Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já nějak nevim, hrál jsem goty 6, hrával jsem 5tky, ale od třetího dílu to prostě není ono. Za nejlepší považuju díl druhý a hned za něm třetí v complete edici s datadisky, Jon van Kaneghem byl génius a ubisotf špatně pochopil, co ty hry dělalo tak výjimečné že je lidi hrají dodnes po nějakých heroes of might & magic 12(nepochybuju o tom, že výjdou), neštěkne ani pes, leda že by fakt změnily svůj přístup dělat ze sérií dojné krávy při téměř neznatelné inovaci
  • Hmm... Barvičky, efekty, velkolepá show. Bojím se o hratelnost.
  • Patřím mezi ty odsuzované "nostalgiky". Ale odmítám, že jsem nostalgik u H3 kvůli původní grafice. Ano byla přehledná, kýčovitá atd... Ale jejich hratelnost a vyváženost a spousta singl mapek (editor), to byla ta silná karta.
    Klidně přežiju tu "moderní" grafiku s "otravnýma" videama, pokud se ve finále ovšem dočkám toho, co od tahovky chci, čili velkého množství volby taktiky a to nejen v boji samotném. Taky nechci jen nuceně táhnout na nepřítele s nanicovatou armádičkou jenom proto, že zbytek mapy je prázdný, bez artefaktů a zábavy.
    • Souhlasím a dodávám, nezapomínat na HOMAM 2. Nic proti 3ce, brzy na ni po letech taky dojde, jen mi přijde škoda nepřipomenout… 7ce šanci dám, budou-li recenze alespoň 80% a pokud něco naplánovaného odložím, zavrhnu… Mrtě všeho, přesto postrádám nové a kvalitní 2D…
      • tyhle 2d pičuse nesnašim
        • Tak tlamu bych ti rozkopal určitě ve 3D, ale psát jsem to neměl, poněvadž to je neslušné a celkově to nezapadá do zdejší kultury *8*
      • K HOMAM 7 (skalní fanoušek přehlédne): Doporučuju mrknout na oficiální stránky, pakliže to běžně neděláte. Všechny hrady tam zatím nejsou, ale až na ty poslední dva máte možnost vidět animace vašich budoucích armád. A vypadá to moc pěkně. Poraz svou lenost, googluj / klikni ;-) Složení jednotek se mi na první pohled příliš nezdá, ale tak nemám důvod kritizovat, když jsem to neviděl šlapat v akci…

https://mmh7.ubi.com/en/factions/haven
  • Blue.Shark
    Je hrozně zváštní, že i přes evidentně kvalitní grafický kabát na mě zpracování jednotek působí oproti třetímu dílu hrozně bezpohlavně a nezajímavě. Bylo to tak u všech dílů s 3D grafikou. Stále nemůžu přijít na to, proč tomu tak je. Design je totiž parádní. Možná je to barevnou paletou. Vážně nevím. Nemá někdo podobný problém?
  • Morraw
    Upřímně mě to nějak neláká po šestce. S Age of Wonders 3 si vystačím ještě hodně dlouho.
  • Vitekb
    Už i tahová strategie ze slavné řady a od AAA distributora má hráčský betatest? To bych nečekal. Vlastně takový Early Access na UPlay. Pche.
    Měli by tedy možná dělat hráčské betaverze pro Ass Creed. Třeba by to pak nebylo to zkoněné.
    • Ta ji měla ale i minule.
  • Pevne verim, ze sa vratia ku korenom serie... Posledne diely za moc nestali... Autori si musia byt vedomi toho, ze ich posledne produkty nemali ohlasy a trzby boli poslabsie. Aj ak dlabu na fanusikov tak by im mohlo aspon ist o prachy, a tych dostanu viac ak to bude uspesne, a uspesne to bude len ak to bude fajn hra... takze verim vo fajn hru.
    • V s datacmi je viac nez dostojny nastupca 3...niekomu sice vadila grafika le mne osobne presne sadol styl a rozpravkova atmosfera..pre mna najlepsi diel
    • Kinet1c
      Podla toho co som cital, sem a tam, tak v niecom by sa mali vratit spet, ale no asi nie vo vsetko evidentne, hned na prvy pohlad, grafika sa asi uz nevrati :D
  • Grafika pěkná ale tím to asi hasne od 3 dílu uz me ta hra nebaví a je pro mě o ničem *3*
    • Ty se teď asi citíš děsně cool a intelektuálně viď?
      • A hardcore, 1337 a oldskool.
  • Ta předobjednávka je zadarmo nebo ti zm..i vážně chtějí prachy za nehotový produkt a ještě abys jim dělal zdarma betatestera? Ku..a tenhle svět se už asi vážně zbláznil.
  • Hnisavec
    parádička....Heroesy som prešiel všetky diely...paradoxne mám najradšej IV, top diel
    • Veskoslav
      4 byla blbá v tom, že hrdina byl aktivní na bojišti. Tudíž MP vypadal tak, že první věc, co člověk zabil, tak byl hrdina.
      • 4 spíš trpěla naprostým nevyvážením jednotek například proč brát ogre mága když kyklop je 100 x lepší atd........
    • ja mam 4 taky hodne rad
    • Nevim proč, ale taky mě skoro(trojka asi možná víc, ale ne o moc) bavila IV. Ten přechod, kdy jsi mohl hrát i za hrdinu. Vždy jsem si ho "vytunil" a pak byl lepší, než černej drak a byla to parádá. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit