Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a pro Wii uz nic an si nintendo trhne nohou stejne to bude s WiiU par her na to vydaji rok po vydani konzole a pak nic mrtvola zustanou na ni 2-3 veci co stoji za to a nic vic
  • Nechtěli by už udělat nějakou novou hru, která není Super Mario/Luigi nebo Legend of Zelda? Pokud chce Nintendo ještě někdy vytáhnout WiiU z hlubin zapomnění, tak další hra z 30-letého univerza těžko zabere.
    • Nová Zelda nebo Metroid pro WiiU by pro mě, a mnohé další, byl naopak důvod proč tuto konzoli konečně koupit.
  • naprosto zbytecna hra a dalsi nekonecny dil sra.ky , lidi od nintenda jsou asi nemocny kdyz tohle hrajou kazdy rok dokola. Neni pro vas lepsi se zabit?
  • kubi-wan
    Ten Mário (potažmo Luigi) taky je už XY let furt stejnej koukám... a nikdo se nad tim, narozdíl od Call of Duty, nerozčiluje *1*
    (a ne, rozhodně nejsem zastánce CoD :)
    • Marquis
      Tady se mýlíš, v základě je pořád stejný, ale většinou vždycky přinese něco nového, co dá další hře trochu jinou atmosféru. Narozdíl od CoD hráč vždycky pozná ze které hry je screenshot. A spousta her - jsou od sebe hodně odlišné. Super Mario World je úplně jiná hra než Mario 64 nebo Super Mario Galaxy... nebo třeba Super Mario Land 3D. Mají podobná pravidla a vizuální zpracování, ale rozhodně to nejsou "stejné" hry. Každá má své jedinečné levely, různé nové předměty a téma.
      Ale je pravda, že New Super Mario a New Super Mario 2 (WiiU) jsou si hodně podobné...

      Stejný, a ještě výraznější, případ je Zelda - každá hra má svůj vlastní vizuální styl (pokud nejde o sequel), nové herní možnosti a předměty, nové způsoby ovládání, úplně nový svět. Jediné co je stejné je postupem času utvořená základní formule (overworld, dungeony, některé předměty, některé témata atd.), které tvoří jádro hry... ale to je na tom právě to, co skvěle funguje, tak proč to měnit.

      Osobně jsem před lety byl hrdý PC hráč a Nintendo mi bylo pro smích... teď mám 3DS, poličku vyhrazenou víceméně jen pro hry pro Nintendo, nakoupenou spoustu Zeld (a skvělou knihu Hyrule Historia) a hodlám tuto sbírku rozšiřovat...

      Protože pokud jde o HRATELNOST, tak na Nintendo upřímně pořád nikdo nemá. Ostatní mohou být "lepší" ve všech těch serepetičkách okolo, které jsou samozřejmě taky důležité - příběh, závrať z hraní, grafika atd.
      Ale pokud si chci zahrát něco, co vím, že bude čisté potěšení hrát, tak šáhnu po hře od Nintenda - momentálně hraju třeba "Donkey Kong Country Returns 3D"... a ta hra je... plný sud zábavy...:)
      • kubi-wan
        Hezká reakce *3*
        Nicméně nemyslel jsem svůj komentář nějak vážně, spíš jsem jen tak poťouchle konstatoval...
    • heartless_cz
      Taky mě to překvapuje. Je to jen důkaz toho, že lidé nijak zvlášť netouží po inovaci, když jim stačí hrát hry na dvacet let starých principech. Ale přeju jim to.
  • MickeyMutant
    New Sůpá Ruiži + New Sůpá Marío Burazázu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit