Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím že polovina co tu píše že to je Borderlands ve zlém slovasmyslu tak to ani nehrály... neřikám hop dokud nepřeskočím ale prostš BL bylo jenom tupé střílení a levelování příběh mě nějak netáhl jenom ta grafika a coop to je paráda ale jinak mě ta hra nic moc neřekla a právě tady čekám na rage jo posapocalyptika vypadá to dobře příběh mm.. uvidíme ale ty rpg prvky se mi tam strašně libí takové trochu bioshock
  • Awakened
    Vypadá to parádně, ale ta kytarová znělka mi HROZNĚ připomíná Firefly *5*
  • Prosím vás můžete mi říct proč tu každý má mínusy ? Jinak videjko skvělý až na to že to trošičku připomíná Borderlands ale fallout nikolikv protože fallout je prostě fallout *1*. A taky bych řek že tich videí už je moc začíná to být spoiler. *3*
    • řekl bych, že každá hra už svým vznikem vytváří kolem sebe nějakou auru a ta pak ovlivnuje a provází celý její život. Já si na souzení téhle hry počkám, až vyjde a ne na vývojářská videa. Vývojářská videa z Far Cry byla taky dost ubohá a výsledek...
  • Proč pořád mám pocit, že ve hře bude jenom to střílení. To autíčko na dálkáč mě ve hře asi už nepřekvapí, páč jsem ho viděl ve všech videích. Vývojáři maj pořád dojem, že musej nastiňovat o co ve hře jde a kdo tam bude. Proč to hergot nemůžou zaimplementovat do hry, aby si to hráč sám zjistil nebo přečetl z informací přímo ingame.
    • přesně to dnešním hrám chybí. To překvapení z objevení něčeho novýho ve hře. Jenže dneska tyhle videa prodávaj hru a je to pomalu jak film a nemusíte si hru kupovat, protože ste jí celou viděli v hromadě trailerů.. Dřív vydali pár trailerů, potom demo toť vše
  • borderlands v jine grafice a s lepsi AI
  • preco mate vsetci minusky?? *13*
    • Pravdepodobne sem prisel vyvojarsky tym Rage :)
  • fallout
    Vypadá to fakt skvěle... kupuju origo...
  • na co si tady všichni tak stěžují? tahle hra přinese hlavně nový engine, který budou využívat další novy hry a tak doufám že ubyde her založených na UE3.. a ta fyzika je parádní *14*
  • škoda, že už mě SP tolik neláká a nezbývá na něj čas. ID software nikdy nezklamali a tohle mě celkem okouzlilo.
    • S tím časem nevim nevim. Člověk si vždycky pár hodin najde :)
      • jenže už jsem si vypěstoval závislost na pár titulů...a ta hodka, kterou urvu padne na ně (kéž by měl den 48 hodin)
        • Lidi, vy snad musíte bejt milionáři, když jste tak zaneprázdněný. Chodim normálně do práce (ne do zaměstnání) a ještě u toho stavim barák a jezdim na mašině a nějakej čas na hru mi taky zbejvá
  • Borderland HD
    • Bordel-lands *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit