Přejít na výpis diskuzí
Video z Ori and the Blind Forest ukazuje, že krása z her ještě nezmizela
19.9.2014 | Adam Homola
21 příspěvků
-
Spustil jsem video a zůtal jsem nehnutě zírat na celou tu krásu. To se mi už dlouho nestalo! Naprostý skvost!
-
Nádherné a dojemné video o dobrosrdečnosti dvou přátel... Při sledování jsem měl tedy co dělat, abych to v sobě udržel *13* . To se Microsoft studiu opravdu povedlo. Nádhera!
-
Opravdu nádherná hra. Líbí se mi, když jsou hry tak krásně barevné a dojemné. Dokonce i slzička u mě ukápla *13* . Je opravdu zvláštní, co dokáže takhle krátké video udělat z lidskými city. Je to hra, o kterou skutečně stojím a chci si ji zahrát. Někdy si potřebuji sednout k nějaké takové pohádkové hře, která převypráví dojemný příběh a skutečných přátelích a krásným dějem. Můžu o tom přemýšlet a zapojit svou fantazii. Jedním slovem bych to nazval Skvost, jak už tady dokonce padlo. Lépe bych to ani nevystihl.
-
-
Ty seš homokláda :-D
-
-
Tohle nebude hra, ale zážitek.
-
Tak to je fakt hezké. To musím mít! Že to bude ještě letos potěšilo o to více. Já jsem navnazen :)
-
Nádherné... *8* ..opravdu nádherné!
Grafický styl mně hodně připomíná tvorbu režiséra Hajao Mijazakiho (kterého mám moc rád) - Princezna Mononoke, Cesta do fantazie, Zámek v oblacích a mnoho dalších.. -
silný emocionální zážitek...ten komentář je tam zbytečný
-
doufám, že to bude v nějaký krásný krabicovce :)
-
-
Obávam sa či to nebude len digitálny release, teda na PC, lebo tam si to chystám zaobstarať :)
-
-
Taky mě někdo slzu v oku, když sledoval tohle video? Ta výtečná hudba ještě umocňuje citové prožitky.
Výtečné! *3* -
Já brečel...to opravdu nevim jak dam celou hru kdyz me stacilo na rozsekani 10min *1* Jinak opravdu nádhera...