Přejít na výpis diskuzí
Video ze zákulisí vývoje The Order: 1886 ukazuje cestu k finální podobě hry
5.2.2015 | Honza Konfršt
36 příspěvků
-
No nevím, i ty 5 hodinový CoD a Battlefieldy nejsou 100% narvaný pořádnou atmosférou. I kdyby to tak bylo, tak se za chvíli může klidně argumentovat atmosferickou hodinovou hrou. *3*
-
Ok, je to za 5 a půl hodiny. *15*
-
Nemá žádnej.. :D
-
Kdyz si zjistis poradny info, tak vis ze hra byla skutecne dohrana bud za 4h 50min, a nebo za 5h 20min. To ze pak borec dotane love aby lhal je vec druha :-D
-
Nevim kde si sebral že to má 5 hodin, to totiž neni pravda.
-
Podle zdejších dementů ta hra prošla downgradem, takže takhle to přeci nemuže vypadat.. *15* *15* *15*
-
No, a tady si budes s 5 hodin pamatovat 3, ktery proklikas quick time eventy :-D
-
Já jim věřím.
-
za prvé hra má mít deset hodin, čili pět hodin je vyvrácený nesmysl. za druhé teď jsem hrál 20 hodinovýho Aliena a pamatuji si nejvíce, jak jsem hackoval počítače a otvíral dveře.
-
Nejlepsi je vyvazena 20 hodinova hra. Je jasny ze hry maji nudnejsi pasaze, at ma hra 5 nebo 20 hodin kazda ma nudnejsi pasaz. U te s 5 hodinama je problem ze hra je hrozne kratka a nudna pasaz tak kazi celkove dojem. Kdezto u 20 hodinove hry na tu nudnou pasaz rychlejc zapomenes.
-
A co tak 12-15 hodin na akční hru ? jako jestli má fakt 5 hodin tak je lepší se podívát už fakt na nějaký dobrý film...
-
A teď co je lepší, několik hodin pořádný atmosféry nebo 40 hodinová roztahaná a nudná hra?
-
Tohle je ta hra co zabare uzasnych 5 hodin?
-
Ten komplex že musíš hanit konzolové hráče máš kvůli malému penisu?
-
dobrej trolling > -1 < *1*
-
ha tupí konzoláci mají tuhle blbinku a my máme hluboké RPG Raven's Cry...