Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prestal sem cist po druhe vete, chvalit se ze si zavodnik a hraje blbustky forza 3 4 gt5, lol.

rFactor a LFS cukrousku, nic jineho nema smysl
  • Hele, ja jsem napsal, ze mam koupeno PC, takze mne spis mrzi to, jak je to zpracovany, nez ze tu nepisou o jinejch ;) Skoda s105 nebo co to psal ten typek, felicie je moc slaba :D
  • No já hraju oboje a ten výjezd na patník v AC nedělá skoro nic.. V pCars se mi mnohdy stalo, že mě patník na výjezdu když jsem to přehnal prostě kopnul do smyku a šel jsem.. Simy jezdim spoustu let, AC hraju na multiplayeru a je to zábava (ikdyž ty lagy sou tam neskutečný!) ale nazývat to nějakym hardcore simem to fakt ne.. Jako chlapi neblbněte, fakt si myslíte, že když vám jde AC, že budete vodit reálnej závoďák taky tak?
    Časy možná jezdíte srovnatelný s reálem, ale to je stejnou rychlostí těch aut. Rozdíl je v tom, že na PC to neni tak HC a jde to zajet i schopnýmu smrtelníkovy, kdežto vyježdenej závodník umí pracovat s těžištěm auta, s plynem atd. Takže se to pak vyrovná..
  • Ze softwareového hlediska se HC simy jako AC od profesionálních kokpitových simulátorů prakticky neliší. Stejná úroveň sofistikace. V nedávné minulosti dokonce profesionálové rádi používali stejný engine jaký má rFactor.
  • I kdybys byl sám Enzo Ferrari, tak to nemění nic na tom, že píšeš totální chujoviny. pCARS má (stejně jako všechny ostatní simy) své chyby, ale není celkově o nic horší než třeba Assetto Corsa, které je tu často nesmyslně nazýváno nejrealističtější hrou všech dob. A jestli jsi takový lempl, že nepoznáš rozdíl mezi Shiftem a pCARS, tak musíš být fakt exkluzivní případ magora. Podle mě si jen další zoufalec, který je naštvaný, že jeho oblíbený sim tu nemá tolik prostoru jako pCARS, tak to tady zamořuješ lžima. Beztak jezdíš v nějaké rezavé Felicii a maximálně tak umíš dělat anonymně frajera na netu *3*
  • Hele v klidu .. je to tvuj nazor a hlasas ho tu uplne se stejnou sebejistotou a samozrejmosti jako ja ten svuj. Mas na nej pravo.

Zadnou mantru nemame, tomu co pisu verim, v SMS delam proto, ze verim studiu a ze je to muj dreamjob delat na projektu jako je Project CARS.
  • abych byl ferovej je potreba priznat ze srovnavam posledni buildy nekompletni hry (PC) s plnou hrou (AC). hold si ale myslim, ze k dokonalemu simulatoru ma proste AC bliz, ac jsou oba hodne daleko. preju PC hodne stesti, sam bych si pral aby to byl dobry simulator, zatim to tak ale nevypada...

a opravdu me nezajimaji jakakoli jmena, ale vysledek!
  • On te v tom nechal jet na normalni silnici v provozu plnou pilu? Tak to pak jo .. to uz mlcim *1* A ty jsi evidentne ridicsky buh, ze jsi to vsechno v te rychlosti na te okresce uridil. *15*
  • No tomu ProjectCars zda se moc nepomohly ani ty penize, ktery meli na tyhle skvely konzultanty.
  • kde beres tu jistotu ze PC je jeden z nejlepsich automobilovych simulatoru? to mate nejakej obeznik co mate na venek rikat? nejsem moc na tyto zaujaty kecy zvedavej. nebo chces rict, ze to ze jsi z SMS ti pridava na verohodnosti? ne. bohuzel si narazil na racionalistu a ne dite co nema v hodine dejepisu co delat. ja v tom vidim ubohej lobbing nic vic, obe hry vlastnim, nazor jsem si udelal. je 12:42 doporucuju neprolizat diskuze a radsi zacit makat! je na cem.

ja v PC vidim proste zavodni masovku na styl COD. ver tomu, ze jsem na AC byl hodne nasranej, pro ligovy pouziti je to opravdu nevhodny, byla i myslenka, ze cely web prevedem na PC, ale nastesti se nas par potkalo, testovalo a seslo z toho. necucam si to z prstu, podobnej nazor maji i TOP CZ/SK jezdci s vice nez 15ti letymi zkusenostmi, nemam potrebu neco obhajovat a druhe kritizovat, prirozene si vybiram to nejlepsi co na trhu je a PC k tomu rozhodne nepatri, at mate PR jaky mate...
  • S105 si pobavil .))) 458 italia, Aston Martin DB9, Aston Martin GranTurismo, Lamborgihini Huracán, Benz c63. Chlapek, co bydli vedle rodicu moji stary, je jejich znamej, ma firmu na frezovaci stroje, takze si tyhle kousky muze dovolit. Mel je postupne, ted ma Huracan a C63. Na okruhu jsem s tim nejel, ale na dobry silnici jo.
    Jeste nejakej dotaz, pokud prekousnes to, ze to nebylo na okruhu ?
  • Jake iluzi? Ja v tom studiu delam. Ja si fakt nepotrebuju delat iluze ... ja vim jak to ve skutecnosti probiha, takze tvoje vylevy o PR me nechavaji chladnym. Btw, jaky Ackovy studio? Nejsme o moc vetsi, nez Kunos a narozdil od nich dodavame kompletni multiplatformi hru. Takze stydet se? Za spoluautorstvi jednoho z nejlepsich automobilovych simulatoru? To snad neeeeeee

Jen pro upresneni, Nick Hamilton a Ben Collins jsou placeni a byli osloveni ze strany SMS. Jsou placeni za konzultace fyziky, nikoli za PR (vim co je PR, neboj). Rene Rast a nekolik dalsich (pokud budes moc otravovat najdu i dalsi konkretni jmena) oslovilo SMS, ze by se radi stali cleny WMD. Rene Rast zverejnuje svoje videa na YT ze sve vlastni vule.
  • Kazdej, kdo bude mit penize, aby je zamestnal jako konzultanty a bude skutecne naslouchat jejich nazorum a k tomu bude mit zkuseny tym programatoru, ma velkou sanci postavit velmi slusny simulator se vsim vsudy, pokud chce. Ne ze by stejny tym programatoru nemel tu sanci i bez konzultantu .. ale ty konzultace rozhodne pomahaji.
  • Mel bych jeste jeden doplnujici dotaz ... Kolik z Vas, kdo tu kricite, ze pCARS neni simulator, ridilo jakekoli auto (klidne S105) v plane pile na jakemkoli zavodnim okruhu? (Okruh je podminka .. ona trakce asfaltu na okruhu a na konci vasi vesnice je nebetycne rozdilna)
  • mili x_mave. o to vic jsi neobjektivni pokud jsi z SMS. dekuji za tva doporuceni, ja zase pracuji v reklame a mohu ti doporucit nastudovat pojmy PR, marketing a hype. dost to totiz na tebe zabira. zaplatit se da kdokoli, never te iluzi, ze ti jezdci dosli do studia, se slzou na krajicku jaka je to super hra, bylo to naopak a dostali za to slusne zaplaceno ty trdlo.

uprime se divim, ze si to priznal, ze si od SMS, citil bych se minimalne trapne, pri skutecnosti, ze tak male studio jako je kunos, udelalo o tolik velky kus prace nez Ackove studio jako jste vy...
  • PC je hra s nastavenim, aby krom toho sirsiho publika, si to mohl zahrat kazdej deb*l :)
  • Takze kazdej, kdo bude mit love na to, aby se tam objevili tyhle trotlove (ani nemeli na Lewise, kdyz uz chteli machrovat), tak ma vetsi ambice udelat lepsi/realnejsi simulator, nez ty, co daj penize do vetsi realnosti, hmmm, tak to jo.
  • Drahy Karle ... verim, ze jsi na WMD a proto si prosimte projdi thready o fyzice. Napsat, ze fyzika je nastrelena nahrubo je nesmysl. Ze je jizdni model tragedie, si klidne myslete (ikdyz je to taky nesmysl). Uprimne dam (a myslim, ze vetsina lidi) prednost nazoru profesionalniho jezdce. A tvurci PCARS prezentuji jako HC sim s moznosti nastaveni pro kazdeho .... Nejsem fanousek, co ma nakoukano neco z netu .. jsem z SMS, tak bych to mohl mozna vedet, ne?
  • OK, s tímhle názorem se dá souhlasit. To už je lepší, než po někom házet trouby *3*
  • Bohuzel jsem to hral a hral jsem i posledni build. Muzete davat minusy jak chcete, aspon se ukaze kolik lidi ma rads ty omackovy arkady a kolika lidem jde o pocit jizdy :) Vetsina je tech, co maj radi tu uhlazenou, neprirozenou asistenci a plno omacky. Ty auta se realne nechovaj ani zdaleka, i kdybyste pukli :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit