Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cosi
    Více videa s předstihem! :http://games.tiscali.cz/tv/videoblogy
  • Tu zpravu bych rad videl *1* Jsou dve moznosti, bud jsi vazne tak blbej nebo lzes *5*
  • Miserius
    Co je ti do toho? Treba Indian nebo jak se jmenuje ten porad to ma sponzorovany Intelem ne? Treba to games taky nekdo sponzoruje, nebo jim to plati zamestnavatel, jako vsude po svete... Pokud si myslis ze jsi to nejakym zpusobem platil ty, tak si muzes oddychnout, mama nic z tvojeho kapesnyho games neposilala
  • Rhulad
    Proslýchá se, že to prý celý zacáloval Veskoslav... Ale pšššt, je to tajemství *3*
  • Kdy přesídlil Miloš z eurogameru na games?
  • x_ander
    Ehm..a redakce, potažmo Tiscali Media, jsou snad "veřejná osoba" (ať už to znamená cokoliv)?
  • Miserius
    2 měsíce stará zpráva udává, že PS3 předběhlo Xbox v poctu prodanych her/konzolí, takze cela tvoje uvaha je zalozena na informaci kterou jsi se asi dozvěděl u vás za bukem ne?
    Ale budiz, nebudu ti to rozmlouvat, asi mi cini poteseni nechavat slabomylne jedince v jejich svete ze lží, je pak vetsi sranda koukat na ne kdyz se to vse zhroutí *1*
  • God-of-War
    Lol tak to je kotel:D
  • vypada jako cervena cisla...
  • leon87
    Myslel jsem, že se tomuhle vyhneme... Na druhou stranu proč ne. :D
    http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/524/420/f29.gif
  • odpovim ti takhle: Pokud Sony nevyhraje bitvu v tehle generaci, pak bankrot bude ohlasovat prave ona. Bohuzel se obavam, ze prave zisky, ktere MS ma, stoji za tim, ze XO se zatim zda byt takovym, jakym ho nechceme.
  • Pocet prodanych her a vydelku vubec. Jen to zajisti, ze konzole bude pokracovat a firma muze investovat dal. Sony posledni byla je a bude. *1* Kdysi prvni s Ps1 aPs2 se chudak nedostala Ps3 z posledniho mista. Takze musi $ony prodavat svoje baraky. *2*
  • A jsem snad verejna osoba? Nebo to nechapes?
  • cca 60 000 stoji cesta na osobu a microsoft to neplati.
  • nepatrná nervozita je normální a vůbec nepůsobí rušivě, pár výstupů a je pryč, naopak to ukazuje, že se kluci snaží a není jim to šumák a výsledkem je tak podařený video, další prosím...
    btw tenhle koment nemá být útočnej (vim že ten tvůj komentář neni myšlen zle) ale povzbuzující, prostě představit si sebe mluvit takhle do kamery, musel jsem tohle napsat:D
  • Grifus
    Pavel dobry, Milos az moc nervozni, ale tak to se zase casem podda. jen houst videii. *5*
  • No já nevím... projela, myslím že ti co si koupili PS3 rozhodně nelitují protože nálož exkluzivek byla za celou životnost konzole výborná. Asi se jich prodalo míň a 3rd party vyvojáři srali na optimalizaci ale vyloženě projela to ne.
  • Pete.palis
    vysokozdvyžný vozík... *5*

http://www.trikator.cz/img/data/tricka/motivy/tricko-trollface-full.png
  • Miserius
    Mohu se tedy experta zeptat jak vypada projeta generace? Pocet prodanych kusu dotovanych konzolí? *15*
  • Nikdo nic neprojel...kral je mrtev, at zije kral!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit