Přejít na výpis diskuzí
Video z Project CARS nabízí detailní pohled na kariérní mód
19.2.2015 | Honza Konfršt
66 příspěvků
-
se vsim souhlasim, az na fyziku. nerikam, ze je to kravina, ale i po poslednim buildu je tam kopa prace. me moc nezajima poletujici listi a zasrany auto, ikdyz je to hezky a na pocitu to prida i nekdy vic nez samotnej jizdni model.
beru to i z pohledu admina hledajiciho sim na ligovy jezdeni. hledali jsme dlouho nejakou rozumnou alternativu k AC, protoze ta ma sice spickovy jizdni model, no zbytek ale stoji za prd. mame pres 150 registrovanych jezdcu a 2x tydne zavod s plnym rostem a zavody kolo na kolo. coz je v PC naprosto nemyslitelna vec momentalne. rFactor je s LFS neperspektivni historie, R3E a iRacing je zabijak penezenky o GSCE se ani nebavim. na forum mame i topic venovany PC, vetsina ma uz nekolik let koupeno (pamatuju si kdy byly ve hre 3 auta a trate bez textur) a vetsinovej nazor je takovej, ze omalovanka hezka, ale fyzika des a hruza. taky musim rict, ze nikomu z nas nejde o nejaky pomlouvani a vyzvdvihovani toho druheho, jde nam o plnej rost, o zabavu a o jezdeni plech na plech. z teto rovnice jasne vychazi jako vitez AC. grafika uchazejici, fyzika spickova (kunos jen nasype do pocitace telemetricka data a vyflusne to jizdni model, tzn. ze fyzika pred ztratou adheze je temer 100%, ale smyk se simuluje daleko hur), pak taky zalezi na vasem volantu. navic v PC je tolik aut, ze v tom objemu co je vydane a bude jeste vydano, se neda tento prevod stihat kvalitne takze je fyzika hodne nastrelena nahrubo.
jeste pridam oficiální popis hry od tvůrců pCARS:
"What game is Project CARS like?
Project CARS is a racing simulation so is comparable with popular console franchises Forza Motorsport and Gran Turismo whilst also providing the kind of advanced features usually reserved for PC-only simulators like iRacing and rFactor."
z diskuzi mam pocit, ze vetsina lidi hru nema, hodnoti z videi, ale zkuste si koupit oboje a vjet na blbej patnik na vyjezdu ze zatacky a nebude rec o tom co je lepsi, proste AC je nekde uplne jinde co se tyce fyziky a prenosu FFB do volantu. amen
za chyby se omlouvam, beha me za zady sef -
Proto maj ten sim i v názvu viď *1* Community Assisted Racing Simulator
Je to stejně sranda, jak pořád někdo kafrá, že to není sim a ani to nejspíš nehrál. Já jezdím třeba i iRacing, rFactor a pCARS mě taky baví. Skvěle se na to kouká, dobře to zvučí, je zábava to řídit, každý auto je jiný... dobrá fyzika, počasí, vlajky, pitstopy. Co víc člověk potřebuje? -
http://www.wmdportal.com/projectnews/slightly-mad-studios-welcomes-nicolas-hamilton/
http://www.wmdportal.com/projectnews/former-stig-ben-collins-impressed-with-c-a-r-s/
Mladší brácha Luise Hamiltona, Ben Colins, a to nejsou vsichni co na hře spolupracují, takže Arkáda to asi nebude. -
samozdrejme ze PC neni HC sim :D troubo. i tvurci to prezentuji jako arkadu.
-
hahá, pobavil si. v momente kdy jsi napsal vetu "paradoxně mně ta Forza4 svým vyladěným akčním a věrohodným jízdním modelem" ztratil tvuj koment vahu. bavit se o forze a dobrem jizdni modelu v jedne vete je zhovadilost nic jineho... stejne tak jako bavit se o PC ve spojitosti se simulatorem. i sami autori napsali, ze se vydali arkadovejsi cestou nekde na pomezi rFactoru/LFS a GT. ano bude to pecka, nastupce shiftu, ale jizdni model je prozatim tragedie az na par vyjimek. single asi bude velka hitparada, kozatice na startu, ohnostroje a ostatni kraviny co simracery stejne nezajima, ale deti si prijdou na sve to je fakt. mam iRacing, AC i PC a konkretne PC je z teto trojice bezpodminecne nejhorsi. zaujme jen grafikou...
-
Ježiš mě fascinuje jak tu každej držkuje, že to zase neni závodní simulátor a bůhví co.. Nikdo z těch joudů závodní auto nikdy neřídil a možná ani sportovnější auto a žvaní a poučuje.. Ani Asseto Corsa neni žádnej hardcore sim vy chytráci, to jsou úplně jiný softwary, který používaj jezdci F1 atd. Obě jsou to závodní hry-simulace. To prostě nejde mít ultimátní simulátor na běžnym PC, zaprvé pochybuju, že by běžný PC utáhlo všechny ty výpočty a zadruhý by si to minimálně 80% lidí nebylo schopno užít, protože už jen řídit sportovní auto na limitu je vyšší dívčí natož nadupanou raketu typu formule, kterou musíš držet na limitu aby fungovaly pneu, brzdy a přítlak.. A opravdu tohle ani "nejúžasnější" Asseto Corsa nesimuluje 100% real. Jestli někomu k pojmu hardcore sim stačí, že mu jde auto do smyku při dupnutí na plyn, tak je to sice hezkej ale špatnej přístup. Naopak utrhnout některý závodní auta na slicku, který maj díky křídlu neskutečnej přítlak moc dobře nejde.
-
Jakou verzi pCars jsi hral naposledy?
-
ikdyz jizdni model bude asi zaostavat za Assettou tak se na to moc tesim :-) ta kariera me laka :-)
-
:) dik, to me pobavilo
-
Nebudu se tu hadat, nema to smysl .... muzu vytahnout spoustu argumentu, ale ty mas uz jasno. Tak se te radsi teda zeptam - v cem ma Project CARS tedy daleko do simu, kdyz jsi ten odbornik? (Evidentne vetsi nez SMS, Ben Collins, Nick Hamilton, Rene Rast a dalsi)
-
ja ti verim clovek s packovacem proste pozna rozdil
-
Lol jaky trapny warezak. Ani to nehral a picuje tu
-
většina nehraje simy.... parkticky o tom nic neví a ta většina mě mínuskuje. Project cars má velmi daleko do simu. Je to závodní hra a ne závodní simulátor. Jestli tobě a ostatní většině dělá dobře, že budou hrát simulátor, tak si to klidně myslete. :) Takže mě to netankuje
-
Nic ti dokazovat nemusim, mam nejnovejsi build, nic jsem neukradl. Fyzika a vlastnosti aut jak NFS Shift2 :)
-
zatim teda nesouhlasi vic lidi s tebou :)
-
Nejsem sirsi publikum a smir se s tim, ze ty minuska budes mit nejspis proto, ze s tebou proste dostatek lidi nesouhlasi. To je cely. pCARS je HC simulator s moznosti nastaveni aby byl prijatelny i pro sirsi verejnost. Souhlasit nemusis, kazdy ma pravo na svuj nazor. Ale takove je proste zamereni te hry. Jestli se nam to povedlo, nebo ne, to uz si kazdy musi asi rozhodnout sam.
-
širší publikum pro které je hra určena nebude souhlasit. A je jich samozřejmě mnohem víc než HC som hráčů. Proto budu mít vždy více mínusek a jen podtrhne moji myšlenku
-
Pokud bys mi chtel tvrdit opak, tak mi prosim napis svuj WMD nick. Mozna ti pak zacnu verit.
-
Clovece, ale ono to jeste nevyslo. A pokud bys byl clenem WMD, dost pochybuju, ze jsi to zkousel az vcera. Lhat se nema. Kdo lze, ten krade a muze i zabit.
-
Nepletes se.