tisíc pryč a to nějak se mi nechce. No co už.. Já lidi nezměním. Nikdo z nás. Chytrému napověz, hloupého kopni.
    • Oni tyhle fora jsou o tom napsat vlastní názor na to, co se komu nelíbí a nelíbí. Jinak by to byla celkem nuda tu vidět jenom juuuu, jéééé. Nemusím vlastnit hned studio, když chci ohodnotit hru jak po vizualní stránce tak zvukové. Vím snad jestli se mi něco líbí nebo ne i bez herního studia. Také vím co dnešní technologie dokáže a očekávám to samé od nové hry. Hlavně když se jedná o titul, který prezentuje PS4. Na druhou stranu hodnotit video ze hry, kterou ještě nikdo nehrál, je také zavádějící. Viděl jsem už spousty nádherných trailerů z her, které v den vydání vypadají úplně jinak. No a co se týče reality ve hrách, to snad ani nikdo u titulů typu Killzone nebo jiných sci-fi nemůže očekávat *5*. V každém případě jsem rád, že začínají nové konzole, protože to posune i herní scénu na PC. Uvidíme co na to Xbox. Hau!
      • ucho
        já ti mám dojem, že fóra jsou tady plný haterů, kterým se nelíbí nic :D a pak je zde samozřejmě pár trolů, kteří to mají jako zábavu. já bych klidně ocenil, aby bylo nutné se přihlašovat pod tím mojeid, jako ověřená identita. schválně kolik lidí by zkrotlo...
    • tl;dr
  • to si vazne uz pc ckari delate srandu!!!ty vyhledy to mesto,vodopady pecka!a co to vase crysis3 travicka uboha nic moc,a hlavne ta fotecka ty kopule v pozadi *15* vazne pecka.hral jsem multak.prosim nestrapnujte se vice.na to crysis3 nema!a okamzite chci vydet neco hezci na pc!ted hned!
    • Hlavně že v tomhle videu to teda přetéká kvalitou. Bavíme se zatím jenom o videu, protože hru ještě nikdo neviděl. A teď už s klidem můžu říct, že Crisys 3 na Ultra detaily tomu klidně nakope. Ale o tom to přesně není, tahle hra ještě nevyšla a na vydání má myslím hooooodně dlouhou dobu. Tak nemůžu posoudit. Ale HW, na kterém je postavena PS4, zatím vyvolal jenom pochybnosti. Na druhou stranu jsem rád, že tu brzy bude. Hau!
    • Crysis 1,2,3 Battlefield 3 dál nevim
      • Witcher 2
      • Battlefield 3 vážně ? *7* Kdyby ses zadíval na textury tak se zbliješ.... V té rychlosti je to všechno krásné. Battlefield 3 má ovšem krásně čistá videa. O tom není pochyb. Jenomže je to video, takže nevím nevím.
        • No jo, ale jak dlouho tu už Battlefield je ? *3*
  • Ne dík o hry jako je tato fakt zájem nemám !! .Já fakt nechápu jak tohle někoho může bavit.I to COD mi přišlo lepší než toto ,ale tím nechci hanit Playstation! .Třeba takový Gof of war nebo Gran turismo to sou pecky! no uvidíme co nám nové konzole přinesou na pc příští rok.Half life prosím *13*
    • TheGGG
      Ježiš, half life on na to pořád někdo myslí. Ta hra byla vždycky děsně overratte. To bych radši hrál podle mě nic moc gears of war než HL. Nějak nechápu co na tom výplodu od valve koho bavilo
      - špatnej pocit ze střelby, mizerná AI, nepřátelé reagovali na vaše střely jak pytel hnoje, koridor jak děs a tuna skriptů které najednou nikomu nevadí hmm fakt nevím Half life 2 maximálně 4/10
      • Když vyšel HL1, tak jsem byl ještě školou povinný a u rodičů jsem si vyprosil grafárnu Voodoo2, koupil jsem si HL a řeknu ti, že v té době jsem na to čučel jak puk. Nevídaná grafika a částečně diký tomu celková atmosféra bylo něco nového. A HL2 další velkej pokrok. Takže na tyto dvě hry mě nešahej, jo! :-)
      • Ty asi nejsi normální.
        • Už podle avataru :D
      • Kluk kterýmu je 15 a má jako avatara nějakýho šamponka to nepochopí ;)
        PS: Ano Half life je koridorová scriptovaná střílečka ,ale ne debilní jak tyhle wow moment přeakčněný hry ;) servus
  • Jako jediná nově oznámená hra se mi líbí právě tato i když musím uznat že to vypadá jak cod 10 s roku 2200. *3*
  • Taka genericka hovadina :D Este i lano trci z lode aby sa ho mohol chytit :D, tri metre streial vedla enemakov a oni padaju, vsade rozhadzane prave spravne vysoke kocky materialu za ktore sa moze akoze schovat ... boze boze boze :D *6* Taka BLBOST, ale co next gen hlavna hra koli ktorej si to ludia budu kupovat, LOL.
    • God-of-War
      Tvůj nick na Tebe fakt sedí.
  • Me se to libi moc..... kazdej tu nadava, ze to je stejny jako soucasny hry. Graficky mozna ano, ale ten pocet objektu je snad nekolikanasobne vyssi. To mesto vypada skvele. Casticovy efekty vypadaji taky vyborne. Neni to revoluce, ale jen evoluce. Navic dalsi hry, ktery vyjdou za rok, budou vypada jeste lip.
  • TheGGG
    Bože bože jooo konečně je to tady, radši ani nebudu číst diskuzi tak na mne ani nereagujte
  • uprimne, jestli tohle ma byt nextgen na dalsich 7 let na konzolich, proc to vypada current gen na trochu nadupanejsim PC? Veci co jsem cekal ze ukazi silu nextgen konzoli, jako AI nepratel, fyzika , otevrenost sveta, nebo sirsi skala moznosti co hrac muze se svetem provadet, misto toho to vypada jako klasicny tunel, stejne drevnaty motion capture na ktery koukame uz roky, stoleta NvidiA physix z toho taky jen cisi, AI porad na urovni kostky ledu, jestli takhle ma vypadat nextgen, tak si radeji koupim gamepady k PC a pockam na PS5 :)
    • ucho
      máš o počítačích velmi zkreslené představy a očekáváš nereálné. opravdu si myslíš, že ti budou ve hrách servírovat svět, který vypadá skutečně a rozlehle a třeba kompletně zničitelně? kdo ho bude modelovat? kdo v komplexním světě bude programovat AI? kdo připraví tolik různorodých modelů, aby to nevypadalo špatně? jsou jisté hranice, kam se hry vydat nemohou a kde by to bylo na škodu (finančně, časově, díky reálnému vzhledu by směšně působily jiné nedokonalé věci).
      ten pokrok tam je slušný. mnohem větší dohled, detailnější prostředí, víc efektů, stínů, víc věcí se na scéně může hýbat. i tohle "málo" muselo dát práci jako prase a změna je to slušná. hry si s tímhle HW vystačí spoustu let. i s výkonem PS3 si ještě nějaký pátek vystačí, protože hry nejsou o tom ztvárnit reálný svět...
      • Rozlehle? Vzdyt z videa je videt, ze je to tunel jako prase, udelat kulisy okolo ke kterym se nemuzes priblizit zas tak pracne neni. Znicitelne prostredi tu mame od dob Red Faction (2001), clovek by rekl, ze o dvanact let a dve generace konzole to uz bude dotazene k dokonalosti, ale misto toho je ve vetsine her znicitelnost naopak horsi, nez v tom prastarem Red Faction. Proc mela Severance z roku 2001 lepsi fyziku souboju nez dnesni hry? S AI je to podobne, chvili to vypadalo, ze ma slusne naslapnuto, ale ted se jednak resi vsechno pres scripty, druhak se na konzolich o nejake "inteligentni" chovani nepratel stejne moc nehraje, hezky respawn pred hlaven, hlavne at se to dobre kosi.. a vykonem to urcite neni, protoze uz stary Unreal a Quake mel lepsi AI botu, nez to co vidime v dnesnich hrach (a evidentne tedy bohuzel i v tech budoucich). Kdo pripravi ruznorode modely? 3D animatori a modelari, ktere za to plati, kdo jiny?
        • A kdo to bude platit? Si myslíš že jen tak někdo nacpe miliony do vývoje hry která bude až za nějakých 5 let jen proto aby jsi tam měl všechno to co chceš?
          • ano :)
            • ale 5 let to vyrabet nebudou, tohle neni Grand Turismo
    • Ty seš blázen. To jako čekáš že všechno příde hned s první hrou? Nejdřív se s konzolí musí vývojáři naučit pracovat až potom se můžou pokusit z ní vymáčknout maximum.
      • proc by se s ni meli ucit roky pracovat, kdyz maji za a) desitky let zkusenosti prace s predchozimi konzolemi b) je to v podstate lehce upravene PC?
        • takhle, neni to prece nejaky zahadny mimozemsky artefakt, vyzvednuty z hlubin pouste na Marsu, aby nad tim cele mesice sedeli a dumali co to umi, ale PC v trochu jine bedynce s unifikovanym hardwarem, tak mi nerikej, ze se musi cele dlouhe roky ucit vyrabet na to hry :)
          • Vyrábět hru na PC a na konzoli se součástkama z PC je hodně velký rozdíl.
        • Ty fakt nic nechápeš.
    • conflig
      Nějak extra velký skok nebyl ani při příchodu PS3, zkrátka ještě nejsou technologie nato aby mohly více využít nový HW
  • jindra.veliky
    to chci pod stromecek i s PS4 a 3D televizi *5*
    • Aktivní 3D (TV+brýle s baterkou) je fakt super. Hraju s tím GT5 a při pohledu z kabiny a při opakovačkách to nemá chybu. PS4 je jasná koupě, už jen vědět, kdy vyjde a kolik za ni budou chtít.
    • God-of-War
      Ctu dobre?:)
      • To se běž zeptat očního, jestli ti náhodou ty super grafické hry na TV nezkazily zrak :) Podle mě totiž ano *15*
        • TheGGG
          Zrak se většinou kazí mžouráním z 10ti centimetrů na zakrslý monitor *3*
  • márnosť...všetko pekné ale celé ako v spomalenom filme *13* permanentný " slowmotion ! ten gamepad... *9* zlatá myš...ked to bude na pc možno skúsim ..takto ni.. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit