Přejít na výpis diskuzí
Video ze Zombie módu v Call of Duty: WWII: humor je pryč, vrací se děsivý horor
21.7.2017 | Patrik Hajda
36 příspěvků
-
Nejhorší bude, až si ta politicky korektní úderka konečně pročte libovolnou učebnici dějepisu a zjistí, jak nekorektně historie umí být. A to není fór, když jsem jednomu Amíkovi psal, že bílí otrokáři většinou získávali černé otroky tak, že je kupovali od arabských a černých otrokářů, napsal mi akorát, že jsem nágl. *1*
-
Uz se nekde vyjadrili k tomu jak to bude se serverama a anticheatem pro MP?
-
kdyby vydali zombíky samostatne, tak bych si to koupil, ale zbytek cod mne moc neláká
-
Černej nacista mě pobavil v Millerovo Spiritovi, ale tohle už je naprostej výsměch rozumu. V Dunkirku od Nolana je prej taky málo žen s odbarveným podpažím a dobových černochů. Měly by existovat nekrotermální elektrárny pro lidi, kterym tahle propaganda připadá ok.
-
Njn, já si to zahraju rád
-
proto je tohle separatni *1*
-
Njn ale Wolf se od začátku profiluje jako čistá fikce, viz robo Hitler v původnim Wolfovi nebo ty nový díly, WW2 dily CoD se tváří jakože aspoň lehce zakotvený v realitě
-
a co? Ve RtCW taky byly zombici a jak tu hru vsichni milujou *14* *3*
-
To vypadá dobře, dostanu jen 1 mapu a zbytek si budu muset dokoupit jako u IW? *11*
-
Jako fakt? Máš nějakej screenshot? Jestli to tam fakt je, tak jako hodně wtf
-
To je kvuli nemcum, ti kdyby videli obrazek hitlera nebo nedej boze hakenkreuz tak se instantne zradikalizujou a mame tu treti svetovou :D /sarcasm
-
Ale tak to je separatni mod, cerny female nacisty potkas v normlanim multiplayeru.
-
Já si moc nevzpominám ani na invazi zombíků během ww2
-
Jako vypadalo to super, ale stejne mne cerni nacisti dost kazi chut si to koupit
-
Nazi zombies!Ale bez nacistických zombíků.
-
Ten zombie mód dělají někdejší vývojáři Dead Space, takže by to mohlo být dobré. Vlastně mě to už teď zajímá víc než ta patetická hlavní kampaň. *4*