Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • výborný reamake Pac-Mana byl (je) Deluxe PocMon (http://www.warblade.as/pocmon/)
  • Jack1947
    Náádhera, tak dneska klasicke hry se budou predelavat do zbrusu- novych 3D kabatku.
    • No na něco budeš muset to své zánovní 4k plátno použít a věřím že paj kvůli dlažebním kostkám neopustíš klasickou hratelnost ...;)
  • Pěkný, tohle snad zalepí ústa těm co zbrojí proti pixel retro grafice ;) Ale Mario s bačkůrkami od krve a ujíždějící na houbičkách ....to bych si s radostí zahrál ...
  • MickeyMutant
    • C-BEAM
      *1* tak to je paráda.
  • Ahoj, mžná někteří nepochopili že se nejedná o gameplay, ale spíš koncept jak bych si hru představoval graficky kdybych jí dnes vyráběl a při zachování původní hratelnosti, žádné vylepšování. Jsem grafik, nejsem herní vývojář ani zvukař, takže proto možná může mít někdo výtky ke zvuku který tam je ze srandy daný z Quake 3 a ze syntetizátorů, prostě dělat zvuk je větší práce než dělat grafiku pro někoho kdo s ním moc neumí.

A tu kameru berte třeba jako replay že to nikdo nehraje, opakuju že to není gameplay ale že je to render pro zábavu, asi jako když někdo rád lepí letadýlka. Diky
  • oktavius66
    Mě strašně kdysi bavil ten 3D Pac-Man co byl ještě na PS1 ( PSX ) . To byla pro mě strašná pecka *3* . Spíše bych uvítal právě HD remake toho Pac-Mana z PS1.
    • Ten byl vážně dobrý . Nekombinoval on v mezipasážích i Centipede a Break Out ?
  • Robotron3
    To by byl hodně hloupej remake, když vidim jen malou část scény, když v originále sem viděl celý level. *15*
    • Už na Spectru by il Pacman v pohledu 3 osoby a vzpomínám že mohl přeskakovat i nízké zídky a terno bylo když jste s takhle omezeným pohledem vůbec prošli celé bludiště....
    • N7N7
      Pokud má být vidět celá mapa, tak jedině z pohledu shora, tedy 2D. Jenže oni dělají 3D, takže se to asi opravdu bude hrát tak jak vidíme na videu. Vůbec nějak nechápu smysl takového remaku v dnešní době. Co bude příště, Pong? *2*
      • Ale toto nieje remake ako hra ale len ako video...
  • Ty zvuky jsou absolutně mimo mísu téhle hry. Působí to super trapně. Rádoby hustej remake, který akorát všechno posral.
  • MidnighT91
    A co třeba Earth 2140 HD
    • Pilgrim66
      Ten bych zrovnal bral
      • Robotron3
        http://store.steampowered.com/app/253860/
  • N7N7
    Stejná hratelnost, jen lepší grafika? Hm, jak dlouho to asi bude bavit? Taková hra přece není o grafice...
    • Pilgrim66
      Přesně a navíc, co je to za pohled? Člověk nevidí 90% mapy...
      • C-BEAM
        to je len 3D renderovaná ukážka z 3DS nie funkčná hra, pohľad by bol v hre určite normálny. Osobne v tom nevidím zmysel ale keď ho to baví...
      • N7N7
        Zrovna jsem to tam chtěl připsat, dík žes to řekl za mě. *4* A ty zvuky, to je tak na bolení hlavy. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit