Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Still
    To bude zase epic fail... *16*
    • Mě to připadá tak že se z těch failů poučili a vrací se k tomu co fungovalo.
      • Kdyby se vraceli k tomu, co fungovalo, tak se vrátí k 2D...
        • Blbost, dnes už mohou strategie vypadat skvěle i ve 3D ale to by chtělo najmout někoho kdo má trochu tvůrčího ducha a někoho kdo jim to zoptimalizuje
    • nemyslim si
      • Still
        Ok :) Necháme se překvapit *3*
  • Spojeni strategie+umela inteligence nikdy bohuzel neslo moc dohromady.
    • pokud je ti 13 tak v tvém životě asi ne.... Kde jsou doby starých dobrých strategií :(
      • Já mám pocit že třeba taková Civilizace V dá na nejtěžší obtížnost pěkně zabrat *12*
      • Coze ? Ja hral dunu a warcraft, kdyz jsi jeste cucal mlicko z cecku ty borecku, ale nikdy jsem si propracovanejsich utoku, nez 2 pesaci a strelec na jedno misto doted v zadny strategii nevsiml.
        • Možno by si mal vyskúšať Warrior Kings: Battles. Pôvodná hra nemala AI nejak oslňivú, ale datadisk Battles má najlepšiu AI, akú som v RTS videl.
        • Tak to asi těžko, protože mlíčko jsem cucal skoro pred pul stoletím, a to si na žádné strategické hry nepamatuju
          • Pepinator
            Čau dědo.
            • Ahoj synku, občas bolej kolena ale pořád si připadam jako štramák :)
        • Veskoslav
          Proč lžeš? Kdyby jsi hrál Warcraft III například, tak by jsi věděl, že toto nejtěžší AI ve hře rozhodně nedělá. Ta dělá kombinované armády a rozhodně patří k tomu lepšímu, co AI nabídne. To samé třeba teď novy Planetary Anihilation. AI zde rozhodně není tupá.
          • W3 jako priklad propracovanejsi AI ? Cmon... ve W3 slo proti insane vyhrat jakoukoliv hru behem prvnich 7 minut, nemluve o tom, ze W3 AI byla prehlidka fail rozhodnuti na jedny sablone.
            • RangerCZ
              Když to nepřijde dost těžké, dej si Stronghold crusader extreme ty proti 6 wolfíkům (spojencům).
            • tady zas mají někteří lidé nasazené růžové nostalgické brýle, AI ve W3 nebyla nic moc a na hard nastavení nebyla o nic chytřejší než na easy, jen častěji posílala vlny jednotek a víc cheatovala
          • tomocz
            Zrovna jsem chtěl to Planetary Anihilation zmínit :D Včera jsem to hrál poprvé a co tam ta AI občas dělala i na nejnižší obtížnost, to jsem vážně čuměl o.O
            • To my ta AI teda dost připomíná AI ze Supreme Commandera. Taky neskutečně expandoval a muselo se mu v tom škodit hned od začátku, jinak byl snáma ámen a nebo jsme museli krutě spolupracovat.
            • tomocz
              Jo, to jsem taky zjistil, když jsem tam s velkou slávou založil kolonii a za 5 minut mi jí rozstříleli, protože na druhý straně už měl počítač základnu :D
            • Veskoslav
              Bacha na víceplanetární systémy. AI je kolonizuje do 5-10 minut a pak se to těžko dobývá *1*
        • Still
          Koukám velký e-penis *1*
  • Asi pôjdem proti väčšine, ale mňa to vcelku zaujalo. Jasné, určite sa to nestane mojou top stratégiou a neprekoná to prvého Strongholda, ale zase, úplne zlé to nevyzerá. Grafika? Také riešite u stratégií? Skôr ma trápi, či tam bude kampaň s dobrým príbehom, ako to mal prvý Stronghold.
  • Myslím si že grafika je dostačující protože razím názor že u Strongholdu čím lepší grafika tím horší hra
    Ale když je podívám na video z 1
    https://www.youtube.com/watch?v=nIY7uWFVniE
    a na 2
    https://www.youtube.com/watch?v=NKc0TlGz9Sw
    Tak u mě není co řešit *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit