Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Vikingové na tahu tahy. Jak typické!
  • A já si říkal že je mi to povědomé .... ale hratelné jako F2P to opravdu dvakrát nebylo .
  • tomocz
    Kdysi jsem hrál tu F2P verzi a v základu to byla proklatá zábava. Co jí ale šíleně kazilo, byl snad nejhorší F2P model, který jsem kdy viděl, poněvadž kdo si zaplatil, tak mohl dost znatelně vylepšovat vlastnosti svých vojáků a tak, i když měl třeba jen nejnižší "verzi" té postavy v dané třídě, tak byl daleko silnější, než ta upragovaná a naexpená postava u neplatítícího hráče a ten tak neměl šanci, protože dle matchmakingu, byl vlastně slabší ten platící hráč, i přestože měl nakoupené "bodíky" do útoku atd. Prostě v tomhle případě absolutní PayToWin. Proto jsem to přestal hrát.
    • Mne napríklad vadila aj tá náhodnosť v súbojoch (%). Viem, že veľa hier, je takto robených, ale keď mi nejaká postava so šancou na zásah povedzme 75% dva krát po sebe netrafila, tak to vedelo rozhodnúť celý súboj.
      • Jack1947
        Shrnuto jednim dvema/peti slovy - vyhnout se tomu velkou oklikou. *3*
        • Náhodou ja sa celkom teším. Vadilo mi to vo factions, pretože to bola čisto PvP záležitosť a hráč bol za víťazstvá odmeňovaný.
        • 12345 *5*
        • MickeyMutant
          5 dlov.
          • Jack1947
            Ajo *15* .
    • Potvrzuji, F2P model a nepřehlednost mě dokonale odradil to zkusit déle.
  • kostejnesmrtelny
    Na tohle se hrozně těším *14*. Bohužel jsem to objevil až po ukončení KS kampaně, ale vem to čert. Jasná koupě.
  • A sakra, musím si zapsat nakupního seznamu další položku. Souboje jsem ignoroval a čekal na příběhovou kampaň. Snad to bude stát za to. Na animace se můžu dívat pořád.
    • Souhlasím, ty animace jsou kouzelné. Konečně zase někdo udělal ručně animovanou hru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit