Přejít na výpis diskuzí
VÍKENDOVÁ ČTYŘKA: Super slevy na Shop.Games.cz!
12.2.2011 | Inzerce
68 příspěvků
-
Sorry, ale to jsou ubohé slevy. Dawn of War 2 jsem už před půl rokem koupil za 5 euro na steamu. To samé platí i o Mount and Blade.
-
-
To je fakt, ale zrovna Dawn of War 2 chci mít krabicovku. Nicméně aj tak do toho nepůjdu, doufám, že až budou venku všechny datadisky, vydají celou kompilaci i s původní hrou, jak tomu bylo u prvního dílu (Dawn of War Uniwersum). A že bych to nevydržel nehrát se taky říct nedá, teda né že by mě to nebavilo, ale zkusil jsem kopii z netu jaké to je a můj crapoidní comp to zvládá plynule už jenom na nižší detaily a po tom, co jsem shlédl pár replayů na Youtube, kde byla hra na nejvyšší, už se mně to na LOW hrát moc nechce. *1*
-
-
už je dávno venku gold edice - DoW 2 + datadisk Chaos rising, jen u nás se neprodává z pochybných důvodů. V akci se to dalo sehant za 8 euro.
-
-
To je možné, ale já myslím úplně všechny datadisky. Takhle bych si stejně musel dokoupit Retribution + jestli bude ještě nějaký další.
-
-
Další datadisk už asi nebude, pokud vím tak už bylo oznámeno, že se pracuje na pokračování. Pokud chceš DoW 2 + Chaos Rising + Retribution, tak jsem našel toto: http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/warhammer-40-000-dawn-of-war-ii-retribution-complete-edition/10300967.html - osobně o tom uvažuji, je to pěkná cena za celý komplet.
-
-
To je škoda, Nekroni a Tau mně docela chybí. Tahle nabídka vypadá dobře, ale jak říkám, klidně si ještě počkám.
-
-
-
-
-
Jdi se Steamem do ...! Teď tam stojí Warhammer 500 a není česky. Pro toho kdo to ještě nemá a chce to lokalizované je to dobrá cena o proti ostatním eshopům.
-
-
Jo a zrovna před pár dny tam skončila akce, kde byl za kolik? Za 200? Ty jsi taky chytrý, jak rádio, co? :)
-
-
Tak to je sakra rozdíl 200 a 299. To kdybych věděl, tak hned kupuju. Ten Steam bude asi uplně boží. Škoda, že uživatelé a fanoušci Steamu píší své super příspěvky jen sporadicky.
-
-
Bohuzel DoW 2 je steamová hra a na steamu je taky čeština, sežeň si fakta a pak něco povídej hloupý chlapečku.
-
-
Děkuji za upozornění chytrý chlapečku.
-
-
-
Umazání slovíčka "Super" by nebylo od věci (:
-
Jn, já taky, ale zase někdo má rád krabičky tak ho tahle nabídka zaujme taky
-
-
Darksiders puvodne za 999!? Ja jsem mel doma krabicku jeste pred vanoci a dal jsem za ni asi 450. Obcas me opravdu prekvapuje, jak se cena PC her v ruznych obchodech lisi. Jinak pri trose trpelivosti a par minutach hledani ji muzete nalezt dnes za 320.
-
Pro Pan_Klobouk☺tiscali.cz:
Recenzovali jsme vsechny hlavni tituly a na cas, a pokud srovnam pocet recenzi nejenom se starou redakci, ale i ostatnimi weby v CR, jsme na tom zhruba stejne. Samozrejme si take vybirame tituly, ktere zdejsi navstevniky zajimaji vice, coz mame zmapovane. A z tech, ktere takovou ctenost nemaji, vybirame ty, na ktere chceme specialne upozornit. -
-
Vazne to budeme pocitat? ;) OK, Leden 2011, 9 recenzi. Leden 2010 15 recenzi. Z podzimu mi tu chybi treba recenze The Ball, Sims 3, WRC, NHL 2k11 nebo NBA 2k11. Jsou to snad nepovedene hry? Nebo pruzkum ukazal, ze nikoho nezajimaji a nema cenu o nich psat?
Ale vazne, sice napul popichuju, zaroven bych to opravdu rad vedel. Driv tady byl kazdy vsedni den velky clanek. Bud recenze, nebo alespon preview a prvni dojmy. Ted narazim sotva na 2-3 recenze do tydne. A nerecenzovane hry, ktere jsem zminil, mi taky neprijdou nezajimave a zapomneni hodne. -
-
Pokud chceš dělat srovnání toho co bylo, tak MUSÍŠ započíst všechny články(tak že hurá do počítání), pokud jde o délku, tak bych ti doporučoval zapisovat si počet znaků v textu a pak snad to vezmu, ale srovnávat jeden měsíc, zrovna u této problematiky no ehm ehm *2*
řílen - liden původní redakce 50 recenzí, současná 57
+- 1, chyba se může stát a jako že stala, bych se nesměl znát *1*
The Ball, tady OK beru, ale to není recenze jinde? *3*
The Sims 3 recenzi nemáš ani na tvém Eurogameru, tak že tady trošku fail *2*
Jinak jen u nás 12 recenzí, myslím, že to ke čtení bohatě stačí(u nás beru i SK...rozumíme? rozumíme).
WRC má cca 3 - 4 recenze...že by nízký zájem? Možná
NHL 2k bude asi vždy stíhem NHL série a navíc kde si tu hru vzal prosím tě? *3* NBA...nikoho tady moc nezajímá. -
-
Toho jsem se bal, ze budu za rejpala, ktery hleda chyby a problemy tam, kde nejsou. ;) Jj, clanky se tu nepocitaji zrovna nejlip, coz vim po vcerejsku z vlastni zkusenosti. Navic kazdy rok je jiny, jednou je vanocni sezona nabita, podruhe o dost chudsi. Takze ta relevance nakonec neni tak relevantni. :) I proto jsem vzal radeji za priklad jen tradicne chudy leden a tam to nedopadlo moc dobre (15 vs 9). Pokud ti celkove pocty vysly jako 50 vs 57 pro new Tiscali OK, budu tomu muset verit. Moc se mi to ale nezda, kdyz mrknu na aktualni unor a prvnich 14 dni, starici opet vitezi 7:4.
Nicmene ty dalsi argumenty mas vazne silne. The Ball recenzovali jini a jinde, tak proc by se s tim obtezovali tady, ze. The Sims 3 jakbysmet, lidi snad nejsou hloupi, umi cist a najdou si to jinde. S takovouhle ale muzes Tiscali hned zrusit, lidi si taky najdou neco jineho. Mimochodem The Sims 3 maji na Eurogameru 2x, PC i konzolovku. Tiscali ani jednou. Cili beres-li to jako trosku fail, pak tvuj. WRC tedy vidis jako definitivni nezajem, kdyz na to prdi i jinde, prdi na to i Tiscali, ostatni nas nezajima. Taky dobry pristup. A v zaveru: EA Sports jsou king, na 2K Sports sere pes. Co na tom, ze basket maji nejlepsi a hokej skoro kazdy druhy rocnik taky, my fandime EA. Hezky jsi to cele pojal a vysvetlil. ;)
-
-
No já si zase pamatuju , že notnou dobu před nástupem nové redakce to na Tiscali stálo pěkně za houby hry se recenzovali s extrémním spožděním a kvalita byla dost diskutabilní, osobně budu radši , když tu bude méně , ale za to kvalitních recenzí než tuna sraček.
-
-
Trošku problém je v tom, že těch recenzí je za tu určitou dobu, kdy tu nová redakce je víc *3*
-
To je pravda, ten posledni pulrok stal za prd. Jenze proc? Protoze stary sefredaktor to hral na dve strany a lepsi (zajimavejsi) clanky cpal na svuj novy web.
-
-
Pokud si projdes web zpetne (klidne az do toho rijna), tak se na Games.cz objevuje vetsi clanek alespon 5X do tydne, ne nutne jen ve vsedni dny. 2-3 recenze do tydne? K tomu 2-3 jine vetsi clanky? Ano, to je pravda, podobne skladby se drzime, protoze kdybychom se drzeli jen uzu, ze kazdy den musi byt nutne recenze, tak sklouzneme k recenzovani veci, ktere proste nejsou zajimave, jen aby tu neco vychazelo viz treba Sim 3 pro konzole, NBA 2K11 a podobne.
Recenzovat hru stoji penize a cas recenzenta. Kdyz se jedna o titul, o kterem v nasich podminkach neni dostatecny zajem, tak jsou to vyhozene penize a vyhozeny cas - oboji je lepsi utratit treba za hlubsi rozbor hry, kterou lidi resi apod. S narustem poctu vydavanych nezavislych her (viz The Ball a dalsi) je samozrejme cim dal tezsi stihat vsechno zajimave, je treba více vybirat, i kdyz to znamena, ze ne vsichni ctenari budou uspokojeni. Ano, spousta her nam tedy unikne, protoze se je proste rozhodneme nerecenzovat. Pokud jsi nekdy delal ve oblasti sluzeb, tak vis, ze vsem se vyhovet neda.
Kazdopadne, pokud ti jde ciste jen o pocet recenzi a na ostatnim nabizenem obsahu ti nesejde (coz je tva vec), pak se asi nikdy nedostaneme na stejnou vlnu :) Porad plati, v poctu recenzi jsme na tom v zasade stejne, jako jine ceske weby i predchozi redakce. V nekterem mesici je jich mene, v jinem vice a hlavne pro nas neni dulezite mnozstvi, ale snaha o dosazeni urcite kvality, na cemz se porad pracuje. -
-
Za odpoved dik, ale podobne rozbory si snad nechte pro vedeni Tiscali. ;) Pro Klobouka stacilo jen napsat "delame to takhle, jsme s tim spokojeni a zavdecit se vsem nejde". Nakonec si totiz jen potvrdil, co jsem psal. Recenzi je ted mene, ale dohani to dojmy a preview. OK, pocet velkych clanku za tyden zustal zachovan, bohuzel takhle si o jedne hre precteme 2x a o dalsi vubec, jelikoz neni tak zajimava.
Sims 3 tedy zjevne nikoho nezajimaji (vedi to v EA? Tiscali nema recenzi PC ani konzolove verze), stejne tak NBA 2k11 (doposud nejlepsi basketbalova hra a dost mozna vubec nejlepsi sportovni hra roku 2010), natoz pak zavody WRC. Co na tom, ze po x letech od PS2 je to zase oficialni rallye hra s licenci FIA, v pripade PC verze vubec prvni takova? Podle Tiscali neni o tyhle hry u ctenaru zajem. Ale OK, vase rozhodnuti.
Ovsem cim to, ze ostatni to stihaji? Hrej ma The Ball, Sims i WRC, Bonusweb taky, neco z toho jsem videl i na Eurogameru. Ono to spis nez o penezich a case recenzentu bude o planovani a vyberu. Cimz se vracim zase na zacatek, recenzi je mene, clanku mozna stejne, ale pestrost a obsahnute mnozstvi her se snizily. Neslo mi o kvantitu (pokud to tak vyznelo) ale paradoxne taky o kvalitu. A ta se IMHO snizila, kdyz stara redakce zvladla vic. Ta nova pokryje pri stejnem mnozstvi textu (clanku) mene her. -
-
Tak jen krátce za sebe, je pozdě :)
Samozřejmě to je o čase recenzentů. Pokud recenzuji MMO jako je DC Universe Online, jsou v tom desítky hodin. To samé, pokud dělám, na české internetové herní poměry velmi rozsáhlý článek o multiplayeru Killzone 3 - opět desítky hodin. Samostatná recenze multiplayeru AC: Brotherhood? Opět řádově v desítkách hodin. A to není vámi uváděné dojmy-preview-recenze, ale zcela samostatný prvek daných her hodný pozornosti. A takových příkladů je zde mnohem víc, uvádím jen za sebe a ty nejmarkantnější. Domnívám se, že Games poměrně úspěšně generují přidanou hodnotu v oblasti "velkých článků" (i když ten výraz nemám rád, protože mnohdy pouhá novinka přeteče do velkého článku) a ano, tím i kvalitu.
Poprosil bych ale o jednu věc. Petr vám odpověděl slušně, korektně a snažil se situaci vysvětlit. Reagovat útočnou jízlivostí je poměrně chabé a upřímně, jednomu celkem vezme další chuť na diskusi a vysvětlování - byť bychom měli být v dnešních trendech rádi, že i tak je vaše reakce nevulgární a neurážlivá. -
-
Mě se zdá pane klobouku že nemáte v půl třetí ráno, co na práci, měl by jste se projít na čerstvý vzdoušek nebo si zajít na pivko/ limonádu (podle věku, a podle toho jak se vztekáte a dupete bych řekl že vám ještě pivko nenalijou) s přáteli, jestli ovšem nějaké máte, tam vás budou možná i poslouchat že se neudělala recenze na WRC ( což je podle mne dobře, protože je to nepříliš dobrá hra a nemusí být recenzována všude).
-
reakce na :... ze nam neni nadavano....
Berte to spise tak, ze nekomu za tyto pripominky stojite.. :)
Starsi redakci by treba tady pan klobouk nepsal nic, protoze by proste radsi cetl jiny web. :)
Me taky trochu stve, ze se doctu o minecraftu az ve vyhlasovani prekvapeni roku, o The curfew az z termatickeho (a jinak zajimaveho ) clanku Deti revoluce a o Numen jen pri akcni nabidce a sleve...
U nas starsich proste mnoho casu na cteni vice hernich webu nezbyva a kdyz uz jeden zacina vypadat k svetu (pristupem, formou psani - o designu stranek nemluvim :)... -
(a nastává chvíle, kdy nám došlo vlákno)
Já teď trochu nechápu "co" není fér? Váš argument, že to není o platech a času. A já ukazuji, že to je hlavně o tom času. Tohle není porovnávíní kvality/ masivnosti her, ale jejich časové náročnosti. Lidské zdroje jsou limitované a finanční také - a pokud chce Games refletovat na honorářích onu náročnost, logicky odčerpává z celkového koláče. Plus to byla ukázka, že článků, které doplňují kvalitu kvantitou máme sdostatek.
Co se týče prvních dojmů - pozor, první dojmy přece nejsou celé dohrání hry. Naopak, proto se jmenují první dojmy - DiRT 3, DNF, to jsou první dojmy, které si Petr přivezl z hrdého Albionu. To je něco úplně jiného a nejde "místo toho udělat WCR".
Nemyslím, že by to Petr myslel povýšeně, prostě vysvětloval. Ono to není tak jednoduché, i z výše uvedeného důvodu a není to jen doména Games, ostatně tohle není naše první štace, zvlášť Petr už se v tom "nějaký ten pátek" pohybuje. Ale jak jsem řekl, není nám nadáváno apod, takže je to vlastně dobré a whatever:)
Ono vážně je všechno stejně (mno, všechno je podobně, nikdo nejede stejnou cestou a každý má svůj styl). Já chápu ty námitky, ale kolik bylo v českém herním rybníčku třeba (opravdových!) recenzi Mount and Blade: Warbandu? Tenhle trend je všeobecný.
Ale už se v principielní debatě chytáme konkrétních věcí a to nikdy není dobře:) -
Sorry, ale tohle neni fer. Zminil jsem par "obycejnych her" nijak se nelisicich od desitek ostatnich zde recenzovanych. A vy proti tomu vytahujete MMO, ktera si logicky zadaji mnohem vice casu na posouzeni, stejne jako MP slozku her, kterou taky nelze sfouknout za dve hodinky? Vazne se vam to zda jako stejna vahova kategorie? Plus to neustale operovani s casovou narocnosti. Zahrat si Dirt 3 pro prvni dojmy a pak znovu pro recenzi je taky dvojnasobna "casova zatez" pro recenzenta. Misto toho se "jedna session" dala venovat WRC. Pro priklad. Dve hry za cenu jedne. Prijde mi, ze kazdy mluvime o necem jinem.
A k te slusnosti a korektnosti - jiste, jsem jizlivy, ale ze bych utocil? Petr se na moji poznamku "zda se mi, ze je tu mene recenzi a stezejni tituly jsou opomijeny" ujal proslovu skutecne jak pro sefy Tiscali. Ze recenzi je stejne, jsou vcas a vse mate pokryto, ze drzite krok s ostatnimi. To uz jsem musel vytahnout argumenty a dokazat, ze tomu tak neni. Pak tedy zmirnil, ze recenzi je mene, ale clanku vlastne stejne, ze je to o vyberu a ze jste si radeji vybrali pokryt mene her, trebaze o nich pisete vicekrat. I on ale svoje vysvetlovani pojal relativne nadrazene, jak pro zacka z prvni tridy. Jakoby snad hloupy Klobouk nevedel, ze takova recenze zabere cas, musi se najit vhodny autor, nelze psat clanek o kazde pitomine atd. Jakobych snad tohle nevedel, byl tu prvni den a hry zacal hrat vcera. Tezko se mi tedy muzete divit, ze odpovidam v podobnem tonu.
Samozrejme jsem jen jeden ctenar z mnoha, nekdo to muze videt podobne jako ja, mnoho dalsich ne, kdo hraje RPG a strategie, absenci pro nej nezajimavych sportu a zavodu treba ani nezaregistruje a nechape, co ze se mi to nelibi. To snad ale jeste neni duvod k tomu mlzit a prekrucovat fakta. Vsak z pocatecniho "vsechno je stejne, vseho mame dost" jsme se postupne dobrali k tomu "delame to jinak, tak uz to je, nezavdecime se vsem". Coz je pochopitelne OK, Petr portal jiste vede tak, jak jemu se zda nejlepsi.
-
-
Krátce...hra může být nejlepší, ale pokud lidi ve zdejším regionu NEZAJÍMÁ, tak se prostě musíš smířit s tím faktem, že na tu, onu hru bude max 2 - 4 recenze(od časáků po herní weby).
PS: Klobouku, jseš to ty ten věčný stěžovatel, nebo si tě pletu s jiným panem kloboukem? *2* -
-
Na vetsinu uz jsem ti odpovedel dole, tak jen strucne: hokej a basket jsou podle tebe pro Cechy nezajimave sporty? Driv tu na ne recenze byly. I Tiger Woods a Madden tu meli svoje clanky. A zrovna u tech bych sam volal pryc s tim, tohle nikdo nehraje. Rallye? Totez, jestli ma byt tahle disciplina (a WRC) povl a na okraji zajmu, proc tady 2x do tydne ctu o Dirt 3 a jeho lopotne snaze vratit se zpatky k rallye?
ad Klobouk stezovatel - to bys musel blize specifkovat. ;) Kde a do ceho by meli jako Klobouci rypat. Urcite vzdycky jen nechvalim a nepochlebuju, nejsem ale myslim ani na opacnem polu. Patrne to tedy bude jiny Klobrc.
-
-
-
-
Vážně nemáš nic lepšího na práci? Pokud se pamatuju, tak tohle téma (délka recenzí, jak dlouho trvá její napsání, proč to tak trvá, proč mají recenze tu a tu délku apod.) bylo celkem obšírně popovídano v jednom či více podcastech.
-
-
Prave ze mam i lepsi veci na praci, takze treba podcast jsem neslysel ani jeden. ;) Cele to nicmene vzniklo na zaklade dojmu a poznamky "tech recenzi je nejak mene", respektive "nejaky hry jim i utekly". No a kdyz jsme na to teda koukli bliz, tak... je to vazne tak. Tot vse.
-
ale tak klobouk má v několika věcech pravdu :)
-
-
-
-
pěkný pěkný, ale nebudu dávat poštovný za 120,- ...
-
Me by tedy zajimalo, kdy se objevi recenze na Torchlight na games.cz?
-
-
Recenzovat takhle starsi hry uz asi nebudeme. To ze je nezrecenzovala byvala redakce je nam samozrejme lito, ale kdybychom meli dohanet vsechny takove resty, nezbylo by dost casu a prostoru na nove hry.
-
-
Jako kdyby ted vychazelo tolik her k recenzovani ze nevite kterou hrat driv *2*
-
-
Jen vymluvy, hra vysla nekdy v rijnu, vetsina CZ recenzi je az z listopadu... no a od kdy ze jede nove Tiscali?
-
-
sice v rijnu, ale o rok driv :)
-
-
A sakra, tak to mam nejaky zpomaleny matrix. ;D Prisahal bych, jak to vyslo nedavno. A ze tyhle "kresleny Diablo klony" jsou ted v kurzu, Torchlight, Magicka... nj, leti to leti.
OK, ale vytka trva. S novou redakci tech recenzi neni tolik co driv, coz se da na zacatku roku chapat, ale oni jeli na pul plynu i na podzim a zrecenzovali toho jen polovinu.
-
-
-
-
Tak co treba vynechat recenzi na HALO 5;6 , COD XXX... atd.? To jsou hry, ktery vsichni znaji, nepromenuji se a nove a nove recenze nepotrebuji (staci precist jednu, libovolneho cisla, pak uz to je a bude bez rozzdilu to samy) :) a je trochu casu na resty...
-
-
-
ohněm a mečem mě potěšilo
-
Vyzerá to veľmi zaujímavo, škoda len, že neposielajú aj do SR.
-
Pred Vanocema jsem dal za Torchlighta 4 stovky a ted je za kilko. Vidim, ze opravdu ma smysl si pockat, prubezne sledovat ceny (slevy) a pak koupit.
-
-
no jde o to, zda danou hru chceš hrát hned nebo ne. já torchlight koupil před asi půl rokem za 100,- a ještě jsem ho nehrál...
-
-
Rikal jsem si ze si udelam radost a koupim si 2 parby k Vanocum tak rikajicic na jistotu, jedna byla diablovka Torchlight a druha Risen. A je fakt, ze s tim Torchlightem jsem skutecne mohl pockat. Zkratka ponauceni pro priste.
-
-
-
uz si vas vsimnul i "lidr trhu", ze se nestydite:)
-
Pěkné ceny, ale nechci dát za poštovné víc než za hru, takže nic. :) Přitom by mi stačilo poslat to v obálce s náklady do 60,-. ;)