Přejít na výpis diskuzí
Visceral nabízí okamžitý přístup do PC bety Battlefield Hardline
18.6.2014 | Petr Poláček
46 příspěvků
-
je to zdarma?....to bude podezrele *8*
-
Beta MP BF. Sakra asi nebudu spát, totální nezájem.
-
Ta hra mě nebaví, je opět přesvícená a ty animace...
-
hmm asi má 10 registrace a porad nic.
-
Dane, je vidět, že jste nepochopil pointu mého přispěvku. Reagoval jsem na příspěvek pana :D, že není logické hrát betu.A nemusíte mít obavu, mám ženskou už 13 let a s ní 3 děti. Takže pro další méně chápavé, Kdyby udělali betu například pro COD Ghost, tak bych si tu sr@čku určitě nekoupil. To má logiku.
-
Nabízím jim, že jim za tu hru zaplatím ale místo toho si demonstrativně znovu zahraji DS 1. *3*
-
-
Hm, to má logiku.
-
-
Tak především si z nich dělám pr*el *3*
-
-
-
Vždyť to nefunguje... kliknul jsem na dotaz, vyplnil údaje, potom účet k orginu a když jsem to potvrdil tak mě prohlížeč napsal že stránka se snaží se zavřít... Když kliknu na ok tak na emajlu nic a na orginu taky nic :-(
-
Stop buzeracím!!! V jaké MP hře můžete mít fakt dobře zpracované zničitelné prostředí?...fakt nevím asi jen ten BF3 a BF4. A co BFH? Já si myslím že ta hra dopadne dobře...rozhodně je to větší posun než z BF3 na BF4,myslím teda koncept hry i když to vypadá tak přeskinovaně (grafika se mi zdá horší než v BF4...ale to se snad ještě vyladí) ...BFka považuju za nejlepší MP hry (titanfall jsem ještě ale nehrál!!!). A stejně si to tady polovina lidí koupí a poté co je to po 150 hodinách přestane bavit a začnou se nudit tak to začnou hejtovat....akorát ta cena 60 euro je přestřelená,to souhlasím ale za nějakých 45 by to bylo fááájn. P.S: Poslední dobou se mi zdá že tu hru kazí spíš hráči (právě těmi buzeracemi) než vývojaří.
-
-
Týrárá!!!! Tratadáá!!! Buzerace!!!
-
-
Pomodli se a pšštt..
-
-
- *4*
-
neměl si už dávno spát chlapče? *6*
-
-
Velmi vtipné
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=9hFBq77N5iM&feature=youtu.be
-
Mám účet na origin ale i po vyplnění té žádosti jsem žádný klíč nedostal, tak nevím ..
-
-
To nemáš nic lepšího na práci, než žádat o betu nějaké kraviny? Velmi smutné.
-
-
kdo říká že to budu hrát chci se tomu podívat na zoubek, abych věděl jestli to někdy bude mít šanci, když je to zdarma k vyzkoušení proč to nezkusit.
-
-
A proč nezkusíš až plnou hru? Tohle nemá logiku.
-
-
Hele chlapče v týhle výdavají hru kterou pak musíš 20x opatchovat když je už někde beta tak to využiju protože a nechápu opravdu proč někdo řeší jestli si někdo hraje betu?Dřív sis koupil hru a měl jsi to hotový a bez bugů tedka abys prosil aby vyšel patch, sorry ale betu by měla mít každá nová hra.
-
se ženskou jdeš taky nejdřív na kafe a pak teprve do postele. Nevim, co ti na tom přijde nelogický.
-
-
nelogicky je to ze hra je hra a ne zenska hru tu beru hned "do postele", ale az jednou budete mit zenskou tak to pochopite, ale dokud budete hry srovnavat s zenskou tak se ji nikdy nedockate....
-
Holt tu jsou jedinci, co ženskou ještě neměli :D
-
-
...plná hra? Cože? Co to je?? *8*
-
-
-
Není to každého věc?
-
-