Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bohuzel jsem to koupil : /
  • Ano, pletes se.
  • To nesmis zkouset 3 mesice stary warez build ... btw s tim Shistem 2 LOL. Asi jsi zkousel jinou hru.
  • Ta hra je zaměřená na širší publikum stejně jako Forza a GT5. Rozhodně to není hra pro HC sim maniaky. Grafika a zvuky jsou neskutečně zábavné...ovšem hloubka tomu chybí, toho si ale všimnou právě jen ti HC sim maniaci. Můj názor a třeba se pletu, ale já jsem HC sim maniak a takové mám dojmy s Project Cars
  • Dneska jsem to vyzkousel a musim rict, ze jizdni model a fyzika mne hodne zklamala. Jako NFS Shift 2.
  • Hanzales
    Teď pominu, že jsem volantový masochista už od roku 2005 a především řádím v simulátorech a rovnou říkám, že to bude krutý a na PC konečně po dlouhé době závodní titul super-uber.
    Najezdil jsem se hodně i ve Forze3/4 a GT5, kde jsem se nevýslovně bavil také. Xbox šel pak z domu, ale paradoxně mně ta Forza4 svým vyladěným akčním a věrohodným jízdním modelem a hlavně zvuky a kariérou bavila nejvíce.
    Tak jako tak pCars myslím tak trochu trumfne všechno a potěší všechny napříč všemi platformami. Zkrátka nepřijde nikdo. Jinak kdybych vypnul "filtr", mohl bych napsat "AC rulezz FTW" ale to dokáže napsat každý ňouma. pCars rozhodně neupírám jeho celkové kvality, ba dokonce někdy člověk kouká, co se mu tam vykouzlilo za nádherné scenérie a jen koukat na modely těch aut je nirvána. Myslím, že ten menší odklad za to stojí. U titulu takové kvality musí být myslím při vydání všechno ťip ťop ;o)
    PS: Ještě bych uvítal profil na Fanatec GT2/GT3RS (i s obrázkem) a k tomu vyladěné nastavení, abych nemusel hledat správný poměr mezi Tire Force a overall FFB. Mnohdy jen trošku blbě nastavené to dokáže pocit z jízdy docela rozhodit ;o) Pokud je ta hra zaměřená na širší publikum (ne jen HC sim maniaky), mělo by to jít s minimálním nastavováním, nemluvě o nutnosti předefinovat všechny čudle.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit