Přejít na výpis diskuzí
Video z přímočaré střílečky Toxikk předvádí návrat do zběsilých devadesátek
22.9.2014 | Aleš Smutný
21 příspěvků
-
Cekal sem kdy nekdo pride se hrou jako UT.. ale necekal sem ze bude vypadat graficky porad stjne jak posledni UT.. doufam ze bude novy UT na unreal engine 4
-
Na tom prece nezalezi *12*
směcholape *6* -
Vypada to moc dobre,presne jako stary UT,takze doufam ze urcite to bude dobra FPS hra.Palec hore
-
"Tak určitě... "
Perzistentní troll se nezapře. *7* -
tak chce to trefit jak feel ze zbrani tak hlavne pohyb a level design. video naznacuje, ze by to jit mohlo. a narozdil od UT3 tam neni takovy vizualni bordel a vypada to citelneji. super.
a ten reflex taky nevypada spatne. -
Toxikk mi strasne pripomina Unreal Tournament seriu a Reflex zase Quake. Obidve su arenove hry, ale ako aj UT a Q boli ine, tak aj tieto dve hry su ine, obe v kazdom pripade uvitam :)
-
Kolik ze ti je let, synku ? :)
-
Že by konečně návrat k Unreal a Quake? ehm, no to mně zas tolik netankuje... jo tak jsem tu dobu nemohl hltat v 5letech nebo 8, i tak radši COD.
-
ty ses k smichu *6*
-
https://www.kickstarter.com/projects/191095869/reflex - todle imho lip splnuje predstavu arenovy FPSky :)
-
Tak určitě...
-
áno, tvoje názory poznám a vždy sa na nich dobre bavím *1* dúfam, že v tom budeš pokračovať.
-
Zakoupeno za 15 doláčů. Konečně to vypadá na FPS pro hráče jako já. Krom CS:GO a Quake Live jsou dnešní "competetive FPS" k smíchu.
-
Hlavně bylo o ho*ně. Ale můj názor na tu šaškárnu i ty vemena, co to hrajou, znáš, takže není o čem mluvit, příteli...
-
"Mě se to zdá ... "
tebe sa zdá veľa vecí, napríklad ako minule video z Quake Live ktoré bolo vraj zrýchlené *1* -
Tak v těhle gameplay drobnostech může samozřejmě bejt. Mě se to zdá v těhle případech úplně stejný a na jedno brdo. CoD multiplayer považuju otevřeně u značky za zbytečnost a nudu, ale co se týká toho feelingu z toho jako jednoduché a čisté "zábavy", tak mi mezi touhle hrou a třeba i tím Quakem a jeho reinkarnacema vzniká naprostý rovnítko. Proto nevidím v principu důvod, proč vyzdvihovat jednu a hanět druhou, když dělaj a vypadaj a hrajou se a cílej ke "starým časům" v jádru úplně stejně(až teda na konkrétní serepetičky typu levelování a podobný, jak říkáš).
-
Uz podle videa je videt ze multiplayer tady je diametralne odlisny od COD, uz jenom tim ze nemas levely (kazdy ma stejnou sanci), rozhoduje tvoje zdravi a armor, ke zbranim ma kazdy stejny pristup ...
Opravdu nelze srovnavat multiplayer ala Quake 2 s COD, je tam opravdu dost gameplay rozdilu -
Vy hornouhři jste vždycky byli srandisti, to se musí nechat...
-
... "Tak nevím... "
aspoň na koniec si napísal niečo rozumné. -
Srandička pro epilepťáky. Osobně mám rád něco komplexnějšího a míň vyhuleně rychlýho a spíše víc promyšlenýho, kde člověk uplatní paralelně mozek než jenom uposilovanej ukazováček a tiky v oku (kupříkladu Battlefield 1942, Arma a tak). Je ale třeba uvést myšlenku o tom, že když podobnej a cíleně zábavně-retrospektivní gameplay v multiplayeru představí třeba CoD, to se může polovina osazenstva vydělat z tepláků, aby se to zaneslo kecama. Ale u tohoto, vesměs podobnýho, se to nějak kladně zdá se mi už z textu kvituje a nebo bude kvitovat, páč to připomíná jakože starý časy kveika tři. Tak nevím...