Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • win 10 díky ne.Po posledním prohlášení že nová aktualizace toho to systému možná způsobí že některé stroje win 10 nezvládnou diky nechci. win 7 má potvrzeno aktualizace až do roku 2020 tak že pohoda *3*
    • Jack1947
      Přesně tak dokud mně tam násdilým nedotlačej tak si tenhle zbytnej balast nenahodím ! *11* *12*
    • Hanzales
      Já byl vždycky taky zpátečník. XPček jsem se třeba držel dokud to šlo, ale když jsem si pak pořídil 7ky, je fakt že šlapaly parádně už od svých začátků. To se o Vistách třeba nedalo říct ani po půl roce po vydání. Visty jsem přeskočil, stejně jako 8ky.
      Teď jsem chtěl se 7kama taky zůstat ještě tak rok dva, ono když už si člověk něco vyladí k dokonalosti...
      Nicméně jsem do těch 10tek před týdnem šel (7ky z image můžu nahodit zpět vždycky) a po tom týdnu, co jsem si to zase odladil, odebral zbytečnosti, zlikvidoval chyby v eventvieweru po odinstalování zbytečností :) vše přizpůsobil atp. si nemůžu vůbec ztěžovat. Dá se říct, že mám vše nachlup stejně teď jako v 7kách, jen navíc ty featurky desítek a běží to stejně svižně, nebo svižněji. Nikdy pomaleji.
      Start je tak + - stejný, ale to je tím že SSD a taky mi i ty 7ky nabíhaly bleskově, neb vypnuté GUI při bootu, kdy následně nenabíhalo milion pikovin.
      On úplně nejideálnější stav OS je, když naběhne naprosté minimum, systém jako takový neobsahue ani bajt něčeho zbytečného, ale pokud absolutně cokoli následně spustíte nebo vykonáte, musí to 100pro fungovat a event viewer musí vykazovat nula chyb. U 7ček se mi to za ty roky celkem podařilo a poslední dobu bežely bez reinstalace (jen údržbou) tak přes rok a půl a jely pořád jako bych je zrovna nainstaloval.
      U desítek, než si eventviewer s chybkou neškrtne to bude asi ještě chvíli trvat, ale běžný uživatel počítám toto vůbec neřeší, ten by do ničeho moc vrtat neměl, ale taky by mu mělo vše běžet jak má :)
      (počítám někde na druhém konci tunelu bude Jackovo Pcčko) :D
      • Draken69CZ
        Počítám že až přijde Redstone budeš muset ladit znova.
        • Hanzales
          Nevadí, mně to baví, jinak bych to nedělal :)
    • Je mi tě líto...
    • win 7 s vypnutýma aktualizacema ftw
      • Hanzales
        Na 7kách na internetu bez aktualizací? Nazdar :)
        Je dobré akorát vědět, které instalovat a které nikoli. Pár jich je i "bonzáckých", jež přinesly 10 a z části 8ky. Dost aktualizací taky instalovat nemusíš, ale pročíst si co která přináší něco času zabere. Teď když je jich přes 200 bych je pročítat a třídit fakt nechtěl :D Ještě že jsem to tak nějak filtroval časem :)
        Re: njn - drtivá většina jsou záplaty na díry. Na výkon vidlí nemá vliv, jen při absenci zůstane díra.
        Ideální po týdnu, dvou přes vyčištění disku odstranit staré soubory.
        Při instalaci cizích PC jsem ale vždycky instaloval všechny windows update (s restartama) a pak nakonec použil vyčištění disku rovnou a vždycky všechno v cajku a komply valí dodnes jako po másle a nikdy jsem si rozdílu před instalací aktualizací a po nevšiml. Samo po všech těch updatech musíte dát kompu i pár hodin v idle, aby si "dorestil" a nedělat si porovnávací obrázek pár minut po instalaci všech updatů ;o)
        • Miluju ty lidi co píšou jak je Win10 na nic protože o tobě vlastně ví všechno a sleduje tě, nejlepší je když tohle pak říkaj lidi co maj účet na google, facebooku atd. Pokud je člověk registrovanej na jakýkoliv větší stránce stejně je sledován tak jako tak.
          • Jack1947
            Maj ale nemusej mít pravdivé údaje třeba... achjo, to neznamená že Win10 je bez chyby veřejně se šmírovat nenechám ještě abych o tom věděl.
            • Jack1947
              Hlavně jestli to nebude opravdu jen limitovaná akce a po roce papá.

              Jn, si spokojenej s Win10 a já zas nechci zatím zbytečně měnit.
            • Hanzales
              No jestli ti jde o tu paranoiu, tak si můžeš stáhnout třeba O&O ShutUp10, nebo DWS_Lite, Disable WinTracking (nahážou i do firewalu zákaz na hromadu adres MS). I tak si myslím, že není dobré bezhlavě povypínat úplně všechno.
              Nicméně se mi zdají ty desítky fakt vyzrálejší, od taskmanageru, přes všemožné nástroje a nejvíce se mi líbí, že jde vše ovládat jak nově, tak i postaru: http://i.imgur.com/fV7kvOt.jpg Správa widlí jedna radost a zatím běhaj svižně i spolehlivě :)
              Ale tím ti je nenutím, docela chápu, že chceš zůstat u Sedmiček. Zatím nejlepší OS od MS a sám bych u něj zůstal ještě dlouho, jen se mi ty desítky nějak zalíbily, po tom co jsem je hlouběji odzkoušel...
          • Hanzales
            Tuž prvně já nejsem ten co řve že mně něco šmíruje. Spousta těch věcí naopak např. umožnuje nabízet vyhledávání, nebo cílí reklamy (když už na nějaké koukat, tak aspoň ať mně zajímají)
            Zadruhé na PC nemám co skrývat, takže mi nikdy ani praktiky originu a steamu nevadily.
            Pokud vypínám nějaké vyhledávací, reportovací funkce, tak spíše ty co nepotřebuju, nebo např. k bedně nemám ani ehodlám dávat wi-fi modul, tak je s tím vše spojené běžící vypnuto.
            Odesílají se jen reporty pádů aplikací, nebo případných zádrhelů, neodesílá se např. poloha, nebo co píšu. Otiskovač prstů, na komu nemám, pryč s tím. Tak nějak asi tak no :)
      • Pokud vim tak 95% aktualizaci se tyka zabezpeceni. Tyto zadne zrychleni neprinaseji, spise naopak.
    • Jsi hustej. Není snadný jít proti proudu a ty to dáváš. Klobouček.
  • Souhlas s clankem. Mimochodem rovnez povazuji za zbytecne mrhani vykonem tunit vzhled postav k maximalni realisticnosti, pokud nebude jejich pohyb a interakce s okolim verohodnejsi. A to se prozatim moc nedari.
    A neskutecne me stve menu s nastavenim grafiky kde vubec nevidite provadene zmeny na scene. Nejlepsi by byla moznost delat to s benchmark scenou na pozadi. Nektere uzasne graficke featury srazeji vyrazne fps a pritom si je hrac ani nevsimne pokud po nich nepatra.
    • Podobný problém mělo L.A. Noire. Ksichty sice byly skoro fotorealistické, ale vůbec neseděly k pohybům těla a okolnímu světu, takže to vypadalo jak face swap.
  • Paul_cz
    Fakt by mě zajímalo, kolik tohle prodalo kopií. Na PC to musí být totální propadák těch nejepičtějších proporcí a ani na xbone to nebude žádná hitparáda. Jsem zvědav jestli někdy překousnou ego a hodí to na ten steam aby to vydělalo aspoň nějakou tu vindru. Osobně bych si to asi koupil, tak za dvě kila. A to mám Remedy rád, škoda kam to dopracovali.
    • Naprosto s tebou souhlasím. Winstore je neskutečnej fail a myslim si, že jeden z hlavních důvodů proč je hra propadák je i to, že to neni právě na tom Steamu nebo někde jinde, ale jen na tom jejich obchodu. Ale i tak bych za hru nedal víc jak 500.
      • Samotnej WinStore až takovej fail není. Je pochopitlené, že chce mít MS svůj distribuční kanál.

        Bohužel zásadní fail je, že distribuce AAA titulů jde jen přes něj. Bohužel to způsobí prodejní katastrofu všemu co "exkluzivně" vyjde jen na storu i kdyby to bylo sebelepší. Ono i ta cena 1 799,- je těžce mimo. V MS jsou bohužel břídilové. Občas mají i super nápady, ale realizace je většinou tragédie. Takže si rok, dva, tři počkáme než to vzdaj a pak to snad všechno daj na steam. I když se obávám, že to spíš dopadne jako Halo 2.
    • smejki
      Na pc je to k dispozici jen přes WinStore a ten nám zaplať pámbu pomáhá v tom, že má žebříček momentálně nejprodávanějších (placených! free to play se nepočítají) her (! nikoliv her A aplikací) na WinStore. Schválně jsem se onehdy kouk. Dva dny po vydání, tedy v tom největším nákupním fičáku. Gears of War bylo asi osmé, nový Tomb Raider byl tak čtyřicátý. No a Quantum Break opanoval příčku 539 (schválně jsem to počítal třikrát, páč ten žebříček je jen sprostej grid bez číslování). Ale abych byl aktuální, teď už je na místě 69, ale pořád ho poráží takové pecky jako je Rescue - Heroes in Action, což je jakási capina za 25kč, které se ještě ani jeden uživatel neotravoval napsat recenzi. Konverze majitelé/hvězdičkujícíc majitelé/recenzující majitelé bývá kolem 100/10/1. Ale neklesejme na mysli. Na Androidu, který má půlka telefonující planety, se toho prodalo 10 tisíc. Na podobné pozici je Rayman Fiesta Run, kterého se prodalo okolo 100k na Androidu.

      Když uvážíme, že WinStore je zajisté strašný fail na desktopu a primárně je to furt obchod pro WindowsPhony (důkazem budiž i to, že Tomb Raider GO je vejš než ten novej Tomb Raider), které mají 2-5% mobilního trhu (záleží na tom, jestli velkoryse započítám i nerozpoznané telefony), tak 539. potažmo 69. místo v kategorii placených aplikací, které mají obecně problém se uživit, musí znamenat něco tak blízkého nule, že i i ty nízký prodeje na konzolích (kolik? půl mega, když ty vg chartz přifouknu?) musí tvořt přes 95% všech prodejů.
    • +1
    • http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=quantum+break

      to asi nebude aktualizované, jelikož to by byla velká bída.
  • Klíčoví vývojáři odešli aby si založili vlastní studio a tady je vidět výsledek studia, které se veze na slávě z minulosti. Béčková ptákovina s Milošem Jeřábkem v čele. Bravo *1*
    • Dik ;)
  • MickeyMutant
  • Moc bych se nevzrušoval, ta hra je stejně strašná hovadina...

    A to jsem se na ní dost těšil :/
  • Supr reklama na msi....
  • To již vyšlo?
    :D
    • Vyšlo, ale za 2 týdny se na to zase zapomnělo *1*
  • nechapu jak muzou udelat neco takoveho a jeste davat do popredi to ze to jede jenom na windows 10 co to jako je kdyby rekli to byla jen sranda tady je pravy quantum breake tak by to bylo ferove :D
    • Jack1947
      Jednže Win10 je u téhle hry asi nejmenší problém navíc na pc je to domrvené celkově *12*
    • napsal sem totalni blbost vzdycky to nejak nedomyslim :D
    • nechápu jak to nemůžeš nechápat
      • Draken69CZ
        nechápu že nechápeš že on to nechápe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit