Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ach jo, ty nové stránky jsou vyloženě tragické... Nechápu, jak TOHLE může někomu vyhovovat, ať už je příležitostný či každodenní návštěvník. Vždyť to musí i sama redakce vidět, že to je nejen krok zpět, ale rovnou celá tůra na vrchol Mount Everest, kterou redaktoři šlapou zcela zbytečně.

    P.S.: Strčte si to opisování kódu někam, to si neumíte zařídit kvalitní filtrování spamu a musíte tím otravovat těch pár věrných, co tady ještě s vámi zůstalo?! Opisuju to už počtvrté...
    • absolutní obdiv k vytříbenosti slohu *3* . Naprostý souhlas a podpora tohodle člověka *5*. MHOE na HRAAAAAAAAAAAAAAAAD !!!!!! *4* *2*
  • Souhlasím s Memory...chodil jsem na tiscali games každý den.V rychlosti jsem přelétl novinky,co mě zajímalo přečetl.Teď se to stalo nepřehledným.Škoda, budu si muset najít jiný herní web. Nicméně, přeji redakci aby ustála nižší počet návštěv.
  • Z relativne prehledneho webu kde clovek po jeho otevreni videl co je noveho jste udelali cosi kde abych se dostal k informaci o novych clancich tak musim scrollovat jak blazen a to mi nezlobte se na me prijde proste hloupy...
    Nechapu proc vsechny ty cerepeticky co me nezajimaj vcetne obrazku na uvod jsou tak OBROVSKY.
    Dejte alespon seznam clanku misto tech bleskovek ktere klidne muzou byt niz at me to po kliknuti na vybrany clanek alespon nascrolluje na hlavni strance na uvodnik a odkaz na nej.

    Tohle je fakt na vylamani scrollovaciho kolecka. Long web is long...
  • Som dlhorocny fanusik a preto som nestastny, ze toto poviem... To,ze sa mi novy web nelubi je moj osobny nazor, ale z profesionalneho hladiska poviem len to, ze to je ozaj krok vedla... hlavna pripomienka = neprehladne, neprehladne a este raz neprehladne... Vsetko sa zlieva do jedneho celku.

    A teraz ma zozerte :)
    • jj, Games.cz ted vypada spis jako nejakej herni blog (nehlede na to, ze je to naprosto neprehledny a necitelny - fakt zlatej Eurogamer oproti tomuhle)
  • Dejte prosím na začátek diskuze tabulku s přidáním komentáře, protože je docela zbytečné scrollovat až dolů. Stejně tak na začátek diskuze dejte komentáře s největším počtem -Líbí se mi-. K designu: Prosím zmenšete ten velikánský úvodní obrázek, kámoš na netbooku po najetí stránek vidí jenom ho-což je myslím z designerského hlediska špatně- obzvlášt v době netbooku a ipadů... Stránky by možná byly fajn, ovšem na obrovském monitoru... Taky bych prosil ubrat textu u novinek, čímž by mohlo odpadnout šílené scrolling... Děkuji :)
  • Schválně, otevřete si vedle sebe staré i nové stránky a ten kvalitativní rozdíl uříte. Stačí jen spoćítat, kolik novinek se vešlo na stránku dřív a kolik jich je tam teď. Pak stojí za porovnání náročnost na oči...ty staré stránky se četly v pohodě, ale z těch nových opravdu bolí oči a jsou pŕeplácané. Zjednodušit, zrychlit, zestručnit. Já bych doporučil být oldscholl a vrátit starý design zpět. Tenhle hnusný si můžete nechat jako záložní ;-)
  • Splácali jste několik vzhledů do sebe a udělali z toho nepřehledný guláš. Starý vzhled fungoval a byl přehledný tohle spíš vypadá jako kdyby jste se chtěli ve vzhledu dotáhnout na ostatní. Radši to rychle dodělejte protože tohle je hnus.
  • Zaráží mě, jak lidi nadávají na změnu stránek. Však ten snad 10 let starý vzhled potřeboval změnu. Nejvítanější změna je podle mě odchod JD. Snad nová redakce pozvedne tento web, který dlouhé léta jde velice dolů.
  • Nezlobte se na me ale kdo tohle odsouhlasil tak je blazen...koukam na to minutu a uz me bolej oci...vypada to jako by to nekdo delal zadarmo a jeste nasranej...
  • V novém designu mi chybí přehlednost první stránky, kdy jsem hned po otevření viděl, co je nového (název článku, jeden obrázek a strohý text) - bylo to super.... ted musím zdlouhavě scrolovat a hledat ... vůbec se mi nové stránky nelíbí - vratte zpět ty původní!!!!
    • na ten puvodni se muzete dostat klidne !!! na ty novy horzny uvodni strance v pravo mate odkaz "zpet na stare games.cz" *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit