Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na to ti určite niekto napíše, že nikoho predsa nemusíš zabíjať a že tie rôzne úchylne casual prvky môžeš vypnúť a urobiť si z toho HC hru ... ale ako napísal istý nizzie z RPS:

"Devs these days think they can please both casuals and the fans by adding some sort of “hardcore mode” for the latter. Sounds nice at first, until you realize that the developers still build the game for casual gaming, not for you."
  • Stealth akce - tohle slovní spojení si podle mě odporuje.
  • Staci mi ctrnact znaku vcetne dvou mezer, abych nad novym Thiefem zlomil hul. Mam je z drivejsi predvadecky hratelnosti.

HEADSHOT 40 XP
  • DLC v den vydání úplně vybízejí aby se hra pirátila.
  • a nebo to prostě člověk upirátí,
    nehrajte si na svatého ta možnost tu taky je,a každý ji někdy použil.
  • A může jít i o bonus - "věříte nám, tady máte zdarma to, co jsme normálně chtěli prodávat za pár stovek". :-)
  • Spíš jde podle mě o "sejde z očí, sejde z mysli". Před vydáním je největší marketingová kampaň, která když pomine, tak hra přestane být na očích a lidé už si ji nekoupí, nebo koupí, ale až za čas, až bude levná, v akci, v bundlu...
    To nic nemění na tom, že mě to štve. Buďto budu riskovat s předobjednávkou, nebo si budu muset připlatit za DLC po vydání.
  • By mne zajímalo jakou maj vydavatelé motivaci tlačit lidi do předobjednávek . To se bojej že kůli hodnocení si koupi spousta lidí rozmyslí? Já osobne sem nemel nikdy důvod si neco objednat před vydáním, vývoj hry to stejnak neurychlí i když možná že jo když jsou pod nátlakem předplatitelů. *13* . Navíc objednat aniž bych vydel nejaké hodnocení je pro mně proste nepřirozené.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit