Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím, docela bych uvítal článek o připravovaných hrách (dafakto stačí data vydání), třeba jen jednou měsíčně
  • Jak to teda vypadá s tím podcastem ? Už se nemůžu dooočkat.. a nikde žádný info :(
    • DSemik
      Prý na konci října, ale ten se kvapem blíží. Doufám, že opravdu bude a snad i blízké budoucnosti.
      • Taky by mi zajimalo na čem pracujou Luke s Janchorem.. nikde žádnej článek.. novinka.. snad se nezašívají a bude to podcast !
        • DSemik
          Na hrej.cz je teď nová recenze od Janchora na Ancient Trader.
  • militantni.switcher
    Držím vám palce, chlapi. A taky bych se přimlouval za vyšší míru anarchie v podcastu, protože ta sešněrovanost dvoustovkových dílů zbytečně ubíjí originalitu, rozlišitelnost a ve svém důsledku i poslání podcastu. Myslím si, že není potřeba natolik křečovité dodržování a oddělování jednotlivých tématických celků podcastu, vždyť některé díly působily jako nedělní chvilak poezie, byly takové vyčichlé až beztvaré. Prostě Poláček ať všechno zpochybňuje, Grygar ať vynáší kategorické soudy, Dobrovský ať se houpá na vlně nadlhledu a intelektuálnosti, Bach ať přidává své pověstné glosy atd. Zkrátka old-school podcast jak ho máme rádi.
    • DSemik
      A hlavně bych poprosil o nějaké bližší informace, kdy bude podcast začínat a zda budou nějaké změny (je zvláštní mluvit o změnách když teoreticky bude začínat, ale víme jak to myslím).
  • DSemik
    Ještě mě napadá: Co takhle přidat možnost "sledování" diskuzí, her... ,podobně jako na hrej.cz, s tím, že si může uživatel vybrat i například celou herní sérii, vývojářské studio, herní žánr... a skrze nějaký účet zde na games.cz nebo přes email by byl uživatel upozorněn v případě přidání nového textu? Vím, že je to pravděpodobně těžko proveditelné, ale snad ne nemožné, zvláště, pokud se web stále vyvíjí. =)

    A jen tak mezi námi, je cílem herního webu dosáhnout stavu stability nebo se stále vyvíjet v reakci na funkčnost jednotlivých prvků a nápady Vaše i uživatelů. Neměla by být teoreticky Beta verze stálým principem fungování rozvíjejícího se webu?
  • Jedna vec ktora sa mi este zda spatna je ze hlavne menu neni najvyzsie na stranke neboli uplne TOP. Najvyzsie je ta siroka reklama. S dnesnym trendom k 16:9 monitorom a nevyuzitou horizontalnou plochou je to podla mna zle lebo uz prvy dojem ked stranku nazuje je ze treba skrolovat ak chcete mat trochu prehlad vertikalne. Tiez to posobi ako keby menu nebolo najhlavnejsie/najdolezitejsie - nieco je este nad tym. Text games.cz by som tiez trochu zuzil. Predsa len vertikalny rozhlad je najdolezitejsi a na reklami je dost miesta po stranach. Myslim ze i toto prispieva k dojmu "neprehladnosti" a rozhodne to neni dobry ergonomicky navrh cpat nedolezite prvky ako reklamu do vzacneho vertikalneho priestoru.
  • No otras totalne neodladene,neprehladne, zbytocne !!! Neni som proti novemu vzhladu ale aspon keby je taky prehladny ako ten stary. Preco kazit nieco co je dobre a rokmi odladene?
  • Dalej, v katalogu "zanre" by som rozsiril "akcna" nakolko sem sa pripisuje si 90% hier. FPS, 3PS, tactical-shooters a hororove. Len akcna je moc relativny pojem nakolko tam moze patrit aj bojova hra(ktora ma vlastny tag co je dobre). Pre hry ktore by sa nedali definovat by mala byt velmi dolezita sekcia "ostatne" Dalej by bolo treba compilace(pre niekolko hier v 1 baliku), virtual life(pre hry ako sims) a platformers/hopsacky(pre hry typu rayman, super mario bros atd.). Strategie by sa mohli rozdelit na realtime a turn-based.
    • Souhlas.
  • Jo a v archive sa uz da filtrovat recenze>platforma a som chcel co je super a dik ale ak je to mozne este by sa to hodilo v katalogu - staci aby sa dalo foltrovat viac nez 1 vec napr: oboje hodnoceni a datum, zatial ked 1 vyberete tak druhe sa storne. S tym obojsmernym zoradovanim co som pred chvilou pisal by sa z katalogu stal opravdu mocny nastroj. dik
  • Inak pokial sa nemylim(a ak je to mozne spravit) tak v katalogu sa daju veci zoradit len jednym smerom. Nemozem napr. Zoradit podla datumu alebo ineho kriteria v opacnom poradi. Niesom si isty ale ci by to bolo tak lahke a ze ci by nebolo treba prekopat cely kod.
    Inak neni tohle nahodou delane v Joomle? Pride mi to stylom povedome ;)
  • Já bych chtěl nějaké soutěže o hry atp. *3* *5*
    • DSemik
      Snad by to mohlo být spojeno s podcstem, který snad bude.
      • SkillJam
        Jj, bude. Vegas psal Petrovi a ten se vyjádřil, že nějak koncem měsíce to bude, pokud si to dobře vybavuji *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit