Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle je absolutne nejmene zabavny druh zavodni hry. Monotonni ploche okruhy bez stavy a svobody. Nuda...
  • Jack1947
    Vidím že někteří si tuto diskuzi mylně pletou s diskuzí o reálném chování vozů, faktorech a jiných věcech co přímo/nepřímo ovlivnují... jízdu jako takovou uch. Hodně lidí tady včetně jednoho mistra (!!) závodilo a ví o čem mluví.

    Co třeba zábava ta nám uniká? *7* Hry nejsou o realitě jsou o zábavě především a to i závodní pocitu z jízdy atp. Machři no... nikdo se jim holt nevyrovná. *1* *12*
    • Draken69CZ
      A proč by někoho nemohl bavit simulátor? Bože snaž se trochu tohle je úpadek trollů na games.
      • Jack1947
        Zapoměl jsem poznamenat že pro někoho je to stále jen LIght verze reality... nechápu proč se oháníš trolly. Tím jsem myslel že simulátor je pro něj málo chceto něco hc.
        • Draken69CZ
          Nevíš? Tak si přečti co jsem napsal a čím na to reaguješ, mimo mísu jen aby jsi něco napsal XD jdi spát už to nezvládáš.
          • Jack1947
            Radši mne posíláš spát, protože nevíš co říct... LOgika logika (ta nám nějak uniká), moc jsme jí nepobrali hehe. *7*
    • Běž do hajzlu nolifere, ty jsi na tomto serveru akorát tak pro smích
  • Je tu někdo, kdo by mi poradil nějakej dobrej volant včetně všeho co k tomu patří, s nějakým dobrým poměrem výkon/cena? Jsem v tomhle úplnej nováček, ale poslední dobou mě to nějak chytá :). Chtěl bych si na tom na začátku dát richard burns rally, pak určitě i tady PC, později možná i AC, bude samo záležet jak mi nadšení vydrží :D. Dík za rady
    • drasta
      Jakejkoliv Fanatec a k tomu - to je to nejdulezitejsi - pedaly s load cellou.

      Cela sada me vysla skoro na stejny penize co predrazenej Logitech.

      PS Logitech je gay...
    • Poměr ceny/výkon rozhodně Logitech GT. Za ty prachy si užiješ zábavy až až a alespoň zjistíš, jestli se Ti vyplatí investovat do něčeho lepšího. Pak můžeš pokukovat třeba po nějakým Fanatecu :)
    • Hanzales
      Ať si vybereš cokoli, preferuj pedály i se spojkou a H-řadičku. G25/27 má sice ozubené převody místo belt mechanism (Fanatec, Thrustmaster), ale zase za těch 6k nabízí právě výše uvedené + roky prověřenou kvalitu a v podstatě "nezničitelnost".
      U těch dalších volantů si člověk musí připlatit, ale mnohdy se to vyplatí. Nebál bych se jít klidně do nějakého toho Thrustmasteru, ale zase investice do těch pedálů se spojkou a řadičky. To samé u Fanatecu.
      A to říkám jako majitel Fanatecu střední třídy (GT2 + CSPv1 - oproti novým ClubSport už asi docela šuntítko) a jako příznivec Logitechu (krom volantu mám vše ostatní od Logitechu) - prostě magoor no :)
    • ještě se rozmyslím kolik do toho budu chtít vrazit, v tuhle chvíli ale víc tíhnu k tomu GT za 3,9tis.
      každopádně dík všem za rady :)
      • Draken69CZ
        ještě je možnost koupit jetej G25 do 5tis.
  • homeles8
    Tohle je hrozný co tu řešíte. Já beru za simulátor třeba i Tocu 3. A tohle vaše měření v jaký hře auto rozhodí menší kamínek, to je strašný. Jste zdegenerovaní dobou, diskuzema, osobnímy problémy možná trochu i těma hrama. Že se prostě musíme ve všem nejvíc vyznat a to co se vám líbí musí bejt za každou cenu nejlepší.

    Pak to dojde tak daleko, že se úplně vážně hádáte, až přímo bojujete o to, jak daleko vás odhodí patník a přijde vám to úplně normální. Naopak si ještě myslíte, že jste díky tomu ještě chytřejší, než ostatní. To je konec.
  • Mel bych jeste jeden doplnujici dotaz ... Kolik z Vas, kdo tu kricite, ze pCARS neni simulator, ridilo jakekoli auto (klidne S105) v plane pile na jakemkoli zavodnim okruhu? (Okruh je podminka .. ona trakce asfaltu na okruhu a na konci vasi vesnice je nebetycne rozdilna)
    • S105 si pobavil .))) 458 italia, Aston Martin DB9, Aston Martin GranTurismo, Lamborgihini Huracán, Benz c63. Chlapek, co bydli vedle rodicu moji stary, je jejich znamej, ma firmu na frezovaci stroje, takze si tyhle kousky muze dovolit. Mel je postupne, ted ma Huracan a C63. Na okruhu jsem s tim nejel, ale na dobry silnici jo.
      Jeste nejakej dotaz, pokud prekousnes to, ze to nebylo na okruhu ?
      • I kdybys byl sám Enzo Ferrari, tak to nemění nic na tom, že píšeš totální chujoviny. pCARS má (stejně jako všechny ostatní simy) své chyby, ale není celkově o nic horší než třeba Assetto Corsa, které je tu často nesmyslně nazýváno nejrealističtější hrou všech dob. A jestli jsi takový lempl, že nepoznáš rozdíl mezi Shiftem a pCARS, tak musíš být fakt exkluzivní případ magora. Podle mě si jen další zoufalec, který je naštvaný, že jeho oblíbený sim tu nemá tolik prostoru jako pCARS, tak to tady zamořuješ lžima. Beztak jezdíš v nějaké rezavé Felicii a maximálně tak umíš dělat anonymně frajera na netu *3*
        • Hele, ja jsem napsal, ze mam koupeno PC, takze mne spis mrzi to, jak je to zpracovany, nez ze tu nepisou o jinejch ;) Skoda s105 nebo co to psal ten typek, felicie je moc slaba :D
      • On te v tom nechal jet na normalni silnici v provozu plnou pilu? Tak to pak jo .. to uz mlcim *1* A ty jsi evidentne ridicsky buh, ze jsi to vsechno v te rychlosti na te okresce uridil. *15*
  • Ježiš mě fascinuje jak tu každej držkuje, že to zase neni závodní simulátor a bůhví co.. Nikdo z těch joudů závodní auto nikdy neřídil a možná ani sportovnější auto a žvaní a poučuje.. Ani Asseto Corsa neni žádnej hardcore sim vy chytráci, to jsou úplně jiný softwary, který používaj jezdci F1 atd. Obě jsou to závodní hry-simulace. To prostě nejde mít ultimátní simulátor na běžnym PC, zaprvé pochybuju, že by běžný PC utáhlo všechny ty výpočty a zadruhý by si to minimálně 80% lidí nebylo schopno užít, protože už jen řídit sportovní auto na limitu je vyšší dívčí natož nadupanou raketu typu formule, kterou musíš držet na limitu aby fungovaly pneu, brzdy a přítlak.. A opravdu tohle ani "nejúžasnější" Asseto Corsa nesimuluje 100% real. Jestli někomu k pojmu hardcore sim stačí, že mu jde auto do smyku při dupnutí na plyn, tak je to sice hezkej ale špatnej přístup. Naopak utrhnout některý závodní auta na slicku, který maj díky křídlu neskutečnej přítlak moc dobře nejde.
    • Ze softwareového hlediska se HC simy jako AC od profesionálních kokpitových simulátorů prakticky neliší. Stejná úroveň sofistikace. V nedávné minulosti dokonce profesionálové rádi používali stejný engine jaký má rFactor.
    • http://www.wmdportal.com/projectnews/slightly-mad-studios-welcomes-nicolas-hamilton/
      http://www.wmdportal.com/projectnews/former-stig-ben-collins-impressed-with-c-a-r-s/

      Mladší brácha Luise Hamiltona, Ben Colins, a to nejsou vsichni co na hře spolupracují, takže Arkáda to asi nebude.
      • Takze kazdej, kdo bude mit love na to, aby se tam objevili tyhle trotlove (ani nemeli na Lewise, kdyz uz chteli machrovat), tak ma vetsi ambice udelat lepsi/realnejsi simulator, nez ty, co daj penize do vetsi realnosti, hmmm, tak to jo.
        • Kazdej, kdo bude mit penize, aby je zamestnal jako konzultanty a bude skutecne naslouchat jejich nazorum a k tomu bude mit zkuseny tym programatoru, ma velkou sanci postavit velmi slusny simulator se vsim vsudy, pokud chce. Ne ze by stejny tym programatoru nemel tu sanci i bez konzultantu .. ale ty konzultace rozhodne pomahaji.
          • No tomu ProjectCars zda se moc nepomohly ani ty penize, ktery meli na tyhle skvely konzultanty.
  • ikdyz jizdni model bude asi zaostavat za Assettou tak se na to moc tesim :-) ta kariera me laka :-)
  • Ta hra je zaměřená na širší publikum stejně jako Forza a GT5. Rozhodně to není hra pro HC sim maniaky. Grafika a zvuky jsou neskutečně zábavné...ovšem hloubka tomu chybí, toho si ale všimnou právě jen ti HC sim maniaci. Můj názor a třeba se pletu, ale já jsem HC sim maniak a takové mám dojmy s Project Cars
    • Nepletes se.
      • Bohuzel jsem to hral a hral jsem i posledni build. Muzete davat minusy jak chcete, aspon se ukaze kolik lidi ma rads ty omackovy arkady a kolika lidem jde o pocit jizdy :) Vetsina je tech, co maj radi tu uhlazenou, neprirozenou asistenci a plno omacky. Ty auta se realne nechovaj ani zdaleka, i kdybyste pukli :)
    • Ano, pletes se.
      • širší publikum pro které je hra určena nebude souhlasit. A je jich samozřejmě mnohem víc než HC som hráčů. Proto budu mít vždy více mínusek a jen podtrhne moji myšlenku
        • Nejsem sirsi publikum a smir se s tim, ze ty minuska budes mit nejspis proto, ze s tebou proste dostatek lidi nesouhlasi. To je cely. pCARS je HC simulator s moznosti nastaveni aby byl prijatelny i pro sirsi verejnost. Souhlasit nemusis, kazdy ma pravo na svuj nazor. Ale takove je proste zamereni te hry. Jestli se nam to povedlo, nebo ne, to uz si kazdy musi asi rozhodnout sam.
          • PC je hra s nastavenim, aby krom toho sirsiho publika, si to mohl zahrat kazdej deb*l :)
          • samozdrejme ze PC neni HC sim :D troubo. i tvurci to prezentuji jako arkadu.
            • No já hraju oboje a ten výjezd na patník v AC nedělá skoro nic.. V pCars se mi mnohdy stalo, že mě patník na výjezdu když jsem to přehnal prostě kopnul do smyku a šel jsem.. Simy jezdim spoustu let, AC hraju na multiplayeru a je to zábava (ikdyž ty lagy sou tam neskutečný!) ale nazývat to nějakym hardcore simem to fakt ne.. Jako chlapi neblbněte, fakt si myslíte, že když vám jde AC, že budete vodit reálnej závoďák taky tak?
              Časy možná jezdíte srovnatelný s reálem, ale to je stejnou rychlostí těch aut. Rozdíl je v tom, že na PC to neni tak HC a jde to zajet i schopnýmu smrtelníkovy, kdežto vyježdenej závodník umí pracovat s těžištěm auta, s plynem atd. Takže se to pak vyrovná..
            • Hele v klidu .. je to tvuj nazor a hlasas ho tu uplne se stejnou sebejistotou a samozrejmosti jako ja ten svuj. Mas na nej pravo.

              Zadnou mantru nemame, tomu co pisu verim, v SMS delam proto, ze verim studiu a ze je to muj dreamjob delat na projektu jako je Project CARS.
            • abych byl ferovej je potreba priznat ze srovnavam posledni buildy nekompletni hry (PC) s plnou hrou (AC). hold si ale myslim, ze k dokonalemu simulatoru ma proste AC bliz, ac jsou oba hodne daleko. preju PC hodne stesti, sam bych si pral aby to byl dobry simulator, zatim to tak ale nevypada...

              a opravdu me nezajimaji jakakoli jmena, ale vysledek!
            • kde beres tu jistotu ze PC je jeden z nejlepsich automobilovych simulatoru? to mate nejakej obeznik co mate na venek rikat? nejsem moc na tyto zaujaty kecy zvedavej. nebo chces rict, ze to ze jsi z SMS ti pridava na verohodnosti? ne. bohuzel si narazil na racionalistu a ne dite co nema v hodine dejepisu co delat. ja v tom vidim ubohej lobbing nic vic, obe hry vlastnim, nazor jsem si udelal. je 12:42 doporucuju neprolizat diskuze a radsi zacit makat! je na cem.

              ja v PC vidim proste zavodni masovku na styl COD. ver tomu, ze jsem na AC byl hodne nasranej, pro ligovy pouziti je to opravdu nevhodny, byla i myslenka, ze cely web prevedem na PC, ale nastesti se nas par potkalo, testovalo a seslo z toho. necucam si to z prstu, podobnej nazor maji i TOP CZ/SK jezdci s vice nez 15ti letymi zkusenostmi, nemam potrebu neco obhajovat a druhe kritizovat, prirozene si vybiram to nejlepsi co na trhu je a PC k tomu rozhodne nepatri, at mate PR jaky mate...
            • Jake iluzi? Ja v tom studiu delam. Ja si fakt nepotrebuju delat iluze ... ja vim jak to ve skutecnosti probiha, takze tvoje vylevy o PR me nechavaji chladnym. Btw, jaky Ackovy studio? Nejsme o moc vetsi, nez Kunos a narozdil od nich dodavame kompletni multiplatformi hru. Takze stydet se? Za spoluautorstvi jednoho z nejlepsich automobilovych simulatoru? To snad neeeeeee

              Jen pro upresneni, Nick Hamilton a Ben Collins jsou placeni a byli osloveni ze strany SMS. Jsou placeni za konzultace fyziky, nikoli za PR (vim co je PR, neboj). Rene Rast a nekolik dalsich (pokud budes moc otravovat najdu i dalsi konkretni jmena) oslovilo SMS, ze by se radi stali cleny WMD. Rene Rast zverejnuje svoje videa na YT ze sve vlastni vule.
            • mili x_mave. o to vic jsi neobjektivni pokud jsi z SMS. dekuji za tva doporuceni, ja zase pracuji v reklame a mohu ti doporucit nastudovat pojmy PR, marketing a hype. dost to totiz na tebe zabira. zaplatit se da kdokoli, never te iluzi, ze ti jezdci dosli do studia, se slzou na krajicku jaka je to super hra, bylo to naopak a dostali za to slusne zaplaceno ty trdlo.

              uprime se divim, ze si to priznal, ze si od SMS, citil bych se minimalne trapne, pri skutecnosti, ze tak male studio jako je kunos, udelalo o tolik velky kus prace nez Ackove studio jako jste vy...
            • Drahy Karle ... verim, ze jsi na WMD a proto si prosimte projdi thready o fyzice. Napsat, ze fyzika je nastrelena nahrubo je nesmysl. Ze je jizdni model tragedie, si klidne myslete (ikdyz je to taky nesmysl). Uprimne dam (a myslim, ze vetsina lidi) prednost nazoru profesionalniho jezdce. A tvurci PCARS prezentuji jako HC sim s moznosti nastaveni pro kazdeho .... Nejsem fanousek, co ma nakoukano neco z netu .. jsem z SMS, tak bych to mohl mozna vedet, ne?
            • OK, s tímhle názorem se dá souhlasit. To už je lepší, než po někom házet trouby *3*
            • se vsim souhlasim, az na fyziku. nerikam, ze je to kravina, ale i po poslednim buildu je tam kopa prace. me moc nezajima poletujici listi a zasrany auto, ikdyz je to hezky a na pocitu to prida i nekdy vic nez samotnej jizdni model.
              beru to i z pohledu admina hledajiciho sim na ligovy jezdeni. hledali jsme dlouho nejakou rozumnou alternativu k AC, protoze ta ma sice spickovy jizdni model, no zbytek ale stoji za prd. mame pres 150 registrovanych jezdcu a 2x tydne zavod s plnym rostem a zavody kolo na kolo. coz je v PC naprosto nemyslitelna vec momentalne. rFactor je s LFS neperspektivni historie, R3E a iRacing je zabijak penezenky o GSCE se ani nebavim. na forum mame i topic venovany PC, vetsina ma uz nekolik let koupeno (pamatuju si kdy byly ve hre 3 auta a trate bez textur) a vetsinovej nazor je takovej, ze omalovanka hezka, ale fyzika des a hruza. taky musim rict, ze nikomu z nas nejde o nejaky pomlouvani a vyzvdvihovani toho druheho, jde nam o plnej rost, o zabavu a o jezdeni plech na plech. z teto rovnice jasne vychazi jako vitez AC. grafika uchazejici, fyzika spickova (kunos jen nasype do pocitace telemetricka data a vyflusne to jizdni model, tzn. ze fyzika pred ztratou adheze je temer 100%, ale smyk se simuluje daleko hur), pak taky zalezi na vasem volantu. navic v PC je tolik aut, ze v tom objemu co je vydane a bude jeste vydano, se neda tento prevod stihat kvalitne takze je fyzika hodne nastrelena nahrubo.

              jeste pridam oficiální popis hry od tvůrců pCARS:
              "What game is Project CARS like?
              Project CARS is a racing simulation so is comparable with popular console franchises Forza Motorsport and Gran Turismo whilst also providing the kind of advanced features usually reserved for PC-only simulators like iRacing and rFactor."

              z diskuzi mam pocit, ze vetsina lidi hru nema, hodnoti z videi, ale zkuste si koupit oboje a vjet na blbej patnik na vyjezdu ze zatacky a nebude rec o tom co je lepsi, proste AC je nekde uplne jinde co se tyce fyziky a prenosu FFB do volantu. amen

              za chyby se omlouvam, beha me za zady sef
            • Proto maj ten sim i v názvu viď *1* Community Assisted Racing Simulator

              Je to stejně sranda, jak pořád někdo kafrá, že to není sim a ani to nejspíš nehrál. Já jezdím třeba i iRacing, rFactor a pCARS mě taky baví. Skvěle se na to kouká, dobře to zvučí, je zábava to řídit, každý auto je jiný... dobrá fyzika, počasí, vlajky, pitstopy. Co víc člověk potřebuje?
          • většina nehraje simy.... parkticky o tom nic neví a ta většina mě mínuskuje. Project cars má velmi daleko do simu. Je to závodní hra a ne závodní simulátor. Jestli tobě a ostatní většině dělá dobře, že budou hrát simulátor, tak si to klidně myslete. :) Takže mě to netankuje
            • Jakou verzi pCars jsi hral naposledy?
            • Nebudu se tu hadat, nema to smysl .... muzu vytahnout spoustu argumentu, ale ty mas uz jasno. Tak se te radsi teda zeptam - v cem ma Project CARS tedy daleko do simu, kdyz jsi ten odbornik? (Evidentne vetsi nez SMS, Ben Collins, Nick Hamilton, Rene Rast a dalsi)
          • zatim teda nesouhlasi vic lidi s tebou :)
  • Dneska jsem to vyzkousel a musim rict, ze jizdni model a fyzika mne hodne zklamala. Jako NFS Shift 2.
    • ja ti verim clovek s packovacem proste pozna rozdil
      • :) dik, to me pobavilo
    • To nesmis zkouset 3 mesice stary warez build ... btw s tim Shistem 2 LOL. Asi jsi zkousel jinou hru.
      • bohuzel jsem to koupil : /
        • Clovece, ale ono to jeste nevyslo. A pokud bys byl clenem WMD, dost pochybuju, ze jsi to zkousel az vcera. Lhat se nema. Kdo lze, ten krade a muze i zabit.
          • Pokud bys mi chtel tvrdit opak, tak mi prosim napis svuj WMD nick. Mozna ti pak zacnu verit.
            • Nic ti dokazovat nemusim, mam nejnovejsi build, nic jsem neukradl. Fyzika a vlastnosti aut jak NFS Shift2 :)
              • Reakce na příspěvek:

                Lol jaky trapny warezak. Ani to nehral a picuje tu
  • Hanzales
    Teď pominu, že jsem volantový masochista už od roku 2005 a především řádím v simulátorech a rovnou říkám, že to bude krutý a na PC konečně po dlouhé době závodní titul super-uber.
    Najezdil jsem se hodně i ve Forze3/4 a GT5, kde jsem se nevýslovně bavil také. Xbox šel pak z domu, ale paradoxně mně ta Forza4 svým vyladěným akčním a věrohodným jízdním modelem a hlavně zvuky a kariérou bavila nejvíce.
    Tak jako tak pCars myslím tak trochu trumfne všechno a potěší všechny napříč všemi platformami. Zkrátka nepřijde nikdo. Jinak kdybych vypnul "filtr", mohl bych napsat "AC rulezz FTW" ale to dokáže napsat každý ňouma. pCars rozhodně neupírám jeho celkové kvality, ba dokonce někdy člověk kouká, co se mu tam vykouzlilo za nádherné scenérie a jen koukat na modely těch aut je nirvána. Myslím, že ten menší odklad za to stojí. U titulu takové kvality musí být myslím při vydání všechno ťip ťop ;o)
    PS: Ještě bych uvítal profil na Fanatec GT2/GT3RS (i s obrázkem) a k tomu vyladěné nastavení, abych nemusel hledat správný poměr mezi Tire Force a overall FFB. Mnohdy jen trošku blbě nastavené to dokáže pocit z jízdy docela rozhodit ;o) Pokud je ta hra zaměřená na širší publikum (ne jen HC sim maniaky), mělo by to jít s minimálním nastavováním, nemluvě o nutnosti předefinovat všechny čudle.
    • prestal sem cist po druhe vete, chvalit se ze si zavodnik a hraje blbustky forza 3 4 gt5, lol.

      rFactor a LFS cukrousku, nic jineho nema smysl
      • Hanzales
        :) Jojo, jen se ochuzuj liboli. Já si podle nálady a času rád zahraju všechno, od simů až po arkády s gamepadem. Forza4 i GT5 byly velmi zábavné a ač se ti to jako haterovi možná nezdá, osobně jsem také v drtivé většině PCčkář preferující PC simy, v AC mám už přes 500 hod, v RF1/2 si ani netroufám odhadnout a v pCars tak 50 hod pač mně konkrétně osobně prostě sende pocit z jízdy v těch ostatních titulech mnohem více. To ale neubírá nic na všech ostatních kvalitách pCars a stále si myslím, že to bude pecka i pro nás, příznivce HC simů. Na PC bohužel nic jiného s kariérou, nádhernou grafikou, počasím, zvuky v kombinaci se slušným jízdním modelem prostě není a asi dlouho nebude a pokud se volant nastaví dobře, třeba k takovým Shift2 bych to fakt nepřirovnával ani po 10 pivech (a to že jich zvládnu tak 5) - vím jsem padavka :D
    • hahá, pobavil si. v momente kdy jsi napsal vetu "paradoxně mně ta Forza4 svým vyladěným akčním a věrohodným jízdním modelem" ztratil tvuj koment vahu. bavit se o forze a dobrem jizdni modelu v jedne vete je zhovadilost nic jineho... stejne tak jako bavit se o PC ve spojitosti se simulatorem. i sami autori napsali, ze se vydali arkadovejsi cestou nekde na pomezi rFactoru/LFS a GT. ano bude to pecka, nastupce shiftu, ale jizdni model je prozatim tragedie az na par vyjimek. single asi bude velka hitparada, kozatice na startu, ohnostroje a ostatni kraviny co simracery stejne nezajima, ale deti si prijdou na sve to je fakt. mam iRacing, AC i PC a konkretne PC je z teto trojice bezpodminecne nejhorsi. zaujme jen grafikou...
      • Hanzales
        Klídek kluci :)
        1. Ohlednně forzy jsem nepsal, že má nejrealističtější jízdní model, ale že "mně osobně" bavil nejvíce a myšleno tím bylo, že to mělo dobře vyvážený mix mezi akčně arkádovým jízdním modelem, který byl zároveň i docela uvěřitelný, nicméně pro mne hlavně zábavný. Špatně jsem zvolil závěr věty "nejzábavnější" (vyznělo to jako by mne forza bavila jízdním modelem nejvíc napříč vším, přičemž jsem myslel jen v porovnání třeba s GT5, jež má tu fyziku myslím oproti Forze lepší (jen osobně mne víc bavilo hrát tu forzu 4)
        2. Také mám iRacing (resp. už si ho nějakou dobu neplatím, ale obsahu tam mám kopec) + Rfactor1/2, valnou většinu contentu v R3E, a AC i PCars hraju od prvních buildů. LFS jsem se taky najezdil mraky a dodnes ho beru jako jednu z nej záležitostí.
        Budeš se divit, ale názor s tebou sdílím a to možná i doslovně. Můj osobní žebříček co se týče zábavnosti a uvěřitelnosti jízního modelu je AC/ RF2 / iRacing (ten jsem už ale delší dobu nejezdil) a pCars je také na konci. Prostě volantem ani vizuálními vjemy nedokážu ty auta tak číst, jako třeba v tom RF3/AC. Jen jsem tu nechtěl u článku o pCars zase fanboyovat o AC :o)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit