Přejít na výpis diskuzí
Video z Lords of the Fallen předvádí nekonečný boj s bossem
23.4.2014 | Aleš Smutný
35 příspěvků
-
Vyzera to dobre ale som skor zvedavy na svet okolo a dalsie mechaniky. Tak dokonale lore ake ma dark souls to asi neprekona.
-
Haha, graficky to vypadá hůře než Dark Souls 2, ano má to nějaké ty odlesky, ale celkově je vizuál tragický. Tohle, že mají jít na PS4?
-
Jo a zapomněl jsem na přepálené barvičky a odlesky, to tě taky určitě imponuje.
-
Infantilní vzhled a nereálné zbroje ala Diablo III, čili pro masové stáda tupců- ideál.
-
Hodně se na tu hru těším, neříkám že DS je špatná hra ale tohle má něco co to činí zajímavější jen nevím co to sakra je :D
-
68 recenzí 91%... nenaplnila očekávaní? lol
-
vypada to dobre....pro me je to 10x prijatelnejsi nez DS(nejsem hardcore hrac) a vizualne pusobi lepe
-
Ať už mám Dark Souls "sérii" rád nadevše, pokud tohle bude stejně tak kvalitní hra, tak proč ne? Když dobrá nebude, nikdo si jí nezahraje a konflikt vyřešen. Voilá!
-
Já si naopak myslím, že o hru bude dostatečný zájem už jen z toho důvodu, že Dark Souls II nenaplnila určitá očekávání, přičemž nevyšla ani na novou generaci. Tudíž když se Lords of the Fallen povedou, můžeme si spíše "zpravit chuť" a navíc na next-genu. ;)
-
Není trochu předčasné říct že o hru nebude zájem z důvodů DS2? Soubojových RPG her nikdy není dost a na rozdíl od DS2 bude mít vcelku pěknou grafiku (ano není to jen o tom a i v DS2 se dají najít hezké věci), zatím rozumně vypadající soubojový systém a hlavně výjde na platformy na kterých DS2 zatím není. Pokud bude u PC verze odladěné ovládání třeba v podobném stylu jako svého času Blade of Darkness tak pro mě bude mnohem zajímavější.
-
Tak to asi nesnášíš drtivou většinu herní produkce.
-
Nesnasim volbu obtiznosti, mnohem lepsi je vypiplat hru na jednu obtiznost
-
Dark Souls mě nezaujalo natolik, abych ho hrál, ale tohle je jiná. Vypadá to výborně a oproti Bound by Flame to má cosi navíc, co mě zaujímá. Jen by to nemuselo být zas až tak těžké jako Dark Souls. Stačí volba obtížnosti.
-
Myslim že je fail i celé DS. Co je zabavného na tom umírat abych zjistil jaké dělají komba a až to vím tak je dam na 2-3 rany? + ještě Pavel Dobrovsky to hraje s wiki. Tedy jako by adventuru hral s návodem.
Jediné plus co jsem na tom viděl bylo že se chodal jako 5 leté děcko a tedy se vratil do dětských let. -
ja se na to celkem tesim...DS se mi na PC nehralo dobre a starou konzoli kupovat nechci...takze az to vyjde na PS4 a bude to dobre hratelne,tak zakoupim (uz jen z duvodu,ze DS2 na nove konzole nevyjde,coz je slusny fail...)