Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten co-op vypadá jako sranda! Palec hore.
  • Tilwaen
    Opravdu nechápu, proč zde tolik lidí pláče nad tím, že hra obsahuje coop. Co je na tom špatného? Vždyť nových non-FPS her s kooperativní kampaní je jako šafránu.

Zrovna u D:OS by byl zážitek z kampaně bez coopu poloviční. Je to jedna z mála her, do které byla kooperace velmi citlivě zasazena.
    • Takovej ptáček jako ty tezko muze neco chapat *7* To je vic nez jasné...
      • kdyz uz, tak ocasnice
        • aha, panacek nam to zmenil z ocas na ptacek...
          • 0011
            panáček nic nezměnil, anonymové nemůžou editovat, víme? navíc by tam bylo napsáno edit *7* prostě přiznej že ses přehlíd
            • Tilwaen
              @Nigga: Díky za zastání, to vždy potěší. Kdyby ale někoho měly rozhodit podobné poznámky, neměl by vůbec lézt na internet :-)
            • *u satellite reign, sakra, taky bych se mohl občas zalogovat kvůli editování *15*
            • 11:cus ozvi se taky někdy jinde než tady, tebe zastihnout na mobilu nebo na fejsu nebo na čemkoliv je problém, smazali celý vlákno, kde jsem ti odpovídal u divinity
            • v pohodě, ale nemá se navážet do holky, tilwaen je asi jediná holka na serveru, které to věřím(páč se nechová jako ......)
            • pravda, pokud by vubec mohl, byla by tam poznamka, kdy editoval, ptacek-ptak-ocas a to jsem si myslel, ze pubertu uz mam zdarne za sebou *5*
  • bude to na PS4 v cestine? :)
  • Nechci multiplayer v single player hře. Další projev indie epidemie - mozek vývojáře je zachvácen představou, že když jemu se v komunitě (chlastačky, předváděčky, game jamy, facebook) tak hezky vegetuje, hráči chtějí komunitu a komunitní prvky taky.

Já nechci ani komunitu ani multiplayer - na to jsou MMO. Já chci normální, single playerovou Divinity 3.
    • tak to je pohoda, protože D:OS neni ani single player hra, ani indie. problem solved
    • tak to hlavne nehraj souls hry, tam nejen je multiplayer, ale navic jeste zkryplenej *5*
      • Mám dohrané obě Dark Souls. Jedničku jsem dohrál celou offline a ve dvojce mě asi 10x někdo invadnul (což za zhruba 90 hodin hraní není nijak hrozné). Když člověk nepoužívá předměty na multiplayer a moc nechodí do PvP lokací (zvonice, lesík), tak je to normální silngle-player hra. Každopádně jedny z nejlepších her, co jsem hrál!
        • vsak prave, dos taky slo krasne hrat solo, proto bylo potreba vnest trochu ironie do toho narku *5*
  • meli jim tam nechat ovladani myší a WASD klavesy. Pro legraci. A pro ješte vetší legraci to moc neoptimalizovat, at se jim to seká *15*
    • a hlavně neměnit velikost textu, vždyť je to přece fuk, že to běží na konzoli v polovičním rozlišení, kjdyž na TV koukáš z větší dalky *1* *1*
  • Morraw
    No já si zas rýpnu do DA. Zatímco tady Lariani pracují na pořádném portu s UI a ovládáním pro konzole, tak v případě Inquisition jsme my PC hráči dostali konzolovou prasárnu. Hnus.
    • Keyz
      Klasika.

Port z konzolí na PC -> většinou špatné (zejména série divných japonských her na steamu)
      Port z PC na konzole -> většinou OK

Vliv na hodnocení toho špatného -> většinou 0
      • na pokémoní hry házim bobek, když neuměj udělat pořádnej port, za dlouhý dedetiletí se to nenaučili, port Resident evil 2 nebo Dark Souls, stejnej bullshit
        • pokémoni jsou Divinity ne? Podle té hnusné stylizace a kýče bych řekl, že ano *15*

http://orcz.com/images/thumb/0/04/DivinityOriginalSinOrcShaman.jpg/400px-DivinityOriginalSinOrcShaman.jpg

Nechutné co hrají současná PC Mustard Race *11*
          • protože Japonci přepálené barevné hry vysloveně nesnáší, tak určitě *1* *1*
            • del0
              "proč se otíráš o druhé hry, když sám hraješ nechutné kýče bez vkusu(Divinity)? Vysvětli mi to?"

Koukám, že haháček mrzáček si zase kálí do úst... vzhledem k tomu, že se tady začal jako první otírat o Divinity... *15*

http://www.primagames.com/media/images/news/big5.jpg

Pro tohle je kýč a nevkus slabý slovo... *15*
            • Metal gear solid není port, je vidět že si pleteš pojmy s dojmy...
            • Metal Gear Solid V? Lords of Shadow 1 a 2............
            • neodbíhej od tématu, téma je "japonci neumí udělat pořádný port" tak se ho držme, ano?
            • proč se otíráš o druhé hry, když sám hraješ nechutné kýče bez vkusu(Divinity)? Vysvětli mi to?

Když tak přemýšlím tak Japonci milují i depresivní hry, které na západě skoro nevychazí. Silent Hill, Castlevania, Vagrant Story, Demon Souls, Bloodborne, Resi, Shadow of the Colossus a spousty dalších.

Když se bavíš o pokémonech obecně jako o japonských hrách ukazuješ jen svoji primitvnost a neznalost, a když sám hraješ ještě více barevné svinstvo než pokémoni(Divinity), tak ještě jako bonus se ukazuješ jako pokrytec *3*
            • že zrovna ty nemáš vkus je jasné každému, netřeba dál rozmazávat
      • nebreč pořád a začni se chovat jako konzolista čili jako chlap a ne jak ubrečená hořčice.
  • Ja porad absolutne nechapu proc je potreba rvat do tahoveho rpg podelanou kooperaci.
    • Kr.Pa
      Nj, dnes má každá hra coop kampaň, tak proč se z toho vzrušovat, že?
    • Viz post pod tebou.. :D
      • Jde o vzajemne pomerovani pindiku online, to lidi naramne bavi. Ukazat ostatním jak ze to vlastne jsem dobry a chytry, koneckonců cela existence diskuzi , sociálních siti atd, stoji na tomhle efektu. lide uz jsou proste takovi, a multacek ve hrach je na to jako delanej. je prece bezva když je někdo krreten v realu, byt buh online. Samozrejme to je mozna i zabava, ale o tu jde az v druhé rade.
        • Chim
          Třeba já to mám naopak. V reálném životě jsem prakticky génius ale v hraní bývám docela lama.
          • a ten tvůj génius se projevuje těmi geniálními příměry?
            • tak to nechci vidět tvoje ostatní ability
            • Chim
              Nejen.
  • UUUU, SHINY :D Konecne bude co doma hrat s brachom na PSku :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit