Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale no tak, krabicova verze za 200Kc + postovne rozhodne neni vubec spatna vec!!
    Pokud bude mit Shogun 2 opravdu plnou kampan pro vice hracu,tak to nejspis koupim v den vydani.
    U Empire:Tw mi nevadilo pockat na slevu.
  • Vzhledem k tomu ,že se ta hra stahuje tak 0 :]
  • to mělo být pro fixcz
  • Jak je to s poštovným a co je to D2D?
  • Jak je to s poštovným?
  • fixcz
    Akorát se zrovna prodává na D2D Empire + Napoleon v GOTY edici za cca 170 Kč ;)
    http://www.direct2drive.co.uk/4/9900/product/Buy-Empire-and-Napoleon-Game-of-the-Year-Edition-Download

Při vyúčtování zadej kód 'vatfree' (-20% z ceny všech her na D2D)
  • Na tu sračku dawn of war 2 se vyserte a dejte sem jednicku+winter assault a dark crusade
  • Total War je snad první hra ve "slevě" Comgadu ,která se vyplatí koupit.
  • ucho
    na furt ne, až to jednou steam zabalí a společnost padne, prostě všichni o všechno přijdou. ale tak vzhledem k tomu, že se steamu stále daří, to počítám v následujících 10 letech nehrozí. každopádně na furt ty hry nejsou, to je třeba si uvědomit vzhledem ke způsobu fungování...
  • Jo taky mam koupené od dne vydání :-) i se šachama
    Ale před 1-2roky jsem to pujčil kámošovi ze školy toho pak vyhodily a už jsem tu hru nikdy neviděl . ALe moc to nevadí díky STEAMU.
    Ty hry tam jsou už na furt XD
  • Jojo, ja stejne tak, ty sachy me ted opravdu tesi:D
    Nicmene u shoguna si pekne pockam, protoze empire bylo v den vydani temer nehratelne.
  • Snaha by tu byla, ale porad to jde sehnat levneji ;)
  • To ano, ale nez dohraju ty puvodni dvě hry, tak tahle treti uz bude taky za 3 kila hehe.Na Total War jsem moc zvedav bude to pro mne prvni setkani s touto serií, jsem moc zvedav na bitevní strategickou částa a samozrejme lodní bitvy :-0
  • Ou :D Empire: Total War jsem koupil v den vydání za 1100,- xD teďka dvě kila... no co, alespoň k tomu mám originál šachy pro tuto hru :))
  • Pardon, bude obsahem druhého. *3*
  • Nebýt toho, že teď vychází Retribution, tak už objednávám Chaos Rising. Ale teď už se první DoW2 datadisk jaksi nevyplatí, když bude obsahem třetího.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit