Přejít na výpis diskuzí
Vítězové Video Game Awards - Red Dead Redemption hrou roku
13.12.2010 | Petr Poláček
41 příspěvků
-
BLACK OPS NEJELPSI STRILECKA? Delaj si p*del? :D vzdyt to byla naprosta nuda!
-
Do toho :)
-
přesně yvonne to měla dostat ta měla v ME2 dialogu spoustu a to samí se týká mužského dabingu
-
...ve kterých NEnanjdeš "jen"...
-
Že se zrovna Tricia Helfer v té krátké kampani ani na chvíli nepřestane mlýt pantem.... (nemyšleno jako urážka, herečku mám rád, ale moc dialogových scén tam neměla). "Cenu" měla dostat spíše Yvonne Strahovski za ME2, kde (díky propůjčení i své tváře a těla) jsou na ní opravdu vidět nějaké emoce a dialogů s ní je tam fůra (dabing je áčkový).
-
Proč?
-
Problém je možná v tom, že ty definuješ RPG podle toho, co ti naservíruje EA/Bioware. Jenže jsou tady i jiný studia, která vytvářejí RPG víc podle starýho vzoru. Bethesda, CD Projekt a spousta dalších. Ty naštěstí nedělají RPG, ve kterých najdeš "jen" interakci postav (ME2), ale i nějaké ty statisitky atd.
-
Podle výsledků to vidim tak, že taky udělám nějaké Game Awards a vyhlásím nej hry...
-
pro me osobne treba Stalker COP,Metro 2033,halo reach
-
podle me nejlepsi hra ps3 nemela byt rozhodne god of war 3 !
-
podle me to je dobra volba....co jineho by tam mohlo byt ???
-
jediný co z toho nechápu je jak mohl vyhrát neil patrick harris cenu za dabing, když soutěžil proti martinu sheenovi z me 2 a nebo tomu chlápkovi co nadaboval Johna Marstona z red dead, jestli ste to vo vejkendu viděli, tedy video game awards tak víte že to byl pouze nájezd na trapný vtip o spidermanovi, to sem fakt koukal, jediný dobrý na tom byly trailery a téměř v žádném se neobjevil gameplay, jsem čekal že aspoň v Batmanovi se něco objeví ale nic, ale jsem rád za ty hry co oznámili
-
správně, aspoň jeden dobrý názor
-
gears??? děláš si srandu??? Prosím kolik let ti je? Já tipuji tak 15 max. . No to je jedno, ale nevím tedy, co podle vás je RPG? Diablo? TL? DS? DA? aha a ME2 není akční RPG? Já si myslím, že je to RPG jak vyšité s dech beroucím příběhem a postavami. Takže pánové a dámy děkuji, ale prosím vás některé vaše komentáře si radši schovejte.
-
noze, povedzte mi konecne, v com bolo ME1 prepracovanejsie rpg ako v ME2, ked vo vzajomnej interakcii s postavami bolo ME2 este prepracovanejsie...o to v rpg ide...a nie o to, ze tam nebolo mako, ten, kto si kupil zberatelsku, mal tank )), ci menej oblekov alebo upgradov...v mass effect 1 si clovek mohol v polovici hry ci aj skor kupit naj oblek a bolo po probleme, k tomu 2 ci 3 upgrady stitov o 110% a bol si Rambo ))) O tom je rpg, nevedel som, myslel som, ze o vzajomnej interakcii s postavami a to bolo v ME2 prepracovanejsie.
-
lol a ja snad nekde tvrdil opak?nauc se cist nez se zacnes do nekoho navazet :-D
-
ty asi nevis co je rpg?? mass effect 2 to rozhodne neni..mass effect 2 se priblizuje spis gears of war
-
A co je pro tebe RPG? Vylepsovani statistik? Jenom tahovy boje? Ne, pro me je RPG roleplay a toho mi ME2 nabidlo vic, nez spousta veci, ktere se za RPG vydavaji...
-
tjn s rpg to moc spolecneho nema,ale hra to byla dobra,alespon pro me
-
a ze naj RPG Mass Effect 2 :D to je uz ina prca