Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je legrační jak v nadpisu článku je že nezpaomíná na stíny a hned pod tím obrázek jak téměř za deního světla a s minimálním krytím na někoho střílí.
    • Overwatch
      To proto, že těch oficiálních obrázků není tolik a ty které jsou, už jsou dost okoukané. Tenhle snad ještě moc okoukaný není, i když není ve stínu.
      • V pohodě já to chápu jen mi to přišlo docela vtipný
    • No vymrdej se z takový pičoviny hej.
      • Tohle bylo ze slabšího soudku zkus to znova.
        • Právě že ze slabšího soudku byl tvůj původní příspěvek, ty vocasi.
          • To je sice asi pravda, ale oproti tvému to patří mezi špičku a tenhle tomu taky moc nepomohl zkus na sobě trochu víc zapracovat.
            • GGG doufám, že jsem ta šiška.
            • Takhle nějak to asi vypadá když se hádá vyvrácený pařez se spadlou šiškou.
  • Proč má na sobě zelená světélka?
    • To víš budou vánoce..
      • plescher
        Světýlko, které má Sam na zádech mají dlouhodobou herní tradici. Dříve sloužilo k tomu, aby hráč v všudypřítomné tmě, viděl, kde se Sam momentálně nachází. Ovšem v nové generaci přístupnějších Splinter cellů indikuje, kdy je Sam zcela skryt, nebo kdy ho můžou nepřátele vidět.
  • Nejak nam Sam Fisher roste do Jardy Jagra :)
  • To bylo kecu, ze prej jak to zkazili. Ale nakonec se zda ze se prijemne prinavratej k prijemny chuti ChaosTheory =)

Jenom doufam ze tam nenacpou Cloack - kdyz uz ji nacpali do Ghost Recon: Future Soldier.
    • no na to su tieto pr. dostali zle echo tak teraz ta budu presviedcat ze to je ako chaos theory. co je podla mna bullshit. v chaos theory si mal len pri dverach 7 moznosti ako ich otvorit. ulohou bolo pomaly sa plizit, tuto ti ukazuju aky je sam (aj ked nechce sa mi hovorit mu sam, kedze bez ironsida ta postava proste neexistuje) rychly agilny a akcny. hlavne ze v chaos uz v chaos theory si sam zo seba robil srandu ze uz je stary.

z tohto videa im akurat uznam ze graficky to vyzera dobre, ale gameplay nebude moc iny od conviction. ta hra bude zas stat na mark and execute a na tom ze zpoza rohu vies jednym gombikom rozdrbat hubu npc. ved minule sa chvalili kolko animacii maju na tento cover takedown tak tipujem ze layout bude taky ze kazdu druhu npc budes moct poholdne sundat z coveru jednym gombikom.
  • kolik je samovi vlastne let? pokud to neni nejaky prequel tak už musí mit kolem 50 ne?
    • deridon
      narozen v roce 1957, tedy 55 let
      • nevypada na to

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit