Přejít na výpis diskuzí
Video z World of Warships předvádí specifika amerického námořnictva
18.3.2015 | Aleš Smutný
35 příspěvků
-
I arkáda může alespoň vzdáleně připomínat realitu války vis War Thunder. Takhle to je stejné, jako kdyby reálná plavidla vyměnili za kánoe s indiány házejícími po sobě oštěpy. *15*
-
A negramotny dmnti jako ty, si neumej ani po 5ti letech precist, ze pry to ma byt arkadove ovladany simulator.
-
No už mě pěkně se.... rou. Ohlásí betu k datu. Čekám tam od půlnoci jak takovej de..il do tří ráno a nic. Pak že pozvánky rozdávali údajně v deset hodin po dobu neseti min. a nikdo nic neví. Takový přístup se mi tedy hodně nelíbí *10*
-
Netušil jsem, že se jedná o simulátor.
-
Tos řekl dost ironicky. Souboje lodí ve Wargame jsou dokonalým vyvážením taktiky a zábavy. Uvědom si, že udělat to 100% realistický, byla by to nuda prvního řádu.
No ale uznávám, že simulátor lodního kuchaře by byl supr. By se ti tam celá posádka zes*ala a nepřítel by se ani nemusel snažit. -
No to je právě problém lidí jako jsi ty.
WoWS si nikdy nekladlo za cíl být realistickou hrou - čímž se jí nijak nezastávám, jen mi prostě vadí lidi, kteří to po World of Tanks a World of Warplanes jaksi pořád a pořád nejsou schopní pochopit :( -
Hraju to, z pocatku to bylo hodne divny ale kdyz pochopite vo co tam de, tak se to da v celku dobre zahrat.
Torpeda sou op. -
taky, už se nemůžu dočkat, až mi Ruský křižník ze stalinsteelu zničí bitevní loď Yamato jedním přesně mířeným zásahem do skladu s municí *1*
-
Už se těším na lodě ve War Thunderu. *2*
-
I souboje lodí v Wargame: Red Dragon jsou realističtější než toto... *15*
-
Fyzika? U wargamingu? Si nekde upad? Dyk neumej udelat ani fungujici pasy, teda neco, co jim kdysi napostoval hrac na forka (a mozna za to dostal ban) zbouchnuty za vikend.
Uz to vidim ... premiova lod z pubojnosti +30% ... za pouhych $50 ... a po 14ti dnech nerf na pubojnost -30%. Sem zvedav, kdy tam namontujou tu letadlovku z Avengers. Sak je to taky prototyp, ne? -
Fyzika je v plenkách nebo se s ní vůbec nepočítá *1*
-
Dost *3*
-
Dalsi chvalozpev na pifani lodicek na 30m? Ale ho, ten papundeklac jiste to yamoto da, to jedno posledni HP mu urcite veme a potopi ho ...
Hlavne bych tam pridal lasery ... to musi bejt, sak plasmovy dela uz tam sou. -
haha já mám