Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechci ani počítat, kolikrát jsem se nad to letiště ani nedostal.

Navíc na většině map je nutno nejprve vyřadit malé základny - tábory, zásobovací depa apod.

Nakonec bych nenalétal s více než 10,000lb pum.
  • Lotr
    Jo to je pravděpodobnější. Bod pro tebe
  • Copak, máš snad nějaký komplex?
  • Coffin.Corner
    Samotné modely lodí mají moc pěkné.
  • Já se tak těším, až si dětičky budou myslet, že takto vypadaly lodní bitvy.
  • Jenze to bys priletel nad letiste, shodil naklad a bylo by po bitce ... ;D. Proste oni tohle nemaj ani domysleny ani dodelany, a vi buh, estli to nekdy dodelaj.
  • Ne ... to bude realita ... Yamato prave vypalilo salvu ze svych 21 del primarni vyzbroje, salva sice zasahla pobrezni clun, ale ten jako zazrakem svym 0,4mm pancirem strely odrazi ... a jedinym vystrelem sveho 20mm ultramegagunu potapi dosud neposkozenou bitevni lod ...
  • No jasne, ustupky z reality ... protoze hra neni realita ... tak se budem pifat na dva metry ... samo bezny takticky postup je najet pred battleship, zablokovat mu pohyb a pak ho upifat papundeklovou dzunkou ...
  • Není to lodní ekvivalent věcí jako PzKpfw VI Ausf. B mit 10,5cm KwK, alias Königstiger s 105mm kanonem?
    Velmi seriózně se plánoval, ale nikdy nevznikl?
  • Ono pozor, třída Sovětskij Sojuz měla být na úrovni Yamato
  • Souhlasím. Jednu dobu jsem v B-17G létal s nákladem 6,000 liber pum. Na vzdálenosti, na které se létá ve WT však mohla nést až 20,000 liber pum. To je cca 3 tuny versus nějakých 9 tun.
  • spook.y
    Měli.
  • Mám hroznou chuť si nějakou pořádnou námořní bitvu zahrát tak doufám že to dopadne dobře *1*

P.S. Ví se už kdy bude open beta?
  • Kozy
    americký letadlovky budou trpět *5*
  • Krescz
    hosi...hrajte za VB, nebudete se citim trapne, ze jste moc OP a ani nebudete takove smazky...God bless Spitfire
  • Údajně to plánujou "změnit" ale věřme tomu. *1*
  • tak hraj za Rusy a nebude ti problém dělat nikdo *1*

a ne, fakt mi nikdo nevysvětlí, proč YER 2 lítá s maximálnim nákladem bomb se kterym by se v reálu ani neodlepil z dráhy, ale Lancaster a B-24 vozej čtvrtinu toho co by unesli *7*
  • To mi připomíná tu situaci, kdy jsem se v Bf-109E-3 pral s Jakem 1B. Následně jsem si ověřil, co jsem víceméně věděl - byť na samém konci roku 1940 byla započata sériová výroba Jaku 1, až do roku cca 1942 nebyly v podstatě nasazeny operativně. A i v době kdy započala sériová výroba již svítalo novým verzím 109tek.
  • Já hraju za Němce a Rusové mi problém nedělaj.
  • no neměli, ale když vidim to brutální nadržování Rusům u letadel a tanků ve WT, je mi jasný jak asi dopadnou lodě

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit