Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nechápu, za co minusy, stačí juknout na tohle video: http://www.youtube.com/watch?v=1WDZEWDo8Vs
  • Od te doby co se v PES zacal objevovat Become a Legend mod, jsem na zadny jiny mod ani nesahl. Bohuzel z natocenych videi, ktere se venovali tomuto modu v novem dilu, to vypada na naprosto stejny osekany, preskinovany polomod jaky se nam dostavil v PES 2014. Ale hlavne, ze udelali super cool zdimaci Club mod. Jo a pokud to jeste nekomu nedoslo, tak ta hybrid verze delana z PS3 jim logicky musela dat vic prace, nez kdyby udelali port PS4 verze. Za vsim stoji marketing a tak si tento rok s radosti nove HYBRIDNI PES na PC stahnu.
  • na PS4 jsem zkoušel dema jak FIFU tak PES a z těch dem na mě lépe působil PES. Ono je to jako na houpačce. Kdysi jsem měl o hodně raději PES, ten pocit z toho zápasu byl hodně realističtější, zábavnější. Postupem času se FIFA začala srovnávat, před pár lety začala být FIFA lepší a situace se obrátila :D
    No a letos alespoň podle dema, co se týče hratelnosti je podle mě o kus lepší PES. U FIFY 15 se mi zdá, že nějak zmršili fyziku, celkem často jsou k vidění dost šílené situace. FIFA sice asi navždy bude o krok napřed v prezentaci, licencích atd, ale herně u mě letos asi vyhraje PES 15
  • české týmy tam nebudou žádné...
  • "Vsechny hlavni ligy budou mit k sobe i maleho bratricka v pohode ligy druhe, samozrejme bez licenci"

Hm, takze tam budou vsechny, ale zaroven zadna.
  • ja treba u pes 14 nemel duvod zapinat multak, AI soupere me neustale bavi, ne jako u fify...

o to vic mi dela starosti mozna absence moznosti nastavit si cetnost a zavaznost zraneni, popr.absence formy.

mit moznost pokropit travnik je skvela novinka, na druhou stranu jsou tu mnohem dulezitejsi veci, kde by si meli vzit priklad z fify
  • samozrejme je my club je reakce na uspech ultimate teamu ve fife... tady neni o cem.
  • bud v klidu, hral jsem demo jak na x360, tak na ps4 a krom plynulosti animacnich ukazek a replaye a jeste lepsiho nasviceni budou HERNĚ oboji verze stejne, samozrejme predpokladam ze na novy gen konzoli bude vice hernich modu atd..

toto zkratka neni ten samy pripad jako kdyz fifa vychazela old gen na pc a nextgen jen na konzole... rozdily budou minoritni, je to i logicky, protoze konami si nemuzou nahnevat stary konzolisty, pac je v minulosti moc nepotesili tema paskvilama typu 08/12
  • vsechny hlavni ligy budou mit k sobe i maleho bratricka v pohode ligy druhe, samozrejme bez licenci
  • Tak ja dúfam že splnia to čo tvrdili, že bude opäť stará dobrá hratelnosť.
  • Mato1987
    Hmm Kagawa nie je v United už zopár mesiacov, nebolo by preto na škodu nahodiť nejaký aktuálnejší obrázok :) Ináč tie menu vyzerajú otrasane a chaoticky.
  • Nemohu s tebou souhlasit. FIFA posunula realičnost virtuálního světa na novou úroveň. Jako příklad bych uvedl reálné chování rozhodčích, protože to, co se někdy děje v online hře na Camp Nou je přesný odraz, jak to tam někdy vypadá ve skutečnosti. *1*
    Někdy ty zářezy od rozhodčích jsou naprosto dokonalé až směšné !! *1*
  • Letos sem se po Xletech rozhodl místo Fifa koupit PES a podpořit je,jelikož FIFA fakt je každý rok horší a horší herně :-)
    Rád bych se zepta zda nevíte jestli v PES budou nějáké české týmy a jestli tam jsou kompletní anglické ligy možnosti postupu z poslední až do Premie? Díky moc *3* *3*
  • Fifa je mainstream. Proto bude většina hrát Fifu.
  • hmm...neco na tom asi bude...jen je skoda,ze PES nehraje tolik lidi jako Fifu
    jsem rad,ze to nebyl jen muj dojem z toho dema :)
  • FIFA mě letos hodně zklamala. Je vidět, že to je arkáda jako s*ině. Věřím, že PES zůstane u realistického fotbalu a opět ho trochu posune.
  • Aha, Kagawa ještě v dresu United. To zase budou soupisky vypadat.
  • Chtělo by to aby na PC už vycházela nová generace PESa a ne hybrid
  • zkousel jsem dema na PS4 a PES se mi hralo lepe nez Fifa...tak snad to bude dobry :)
  • Nevím ale graficky to vypadá rozhodně líp než FIFA. Tak snad bude dobrá i hratelnost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit