Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luckiller
    Bioware, vzpamatuj se. Tumbleriny ti prodeje netáhnou
  • Pro Kristovy rány... *7*
  • holka by mela problem, napasovat se do toho brneni
  • Paulcz
    Ufff... taková vyumělkovaná blbost.
  • Pořád nevím co si o té hře mám myslet, nebo spíše co si mám myslet o posledním počínaní Bioware... *7*
  • MidnighT91
    Pokud v krabici nebude disk tak si to muzou strcit do prde*e.
  • A to jsem se na novy Mass Effect vazne tesil...problem je, ze jsem se tesil na novy Mass Effect.
    • A v čem je problém? Zatím jsem viděl asi dvě videa, které v podstatě neřekly nic o hře samotné, akorát ukázaly trochu splašený souboj, ale to předpokládám, že bude na stylu jednotlivce.
      • Zatim mi to prijde jak tinedzersky ladeny scifi Inquisition...mne osobne zatim kazda nova informace vic a vic odrazuje.
        • S tím stylem bych možná i trochu souhlasil. Ono je to teď vůbec nějaký trend. Člověk by na jednu stranu řekl, že takovým "vojákem" bude ostřílený mazák, na druhou stranu do cizí galaxie zřejmě nevyšlou člověka před výslužbou...
  • Morraw
    Ten dole není pravý flash,že ? Něvěřím totiž, že by napsal "Doufam ze to bude stejne dobry jako DA:I"
    • Možnost skrýt i datum založení nicku jen podtrhuje to, jak je zdejší diskuzní systém za opicema...
    • Fordzy
      Žádný pravý flash není. Všichni flashové utekli z jednoho blázince. Existuje pouze jeden pravý doktor Chocholoušek, který všechny přivede a do kazajky sváže.
  • Tak ta je pěkně hnusná..
  • Fordzy
    Co to je... To asi nebudu hrát za ženskou, když bude mít takový hnusný hlas a teď vím komu ten hlas patří a ta představa je ještě horší. *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit