Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • když sme u těch ZÁPORÁKŮ tak mě osobně jako nejlepší play za záporáka vítězí dvojice  DLC k prvnímu Dishonored za  postrach Dunwallu aka  DAUDa pokud vás The knife of Dunwall a the brigmore witches minulo tak doporučuji ..na steamu je to za pár korun komplet v češtině .dvojice dlc luxusně doplní základní příběh já sem si tyhle dlc osobně užil víc než samotnou hru ...sice už je to chvilku staré ale vždy se k tomu rád vrátím ....

  • Nejlepší vývoj od 0 byl asi Fallout 3. Málokterá hra začíná porodem. Následně se začínáte učit chodit, základní staty si vyberete v dětském leporelu a další vlastnosti o pár let dál, když píšete závěrečný test ve škole ve Vaultu. Tutoriál střelby je vzduchovkou v rámci narozeninové oslavy.

  • KrPa

    jako RPG maji opravdu hoodne casto klise pribehy, v tomhle maji RTS (nebo tahove) originalnejsi pŕibehy

  • Houdini

    Pekné spoilery Šárka ☹

    • Jevo83

      Tiez ma to zamrzelo, chystam sa kupit k xboxu este psko kvoli hram ako heavy rain a ako vidim, kvoli heavy rain uz nemusim...

      • Mart9

        Spoiler na Heavy Rain je v článku kde?

      • Jack1947

        To už jsem dohrál nedávno na pc nějak pomalej ne.

      • Tak v Heavy Rain hraješ za víc postav...bude i stále trochu napínavý...  :-D


  • ArnyKasha

    Když se zmínily ty výbušný sudy, hned se mi vybavila série Borderlands. :D Tam to na ty planety snad naváželi po kamionech/fregatách. A navrch tomu dali tu korunu v podobě různých elementárních účinků. Jasně - je to defakto parodie na všechny ty klišé, ale s příjemnou nadsázkou a humorem.

  • Jack1947

    Tak postupný vávoj hlavně v rpgčkách lze chápat, nikoho by nebavilo hrát za nejnaušnějčího borce co skolí pojledem nejsilnější monstrum, nicméně ještě těch"sedm" statečných ( nikdy jsem je nepočítal ale asi jo)  se dá, brát celkem jako vítaný prvek. Zase hlavně v rpgčkách nicméně... ten zbytek.

    Já a hodně lidí to má spíše jako WTF momeent a když si vzpomenu na Bioshockovské spouštědlo " WOuld you kindly" tak mě docela mrazí i když v té fdobě když jsem tohrál jsem to tolik nechápal, Spec ops line byl parádní experiment aneb kam až může dojít vlastní přesvědčení a halucinace Ten konec z mého pohledu byl vůbec nejvíce super, odolat nutkání stsknutí spouště... Ne dost lidí, to má tak že když se dozvěděli že v nějaké hře byli záporáci tak jim to dost tu hru zkazilo... to spíše beru jako na poslední pokus škokovat na konci než jako něco promyšleného.

    Njn, Okurkovka se nevyhne ani games ;) ale nevadí, člověk si rád počte názory. I když to píší i jinde tak na games to takdlouho není.

    • Jack1947

      Jinak ty sudy a jak si ušetřit čas beru jako vítanou pomoc ve hrách.

  • LadaVanBar

    Ales mi mluvi z duse, parta druhu ve  zbrani, to si dam servirovat, cliche-neclishe 😀

  • vonTossis

    Začínáme od nuly je moje nejoblíbenější :-)

  • 0011

    Hrdina zachraňuje svět. Nejvíc kritizované klišé a přitom spoustu her co se dá považovat za nejlepší co kdy vyšlo ho mají napříč všemi žánry.

    • Derp_1337

      Tak ono záleží, jak se ten příběh udělá.

      Je přijatelné, pokud člověk začíná od nuly a zpočátku má nějaké velmi osobní cíle (např. pomsta?), a pak postupně spletichami příběhu se to celé začne komplikovat a až nakonec člověk musí "zachránit svět".


      Na druhou stranu tady máme patetický kýč typu: "hra právě začíná, takže poslouchej: jsi vyvolený a musíš zachránit království/svět/vesmír".

      Jako příklad špatného příběhu uvedu Divinity Original Sin. Celkově to byla super hra, akurát až na vyjímku toho patetického příběhu. Když člověk během prvních 30 minut slyší poněkolikáté jako je ohrožen časová kontinuita vesmíru a hrozí konec světa, tak se hráč u toho akurát nudí a zívá.

      • KrPa

        tak zrovna DOS1 je ta tvoje prvni verze pribehu, protoze tak do pulky hry vysetrujes vrazdu v hlavnim ukolu


        a gothic1 byl o zachrane sveta az v posledni 1/3

        • Derp_1337

          Vážně??? To jako argumentuješ tím, že když jsi na začátku hry otevřel Quest Log, tak tam bylo něco na způsob "vyšetří vraždu" a ne "stop the Void, save the World" ???

          Ten Void Dragon byl odhalen v prvních několika minutách jako hlavní zlo, které chce zničit celou "materiální dimenzi". Ale pokud někdo odklikává text a nečte ho pořádně, tak pro něj v polovině hry vskutku mohlo být překvapením, že dostal quest "stop the void". To fakt není argument "já jsem si to nepřečetl" 🤮


          PS: I když už je to nějaká doba, co DOS1 vyšlo, tak je možné, že jsi na to mohl zapomenout, že ten příběh byl profláknutý hned na začátku...

          • KrPa

            ke goblinovy, co ti ukazal void drak si se dostal az po nekolika hodinach hrani, kdy ses z mista cinu teleportoval do observatore, asi by sis to mel zopakovat...

            • Derp_1337

              I kdyby to byly třeba 2 hodiny, tak je to furt málo. DOS1 je hra, u které kompletní dohrání trvá klidně i 140hodin, takže 2 hodiny je opravdu jenom začátek hry.

  • LessPh

    Musim pochvalit games, ktere posledni dobou vydava clanky s pridanou hodnotou a vhledem redakce, at si o ni myslim cokoli. Je to prijemne osvezeni, po nekolika letech, kdy byl pouze preklad ze zahranicnich serveru. Na CZ webu uz sleduji jen Vas a jen diky temto clankum a take novemu webu, ktery je lepsi nez ten stary.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit