Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CRYPT
    To bude neco jako World of tanks?
  • http://en.wikipedia.org/wiki/Japanese_cruiser_Kako#mediaviewer/File:Furutaka1940.jpg nektere krizniky a torpedoborce JP meli veze pro torpedo, bylo to kvuli ochrane proti strepinam a lepsi nabijeni co jsem pochopil ...
  • Vyjadřovat se o kvalitách hry nemá smysl, ale rád bych požádal někoho o radu. Viděl jsem opravdu spousty fotek bitevních lodí z 2.sv.v. a torpédový věže, který by ty torpáda vystřelovaly, jsem nikde neviděl....
    • Tohle konkrétně co bylo k vidění je torpédomet Type 92 který se dělal otevřený nebo krytý (to je ten věžový). V různých modifikacích byl skoro na všech japonských lodích od torpédoborců výše. Na třídě lehkých křižníků Agano je to dobře vidět. Težké křižníky měly většinou otevřený torpédomet v kryté palubě (třída Myoko, Takao, Mogami, Tone).
    • Torpédomety byly standartní výzbrojí např. Amerických torpédoborců třídy Clemson a Fletcher. V případě Japonců byly instalovány jak na torpédoborce, tak i na některé třídy křižníků. Konkrétní třídy si však nyní nevzpomenu - pokusím se podívat do chytré knihy, a zjistit, které třídy to byly.

Nicméně mohu říct, že Americké torpédoborce v rámci Lend-Lease bojovany i u Royal Navy.

V případě hlídkových člunů byly také montovány - značení US Navy dokonce termín obsahuje (Patrol Torpedo, PT boat).
      • Díky za info
    • Jeste trochu k umisteni torped: torpeda jsou vypoustena z torpedometu (je
      > mi jasne ze to vite ... to je jen tak pro ujasneni :-)), ktere byli
      > samozrejme ruzne konstrukce :
      > -otocne na podstavci: vetsinou na boku lodi na palube ... nekolikahlavnovy
      > ... torpedo bylo "vyflusnuto" na hladinu, pak se potopilo do urcene hloubky
      > a
      > vyrazilo na cil
      > - podvodni (nepohybliva)- na ponorkach a experimentalne na nekolika
      > lodich ... zamerovalo se celou lodi
      • Díky za odpověd

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit