Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jnsCZ
    "A protože vám mohu svatosvatě slíbit, že o Rambo The Video Game se už na Games.cz neobjeví nikdy ani písmenko[...]" - Martin Bach, 17.8.2012 :D
    • Sliby se slibují, blázni se radují :D
      • nikto ti nedokaze splnit, kolko ti ja viem slubit *1*
    • Robotron3
      Asi jako že vydávat papírovej časopis o hrách už v dnešní době nemá cenu. Taky Bach, v nějakym Fight Clubu *15*
    • sleepless
      Sliby chyby :)
      • Příště si dávejte Bacha jo. :)
  • blixa
    Petre, proc tady pises o hre, kterou jsem uz pred rokem zrecenzoval? ;)
    • sleepless
      Jsi tenkrát zapomněl na číslo u tej recenze, tak se nám to kvůli tomu vrátilo jako bumerang...
  • BoB.2
    To udělali naschvál aby nevypadal jako Sylvester Stallone?
    • Cosi
      Bobe, když tak máš rád češtiny, tak ti dám hned jednu češtinářskou radu. Udělaly s tvrdým "y" znamená, že pracovaly jen ženy. A před "aby" se píše čárka.

-Komiksovej a herní fanda (hlavně RPG) a to hlavně v ČEŠTINĚ Disgrafik s poruchou učení. Nesnáším KRETENY co druhým lidem opravujou češtinu nebo pomlouvaj že neumí česky. JEDNOU SE DOČKÁM MMORPG V ČEŠTINĚ.

slovo pomlouvaj je v této větě zcela mimo, má úplně jiný význam. http://www.slovnik-synonym.cz/web.php/slovo/pomlouvat
      • Blbe, povysuj se v realu, ne na internetovejch diskuzich. Pokud ho znas, tak bys mohl vedet, ze tyhle radoby rady nejsou k uzitku.
        • Cosi
          Pokud ho znas, tak bys mohl vedet, ze tyhle radoby rady nejsou k uzitku.

Význam této věty mi uniká.
          • Ale mas pravdu, mne taky, chytil jsem se do vlastni pasti a cinim to, co jsem se snazil tobe vycist, tedy hazeni perel svinim. Ale jsem zase o kousek dal, hezkou noc.
          • Walldstein
            "Nema cenu mu nic radit, protože příště to beztak napíše stejně blbě a možná ještě hůře, což jistě víš když ho znáš." Stačí jako překlad věty: "Pokud ho znas, tak bys mohl vedet, ze tyhle radoby rady nejsou k uzitku. "
            • Cosi
              Já to nemyslím nijak špatně, je to napsáno trochu v drzým tonu. Ale šlo mi o to upozornit Boba na dvě, pak tři jednoduché poučky. Není to nic proti ničemu.
  • Menorri
    Všechno to začalo na Zemi roku 2513, kdy návštěvníci vypnuly ochraný štít a Rambo se z Bollywoodu mohl vrátit na naše grafické karty... *1* *1* *1*
    • Návštěvníci vypnuly? Ochraný štít?
      Je to geneticky podmíněné, nebo jsi jenom padlý na hlavu?
      • Netaktně upozorňuješ na jeho pravopisnou chybu a obviňuješ ho z hlouposti. To je pěkně ubohé, když přitom úplně ignoruješ obsah té zprávy, který obsahuje docela vtipnou a rozhodně trefnou narážku.
        • Já jsem ho z ničeho neobvinil. Naopak jsem se velmi taktně otázal, zda-li za to můžou geny nebo těžké dětství.
          • chybi ti tam carka. Gramatiku ) vztah neslucitelnosti...
            • Nikoliv. Dané dvě možnosti se nijak nevylučují, proto jsem připustil i slučovací poměr. Nevidím žádný důvod, proč by nemohl mít současně traumatické dětství a nekvalitní genetickou výbavu.
          • A u tebe?
            • U mě za to, že neprzním gramatiku, můžou zřejmě geny.
        • Walldstein
          Njn...řeknu ti to asi takhle: "Moje máma vždycky říkala: Pro hlupáka každý hloupý!"
  • Kozy
    No jo, next gen, to se hned pozná.
  • Jo! Konečně po dlouhé době skvělá naprosto béčková a špatná hrá jako Soldier of Fortune Payback, která však dokáže pobavit líp než kdejaký AAA titul. Takže za mě jo a moc se těším na špatná a béčková jatka
    • kubi-wan
      Payback je super výmazovka! *1*
      Tady mě ale odrazuje (přestože Ramba mám fakt rád) ten on-rail systém... nechápu, co je těžkýho na tom udělat, aby se hráč moh pohybovat sám... *9*
      Přitom by stačilo udělat úplně obyčejnou střílečku. Chci tak moc?
      • Walldstein
        Ten on rail je takovej hodně oldschool prvek...tohle se už dneska nevidí..naposled sem to viděl v nějakejch možná devedesátkách u jedný střílečky co byla portem z herních automatů.. *1*
        • kubi-wan
          Ještě občas něco takovýho vyploděj City Interactive, pokud vim *2*
      • Miserius
        Nekde vedouci rekl, ze kdyz udelali volnej pohyb, testeri nedokazali dohrat ani prvni misi...tak nevim jestli to testujou opice nebo prostě neumí dělat hry...spíš oboje
        • Zabudli na konec a hodili to na testerov *3*
          • Miserius
            To ne, kdyz to nechaj na tech kolejich dohraje si to misi samo, daj volnou chuzi a testeri to nedohrajou...nevim co to znamena, vic jsem nezjistil... Spis je to proste jen bugfest toho nejvetsiho kalibru
  • Miserius
    Teda, ta uvodni fotka... To je potomek Sylvestera a nějakýho rotvajlera? Chudák...
    Teda, ten trailer...mam nejaky trauma z toho...to neni Béčková hra ale Ztková
  • dalsi on rail, jeste, ze ty next gen konzole mame, bez nich bych nevedel ani, co je to QTE *6*
    • to mně vážně proslavily ty konzole ? asi jim napišu děkovný dopis
  • Jen by mě zajímalo, jestli je to pot nebo sliz.
  • Doufám, že nebude chybět: Věnováno statečnému afghánskému lidu a mudžahedínům
    • Dneska nebojují proti zlým rusům, ale proti američanům a tím i světu. Nikdo jim dnes nevěnuje ani vlídný slovo :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit