Přejít na výpis diskuzí
Video z Rising Storm deklaruje nezávislost hry na Red Orchestra 2
27.3.2013 | Petr Poláček
25 příspěvků
-
Tohle a RO2 je v tuto chvili pro me kral FPS.
-
Tohle alespoň jako válka vypadá. *3*
-
Fajn, RO2 je pre mňa best of fps za niekoľko posledných rokov. Ale trochu ma mrzí, že to nebude do RO2 integrované, komunita je síce stabilná, ale nepríliš veľká a ďaľšie štiepenie jej nepomôže...
-
Konečně nějaká zajímavá zpráva...
Osobně mě Red Orchestra poměrně uchvátila, má sice pomalejší tempo, ale ta hratelnost je naprosto skvělá -
-
a v počtu do 32 dvou lidí na těch malých mapách i jakási taktika...no každopádně co jsem hrál naposled, tak amaterský mapy překonávaly originály (už je to 6 měsíců)
-
-
Jaj a na novej Battlefield už ani dneska nepomyslim *15*
-
Pokud sečtu všechny hodiny v Red Orchestra 2, tedy včetně všech preview, review a čístého hraní v plné verzi, budu snadno nad 200 hodinami. To dokazuje, že RO2 systém i styl hraní mě zakousnul. Bojím se, že Rising Storm to udělá také. Má šanci být kvalitním MP postaveným na otestované kvalitě jen v jiné a svěží zálivce. Soudě podle videa nebyl Pacifik nikdy lépe herně zpracován...uvidíme v plné verzi.
Těším se na nové mapy, zbraně, zvuky, atmosféru...
Bojím se nevyváženosti stran zejména japonské dominance, neúčinného plamenometu a že budou mapy z velké části hodně otevřené a bude to nepříliš zábavný masomlýnek... RO2 stylu zkrátka sluší trosky měst a taktika. -
Paráda,musím si najít chvilku času a opět se dostat do Stalingradu,už mi to chybí *4*
Btw. nevíte někdo co je s modem In Country:Vietnam ? Bude to někdy nebo je to už mrtvé ? -
Škoda že nedali spíš Spojenecké vojska do Evropy. Radši bych kopal zadek nackům s Thompsonem nebo BARem, než Japoncům.
-
Moc to nechápu, když mám RO2 budu mít tohle zdarma nebo si budu muset kupovat?
-
-
Spíš koupit , zadara to bude vobráceně ... Ale ještě se to pořádně neví , tripáci nic neřekli ... *8* Já bych to taky bral jako free addon *5*
-
-
Tak to je ale docela humus, pokud ti co si hru koupí teď dostanou vše zdarma a já bych si to musel kupovat.
-
-
Tak je to s hromadou věcí...Sice jsi platil ale už jsi nahrál určite hromadu hodin
-
-
Co s tím mají ty nahraný hodiny společnýho ?
-
-
Zaplatil jsi si za hru a hrál jsi jí...Od toho si to kupujes. Muzes cekat az bude kazda hra zadarmo, nekdy se dockas, nekdy ne... Nejde o majlant...proste jedna z her co sis koupil bdue casem zdarma...s tim nedokazes zit?
-
-
-
-
-
-
Po tom, jak zprasili RO2 by to měli dát všem majitelům RO2 zdarma... Možná jsem moc přísný, ale pro mě byla RO2 největším zklamáním roku. Jednička RO s přídavkem Darkest Hour je pro mě pořád nejlepší FPS všech dob, ale dvojka je prostě očesaná úplně na kost. To, co perfektně fungovalo v jedničce už ve dvojce není - bandagování je kravina, tanky jsou spíš jen na ozdobu, nehrají v mapách prakticky žádnou roli a mají velmi úzce vymezený operační prostor, zbraně jsou málo účinné (jedna rána do trupu nestačí), běh je příliš rychlý, nejde vystoupit z tanku, nejsou zde žádná vozidla, mapy jsou oproti jedničce miniaturní a velmi rychle se ohrají atd. Trucmód Classic mě příliš nezaujal, pomalejší běh je sice super, ale classy jsou dost blbě rozhozené (skoro všichni mají flinty a nejsou přístupné zbraně vyšších levelů *7* ) A to jsem ještě nezmínil, že jim trvalo rok než hru uvedli do nějakého rozumného stavu, ale ani teď po desítkách updatů to pořád není nic extra - bugů je pořád víc než dost a občas mě vážně vytáčí... Ani nechápu, jak jsem u toho mohl vydržet přes 200 hodin, ale postoj Tripwire se mi hnusí čím dál víc - opravují jen kraviny, které nikoho nezajímají a půlka věcí, které slibovaly pořád nikde nejsou... Kdyby dali aspoň ten Rising Storm zdarma majitelům RO2 jako omluvu za jejich neschopnost... A nové mapy si stejně musí udělat hráči sami, stejnětak vozidla, které budou kdo ví kdy... Prostě Tripwire mě pěkně nas*ali a myslím, že Rising Storm bude trpět stejnými neduhy jako RO2...