Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S*ačku jako Oblivion bych si nevzal ani zadarmo.
    • Topinko, ty asi ani nebudeš troll. Ty vypadáš jak regulérní dement. Ale nevzdávej se, jsou pro vás ústavy ;)
    • Jenomže já to nikomu necpu, jen jsem vyjádřil svůj názor na Oblivion. To se ještě může ne? *3*
      • ucho
        může, ale uniká mi, proč máš potřebu vyjadřovat ho zde v komerčním článku s nabídkou prodeje. narážel jsem právě tou parafrází na olivy. taky bych mohl v tom obchodě stát u regálu s olivami a všem vykládat, že bych si je nevzal ani zadarmo. asi by tam na mě ale koukali jako na blázna :)
        pokud jsi Oblivion hater, už jsi propásl tu správnou dobu na takové příspěvky. nebo si najdi nějakou skupinu na Facebooku, kde nadávají na Oblivion, očividně s ním totiž nějaký problém máš, když ten názor nedokážeš napsat ani slušně :D
        • Ještě mě zaráží, jak si všichni myslí, že každý má facebook...
          • ucho
            a nebude to třeba proto, že ho má většina lidí? já třeba ne, ale prostě většina ano? a spíš to byla narážka, že pro hatera čehokoli, jako jsi ty, je to ideální věc, jistě tam podobná skupina bude.
            pokud by tě to zajímalo, hodnocení oblivionu:
            metacritic: 94 %
            score: 96 %
            level: 100 %
            games.cz: 94 %
            hrej.cz: 90 %
            bonusweb: 93 %

očividně to podle všech s tou hrou tak špatné nebude. ano, je jasné, že ne každému se ta hra líbí, někomu se nemusí líbit vůbec. neodpářeš tomu ale ten fakt, že je to velmi kvalitní titul. tvůj názor zde byl tedy zcela irelevantní, protože se jednalo o výkřik do tmy. pokud někomu tahle hra nesedne, tak jí jednoduše ignoruje a věnuje se jiné. tvůj názor tady jaksi nikomu nic neřekne a proto je pro tebe ideální ten Facebook, kde můžeš podpořit skupinu, která nenávidí Oblivion (nevím jestli je, ale možné je vše).
            • Nic si s ním nedělej, pan Johnytopinka je hater všeho, co nevytvořili Bioware, takže se nemá ani cenu se s ním bavit, za nejlepší hru posledních x let označil DA2, tak asi tak.....
            • Facebook nikdy. To už radši tady. *3*
        • V tom případě se ti omlouvám, jen jsem chtěl lidi upozornit na "kvalitu" Oblivionu.
    • ucho
      však si ji neber, on tě přeci nikdo nenutí... já třeba nemám rád olivy, ale nikdy to v obchodě nikomu necpu a taky si je nekupuju :)
  • to že homefront je nyní ve slevě jen ukazuje, že ho nikdo nechce a podle mého názoru bude hra slevněna v hodně obchodech už brzy, oblivion je super a všem doporučuji ho koupit... já už ale vlastním goty edici takže smula.... no a wowko je dle mého názoru blbost a ta čtvrta hra taky.... tenhle tyden tedy zase nic nekoupím....
  • Hmm oblivion bych si jako samotnej základ nikdy neoupil .
    Kdyby dali do slevy goty edici s datadiskama a ofic. pluginama tak jo.
  • Bych si ten oblivion za 100-ku docela rád pořídil,ale to poštovní za 130 kč mě odrazuje,udělejte pobočku/sklad v praze a s takovejhlema slevama bych byl častým zákazníkem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit