Přejít na výpis diskuzí
Video z NfS Most Wanted se věnuje singleplayeru
18.9.2012 | Aleš Smutný
33 příspěvků
-
hej jak tam nepujdou tunit auta tak umě nfs navždy skončilo bo už zajebali tolik dílů že to je až hnus kde sou ty časy kdy bylo nove NFS U2 nebo NFS MW ja chci zas novy dil s dobrou peckovou grafikou kde je street tuning jako třeba aspon v NFS MW ..
-
To si snad dělají pr*el s těma pneumatikama *16*
Tam zas bude určitě plno power-upů *7* -
me snad sali zrak ale zde jsou take lidi co uz si vsimli ? :)super. Burnout, dobre, ale ten se smeruje na 10+ ne ? To nekdo v EA pre-klasifikoval potencialni hrace NFS na maly nenarocny deti co zhltnou vse co se trpyti, vybuchuje... atd ? Ja uz par let mam ten dojem. Jsem rad ze po letech klonovani tehle omacky stale dokola uz to taky nekdo vidi :)
Na druhou stranu nevericne cumim kdyz ctu lidi co pisou jak je to fajn kdyz se to podoba prave burnoutu ... to ale bude prave tech 10+ rekl bych ? Nebo odrreagovacka a podobne nazvy ? Dyt to je vyplach, u toho se neda odreagovat :) Trailer plny super bouracek... PRISERNY. Chudaci dnesni deti uz ani nevi co je NFS a nikdy to uz nepoznaji. Skoda, ve sve dobe slo o krale, dnes je to jen brak za brakem parazitujici na kralove nazvu :).. . enjoy brainwash. -
Starší needy byly taky arkády a dalo se to hrát. Nikdo nechce žádný Shift, ale poslední styl jízdního modelu needů je otřesný. Nemluvě o feelu v jakém se nové díly nesou. Když se podívám na video z blbého NFS 4 mám pocit automobilového fanouška, když se dívám na Most Wanted, či Undercover a podobné mám pocit dítěte. Všechno to, co dělalo Needy Needem chlapci z EA úspěšně zazdili. A banalit jako změny počasí, dne/noci, či mapy ze všech koutů ameriky či Evropy se už asi nikdy nedočkáme, jelikož všude serou města. Stejně tak pořádného policejního módu. Takže jo, plivnu si veřejně na nové díly NFS. Problem?
-
Tak ať to prodávají jako Burnout a ne NFS. Tedy ne že by původní Most Wanted byl etalon automobilové simulace, ale když už jsem v tomhle traileru chvílemi viděl i TrackManii, tak to už je něco _hodně_ špatně.
-
Našel jsem na youtube video, cca ve 2:52 je v pravém dolním rohu výpis prvků na vozidle a je tam všude STOCK, takže to vypadá že úpravy budou možný
http://www.youtube.com/watch?v=-0pwRtqyPxQ&feature=related -
Nechápu že tady nadáváte na jízdní model atd. tohle je arkáda a to znamená, že hra nepočítá fyziku a hrboly na silnici jako v GTR, je to vlastně Burnout který je o zábavě a né o tom držet stopu v zatáčkách a trefit apex při výjezdu. Prostředí se mi teda líbilo víc v RUN, zasněžené hory, pláně písku, lesy, města.. Prostředí se měnilo takže to nebylo jedno město který se objezdí a obkouká a k tomu se mi ani nelíbí to barevné schéma. Chlapci z Criterion to vedou lepším směrem a dělají vlastně burnout s policii a realnými auty, a hlavně se poučily a když jedete rychle tak to vypadá opravdu rychle, v posledním Hot pursuit jsem si ve 250km/h připadal jako že jedu tak 80-100 realných
-
A co tunění aut? Kam to se podělo!? To byla jedna z nejzábavnějších věcí a velice motivujících pro další hraní a honbu za lepším vybavením.
-
ja vidim furt to samy hoWno dokola. *1*
-
ty voe auta co snad jezdej na tryskovej motor! taková krutá rychlost ty pyč0!!! a to rozmazání jak ve skutečnejch 300km/h! to musim mít!
-
Tohle si fakt nekoupím a nikdy nezahraju.... žádná škoda.
-
Vzkázal bych jim, ať si koupí Renault Thalia a od závodních her dají ruce pryč. *1*
-
Takže vidíš i pod kapotu jo?
-
Koukám na ten trailer a pak se podívám na tohle:
http://www.youtube.com/watch?v=4D2V4905Yuo
a uroním slzu kde se tahle značka "dopracovala" -
Přesně! Hodně podobný, snad i ten trailer mluví stejný člověk kterej provázel Burnoutem Paradise *1*
-
A co byste vzkazal, pane kolego, tem, kterym prijde nudny naopak tuning? A jen tak mimochodem, serie NFS nikdy o tuningu nebyla. Z historickeho hlediska se mu venovalo jen par dilu, trochu do hloubky asi jen ty dva podzemni, od kterych byste rad videl trojku.
-
Jedneho dna niekto koho budu povazovat za blazna spravi taketo mestske auta s fyzikou na styl Gran Turismo/Forza a vsetci sa budu cudovat, ze to bude hit!
-
souhlasim, pořád tam nevidim podstatnou část a to byl příběh
-
Pořád nechápu proč chtějí tímhle pohřbít starý a skvělý MW...
-
To pegi 7 je presne vekova kategoria ktora sa moze o NFS este zaujimat.