Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kromě všech zmíněných obav mě taky zaráží, že neukázali (pokud vím) jedinou pustou planetu bez života a atmosféry. Pokud budou všechny triliony planet 'earth like' tak je to těžkej fail. Pokud ne, tak na těch pustejch šutrech musí být nějaký gameplay (kterej chci vidět), jinak jsou k ničemu, tudíž taky fail...
    • Nekde myslim psali, ze nejake zakladni formy zivota ma mit jen asi 10% planet, slozitejsi formy zivota 1% a neco ve style Zeme pak jeste daleko mene. Jaky a jestli vubec nejaky bude gameplay na planete bez zivota to nevim.
      • No tak to bude velka parada. =D Letim, pristanu, hm, bunky, dobry, letim, pristanu, hm, nic, letim, pristanu, hm, nic, letim pristanu, hm, bunky, dobry, letim, pristanu, hm, nic... Kolik za to chcou? LOL 60 EURO?
        • a nebo treba budes mit scaner planet a budes pristavat jen tak kde je to potencionalne zajimave? A kdyz budes chtit tak si klidne muzes pristat na sutru kde nic neni.
          Nejlepsi bude pockat si az to vydaji a zjistit jak to skutecne bude.
        • LoL, ale kdyby byl život na každý planetě tak budeš remcat taky... typický čecháček
    • Veny
      Problém je, že pokud planeta život udrží, nejspíš na ní už nějaký život bude... a mezi 18 triliony planet se jedna bez mnohobuněčných organismů určitě najde... jestli žádnou nenajdeš, pak si stěžuj *1*
    • Lidi sou vecne nespokojeny, v Elite lidi zase remcaj ze tam nejsou zadny planety se zivotem, ale jen planety bez atmosfery. (a jo je mi jasny ze kombinace obojiho by byla nejlepsi, nemusis mi to psat.)
  • video skoro nic neukázalo, ale tak mohlo by to být dobré - taková kombinace Freespace 2 + FPS boje na planetách. Co mi vadí je to, že to bude procedurálně generované, což pro mne znamená nuda - nějaký algoritmus náhodně rozháže různé prvky a vznikne z toho šeď. Nejlepší je, když každé lokaci vtiskne svůj charakter nějaký umělec a ne počítačový algoritmus.
    • Paulcz
      Ano nehynoucí pravda, především dnešní AAA hry přímo překypují promyšleným designem a uměleckým cítěním.. :)
      • Drizzta si nevsimat, on je tak trochu mimo cas a dobu:)
  • A to tam nebudou žádný pozemní vozítka, bygyny, vznášedla atd. kterejma bysme ty planety projížděli? Jenže vlastně prej nebudou velký hratelný lodě, tak kde bysme je vozili.. A co nějaký města, obchody, npc?

Podle toho, co zatim ukázali, to má slušnej náběh na fail roku *13*
    • ale budou tam děti
      • Pŕimo dle autorů ve hře budou planety velikostí odpovídající těm v naší Sluneční soustavě, to jsem zvědavej, jestli se jim povede udělat planeu 1:1 velikosti Země, bude to slušný technologický achievement, to snad ještě nikde nebylo.. no a jestli nebudou, jsou to lháři a můžou se těšit na pořádnej hate *4*
        • Tak spravit taku planetu zasa nieje problem a zvlast pri proceduralnom generovani. Druha vec je aby to aj nejak vypadalo a malo zmysel a hlavne ako moc detailna bude ta planeta, respektive co sa na nej bude dat robit/modifikovat. Tam uz moze zacat problem :-)
        • V Elite realne velke planety jsou, sice bez atmosfery, pouze neobydlene ale meritko by melo odpovidat znamym udajum z vesmiru. Vozitko tam je, ale i kdyz jedes nekam 30 minut tak se stejne moc neposunes, je potreba lod. Takze technologicky achievment uz mame davno za sebou:)
          https://www.youtube.com/watch?v=-1dvFnWn45g
          • Fligh Simulator měl vlastně taky celou planetu 1:1 a dokonce i města *4*
        • Ale jestli budou planety takhle mega, tim spíš to chce nějaká pozemní vozidla
  • Jsem na to zvědav. Je to přesně typ hry po které toužím :D Až na to grafické podání .. Nevím no čím více trailerů vidím tím se mi to líbí míň :( Snad to bude kompenzovat herní náplň
  • Ma to mit podporu vr tak jsem zvedav :-)kupuju prvni den :-)podle mne budou do toho dodavat dalši veci časem:-)
    • Už se u nás nějaký to VR prodává?
      • ringmancz
        Vive se dá myslím už od vydání koupit přímo od HTC a teď ho prodává i Alza, Oculus nevím jak a PSVR v říjnu
        • U Oculu píšou na Alze Září 2016 teď jsem na to koukal
      • Ne vsichni hrajou pokemony..VR nikoho nezajima:)
        • Pokémoni? To je ten seriál pro děti, co kdysi běžel v sobotu dopoledne? Pamatuji si infantilní žluté zvířatko, co pořád dokola vydávalo stejný zvuk, koukat sena to moc nedalo *1*
          • to seš tedy tvrďáček, že hatuješ anime typu kodomo s pár prvky shounen... taková japonská včelka mája nebo warcraft, ale s lepším lore...
            • kdo ma lepsi low resolution? *1*
            • A co teprve Rodina Smolikova, to ma poradny scifisticky lore! Kam se NMS hrabe...
            • Vážně se schyluje k debatě, jestli maj lepší lore Pokémoni nebo Včelka Mája? *7*
            • Pokémon lore je brak.
            • kdepak pokemoni maj lepší lore...
            • Nevím, co to jsou prvky kondomo v anime, ale snad to těm roztomilym holčičkám s velkýma očima pomůže neotěhotnět, jinak Včelka Mája je samozřejmě japonský seriál, o dost lepší než Pokémoni.. lore má taky slušný *1*
          • Tak snad ses nakonec ze žloutenky vyléčil. *15*
        • Nezajímá tebe, ahoj pane nikdo *1*
          • Ne, všichni weeaboos hrajou pokemony...VR weeaboos nezajima.

-fixed-
  • Kdybych tohle viděl před ohlášením Star Citizena a Elite, tak bych byl určitě nadšený.
  • Qub4_honor
    Petře nejsem si jistý že věta: No Man's Sky vyjde pro PC a PS4 10. června pod videem je platná ... někdo z konkurence už to i použil na twitteru proti Vám
  • bohužel hlavně desing zbraní a lodí je extrémě nudný a bez nápadu, není tam nic co už by jinde nebylo lépe....
  • tato hra nemá duši...
    • To bude tím, že ačkoli je to nové video boje ve vesmíru a na povrchu, tak je to jen analogie na všechny již viděná videa, kterými nás krmí poslední léta. Jestli naplní tu predikci, tak to uvidíme za 3 neděle. Já jsem osobně zvědav kdo první doletí do středu galaxie. *1*
      • věřím že glitcheři a bugeři to dají do týdne :)
      • Nějaký chudák, kterého tam spolkne obří černá díra.
    • Zrovna od tebe to sedí..........
    • Paul_cz
      Ale aspoň má soundtrack od 65dos...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit