Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jamar28
    Nejhorší bude, až si ta politicky korektní úderka konečně pročte libovolnou učebnici dějepisu a zjistí, jak nekorektně historie umí být. A to není fór, když jsem jednomu Amíkovi psal, že bílí otrokáři většinou získávali černé otroky tak, že je kupovali od arabských a černých otrokářů, napsal mi akorát, že jsem nágl. *1*
  • Uz se nekde vyjadrili k tomu jak to bude se serverama a anticheatem pro MP?
  • kdyby vydali zombíky samostatne, tak bych si to koupil, ale zbytek cod mne moc neláká
  • Černej nacista mě pobavil v Millerovo Spiritovi, ale tohle už je naprostej výsměch rozumu. V Dunkirku od Nolana je prej taky málo žen s odbarveným podpažím a dobových černochů. Měly by existovat nekrotermální elektrárny pro lidi, kterym tahle propaganda připadá ok.
  • Njn, já si to zahraju rád
  • cumpi3
    proto je tohle separatni *1*
  • Njn ale Wolf se od začátku profiluje jako čistá fikce, viz robo Hitler v původnim Wolfovi nebo ty nový díly, WW2 dily CoD se tváří jakože aspoň lehce zakotvený v realitě
  • cumpi3
    a co? Ve RtCW taky byly zombici a jak tu hru vsichni milujou *14* *3*
  • To vypadá dobře, dostanu jen 1 mapu a zbytek si budu muset dokoupit jako u IW? *11*
  • Jako fakt? Máš nějakej screenshot? Jestli to tam fakt je, tak jako hodně wtf
  • To je kvuli nemcum, ti kdyby videli obrazek hitlera nebo nedej boze hakenkreuz tak se instantne zradikalizujou a mame tu treti svetovou :D /sarcasm
  • Ale tak to je separatni mod, cerny female nacisty potkas v normlanim multiplayeru.
  • Já si moc nevzpominám ani na invazi zombíků během ww2
  • XorxoxTalarius
    Jako vypadalo to super, ale stejne mne cerni nacisti dost kazi chut si to koupit
  • Nazi zombies!Ale bez nacistických zombíků.
  • jamar28
    Ten zombie mód dělají někdejší vývojáři Dead Space, takže by to mohlo být dobré. Vlastně mě to už teď zajímá víc než ta patetická hlavní kampaň. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit