Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle je absolutne nejmene zabavny druh zavodni hry. Monotonni ploche okruhy bez stavy a svobody. Nuda...
  • Jack1947
    Radši mne posíláš spát, protože nevíš co říct... LOgika logika (ta nám nějak uniká), moc jsme jí nepobrali hehe. *7*
  • Draken69CZ
    Nevíš? Tak si přečti co jsem napsal a čím na to reaguješ, mimo mísu jen aby jsi něco napsal XD jdi spát už to nezvládáš.
  • Jack1947
    Zapoměl jsem poznamenat že pro někoho je to stále jen LIght verze reality... nechápu proč se oháníš trolly. Tím jsem myslel že simulátor je pro něj málo chceto něco hc.
  • drasta
    Jakejkoliv Fanatec a k tomu - to je to nejdulezitejsi - pedaly s load cellou.

Cela sada me vysla skoro na stejny penize co predrazenej Logitech.

PS Logitech je gay...
  • Jasně, vyplatí se připlatit si za spojku, kterou beztak nikdo nepoužívá a která se ve hrách nechová realisticky. Vyplatí se připlatit za Hčko, které je na G27 úplně na pytel... atd. LV ty seš fakt případ do ústavu.
  • Poměr ceny/výkon rozhodně Logitech GT. Za ty prachy si užiješ zábavy až až a alespoň zjistíš, jestli se Ti vyplatí investovat do něčeho lepšího. Pak můžeš pokukovat třeba po nějakým Fanatecu :)
  • Hanzales
    LV Nebuď pořád takový elitář ;o) Ty máš všechno nejlépe vybrané a nejkvalitnější a všichni ostatní jsou paka. Taky zastávám názor, že se téměř u všeho vyplatí počkat, přišetřit, koupit kvalitu, než se pak za levno s daným výrobkem nervit celou jeho životnost. To platí koneckonců i o komponentech do PC a příslušenství. ALE ne každý má peněz víc, natož ještě víc, ne každý má vyšší požadavky a potřeby. Pokud někdo dělá primárně něco duší i tělem jiného a PC a třeba tady nějaký závodní titul si pustí jen zřídka na chvilkové odreagování, nadupanou sestavu s Fanatec příslušenstvím bych mu určitě nedoporučil. Ber to tak, že každý člověk je jedinec a div se nebo ne, vždycky trochu jiný a i všechny ty volanty za 2000, TN panely a plastové repráčky si své velmi spokojené vlastníky vždycky najdou a ty lidi to rozhodně nedělá nějak hloupější, nebo blbější.
    Test Edit: Aby jsi mně nechytil za slovo, že nic takového netvrdíš, beru v potaz pocit ze spousty tvých příspěvků celkově. A jo, já mám taky chyby a že by se jich našlo ;o)
  • Draken69CZ
    A proč by někoho nemohl bavit simulátor? Bože snaž se trochu tohle je úpadek trollů na games.
  • Běž do hajzlu nolifere, ty jsi na tomto serveru akorát tak pro smích
  • Jack1947
    Vidím že někteří si tuto diskuzi mylně pletou s diskuzí o reálném chování vozů, faktorech a jiných věcech co přímo/nepřímo ovlivnují... jízdu jako takovou uch. Hodně lidí tady včetně jednoho mistra (!!) závodilo a ví o čem mluví.

Co třeba zábava ta nám uniká? *7* Hry nejsou o realitě jsou o zábavě především a to i závodní pocitu z jízdy atp. Machři no... nikdo se jim holt nevyrovná. *1* *12*
  • LV426: "to je slušný střep, škoda peněz, to zas doporučuje někdo jen proto, že to má doma a je to samozřejmě to nejlepší, klasika"

To samé ovšem platí i na tebe, protože jsi očividně ještě neměl v ruce nic lepšího než G27, který není žádný zázrak (sám jsem ho pár let měl) . Kvalitní volanty začínají někde u T500RS a vrcholí u Fanatecu Clubsport Wheel... Když v ruce držíš přesnou repliku volantu z BMW GT2, tak je to úplně jiný zážitek, než dětský volantek na G25 / 27. Nepočítám samozřejmě AccuForce od SimXperience, který už je poněkud jiná cenová relace.
  • Hanzales
    Logitech DFGT mi sloužil perfektně roky a roky. Pravda ale je, že i po přechodu na ten Fanatec GT2 to bylo něco neskutečného. Nedávno jsem měl DFGT zase v rukou a ten rozdíl tam znát je celkem drasticky, ale pořád je to za ty prachy velmi vynikající volant. Jen cokoli níže nebrat. Jak to nemá FFB, pevný clamp system, 900 stupnu, tak už je pomalu lepší ten gamepad asi.
  • Hanzales
    Ať si vybereš cokoli, preferuj pedály i se spojkou a H-řadičku. G25/27 má sice ozubené převody místo belt mechanism (Fanatec, Thrustmaster), ale zase za těch 6k nabízí právě výše uvedené + roky prověřenou kvalitu a v podstatě "nezničitelnost".
    U těch dalších volantů si člověk musí připlatit, ale mnohdy se to vyplatí. Nebál bych se jít klidně do nějakého toho Thrustmasteru, ale zase investice do těch pedálů se spojkou a řadičky. To samé u Fanatecu.
    A to říkám jako majitel Fanatecu střední třídy (GT2 + CSPv1 - oproti novým ClubSport už asi docela šuntítko) a jako příznivec Logitechu (krom volantu mám vše ostatní od Logitechu) - prostě magoor no :)
  • Draken69CZ
    ještě je možnost koupit jetej G25 do 5tis.
  • Hanzales
    :) Jojo, jen se ochuzuj liboli. Já si podle nálady a času rád zahraju všechno, od simů až po arkády s gamepadem. Forza4 i GT5 byly velmi zábavné a ač se ti to jako haterovi možná nezdá, osobně jsem také v drtivé většině PCčkář preferující PC simy, v AC mám už přes 500 hod, v RF1/2 si ani netroufám odhadnout a v pCars tak 50 hod pač mně konkrétně osobně prostě sende pocit z jízdy v těch ostatních titulech mnohem více. To ale neubírá nic na všech ostatních kvalitách pCars a stále si myslím, že to bude pecka i pro nás, příznivce HC simů. Na PC bohužel nic jiného s kariérou, nádhernou grafikou, počasím, zvuky v kombinaci se slušným jízdním modelem prostě není a asi dlouho nebude a pokud se volant nastaví dobře, třeba k takovým Shift2 bych to fakt nepřirovnával ani po 10 pivech (a to že jich zvládnu tak 5) - vím jsem padavka :D
  • ještě se rozmyslím kolik do toho budu chtít vrazit, v tuhle chvíli ale víc tíhnu k tomu GT za 3,9tis.
    každopádně dík všem za rady :)
  • Hanzales
    Klídek kluci :)
    1. Ohlednně forzy jsem nepsal, že má nejrealističtější jízdní model, ale že "mně osobně" bavil nejvíce a myšleno tím bylo, že to mělo dobře vyvážený mix mezi akčně arkádovým jízdním modelem, který byl zároveň i docela uvěřitelný, nicméně pro mne hlavně zábavný. Špatně jsem zvolil závěr věty "nejzábavnější" (vyznělo to jako by mne forza bavila jízdním modelem nejvíc napříč vším, přičemž jsem myslel jen v porovnání třeba s GT5, jež má tu fyziku myslím oproti Forze lepší (jen osobně mne víc bavilo hrát tu forzu 4)
    2. Také mám iRacing (resp. už si ho nějakou dobu neplatím, ale obsahu tam mám kopec) + Rfactor1/2, valnou většinu contentu v R3E, a AC i PCars hraju od prvních buildů. LFS jsem se taky najezdil mraky a dodnes ho beru jako jednu z nej záležitostí.
    Budeš se divit, ale názor s tebou sdílím a to možná i doslovně. Můj osobní žebříček co se týče zábavnosti a uvěřitelnosti jízního modelu je AC/ RF2 / iRacing (ten jsem už ale delší dobu nejezdil) a pCars je také na konci. Prostě volantem ani vizuálními vjemy nedokážu ty auta tak číst, jako třeba v tom RF3/AC. Jen jsem tu nechtěl u článku o pCars zase fanboyovat o AC :o)
  • Je tu někdo, kdo by mi poradil nějakej dobrej volant včetně všeho co k tomu patří, s nějakým dobrým poměrem výkon/cena? Jsem v tomhle úplnej nováček, ale poslední dobou mě to nějak chytá :). Chtěl bych si na tom na začátku dát richard burns rally, pak určitě i tady PC, později možná i AC, bude samo záležet jak mi nadšení vydrží :D. Dík za rady
  • homeles8
    Tohle je hrozný co tu řešíte. Já beru za simulátor třeba i Tocu 3. A tohle vaše měření v jaký hře auto rozhodí menší kamínek, to je strašný. Jste zdegenerovaní dobou, diskuzema, osobnímy problémy možná trochu i těma hrama. Že se prostě musíme ve všem nejvíc vyznat a to co se vám líbí musí bejt za každou cenu nejlepší.

Pak to dojde tak daleko, že se úplně vážně hádáte, až přímo bojujete o to, jak daleko vás odhodí patník a přijde vám to úplně normální. Naopak si ještě myslíte, že jste díky tomu ještě chytřejší, než ostatní. To je konec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit