Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nečekaně "diskuze" pod touto novinkou skončila u politiky.Vyhnout se politice v dnešní době je docela umění *7*
  • Bavi me jak mnozi z vas umi udelat s prdu kulicku, to jsou rozpravy. Napocitejte si do deseti a pak si uvedomte ze se jedna jen o hru, hledate odpovedi na otazky ktere nikoho ani nenapadli. Je to hra, je to hra opakujte si to a ulevi se vam. *5*
    • Bolo by pekné, keby si mal pravdu a zrejme by nikto nepovedal ani slovo. Ale toto už nie je iba hra, tak ako aj COD, toto je čistá propaganda.
  • Působí to na mě jako příšerná americká propaganda, o hrdinech hvězdičkové vlajky, kteří povstanou proti zlým komunistům... hloubka té zápletky mne opravdu dostává.
    • Jojo, ono je to vlastně přesně naopak. Američané jsou ti zlí a komunisté ti hodní. No lol.
      Co sem chodí za "inteligenty", to je neuvěřitelný.
  • To alone: Kto vyškolil Bin Ladina? Kto vycvičil Taliban? Kto ako jediný použil jadrovú bombu na civilnom obyvateľstve?
    Tvoj slovník slobodne a demokraticky sme sa rozhodli
    a slušne a demokraticky nás požiadali svedčí o tvojom demokraticky vymytom mozgu.
    Ja na rozdiel od teba mám s čím porovnávať. Ty iba ako papagáj opakuješ, čo ti niekto
    nasúkal do hlavy. Svetová bezpečnosť? Prečítaj si Orwella. Vo chvíli, keď sa ľudia začnú
    mať dobre, musí sa vytvoriť ilúzia ohrozenia, pretože tak im najednoduchšie obmedziš
    ich slobody a práva a ešte ťa budú mať za to radi. To sa prave deje a vďaka takým
    ako ty sa jedného rána zobudíme do jedného obrovského koncentráku, ktorý nám vybuduje nie Rusko, nie Severná Korea ale Korporácie a Nadnárodné spoločnosti.
    Ale to ty nepochopíš ani keby ti to do hlavy natĺkali kladivom.
    • Mrzí mě, že jsi (určitě nešťatnou náhodou) zapomněl odpovědět na můj příspěvek. I když jsem to tak trochu čekal.
      Můj slovník nesvědčí o mém demokraticky vymytém mozku, nýbrž o mých kvalitních a argumenty podložených názorech. *3* Ve svém minulém příspěvku jsem ti odpověděl na tvé dotazy, bohužel ty na mé nikoliv. Čekáš teď že budu reagovat na každou tvou hloupou větu, aby jsi pak v dalším příspěvku napsal větu ještě hloupější? To po mě přece nemůžeš chtít. Zkus se nad tím zamyslet.
      Abych tě lépe pochopil, tak se tě zeptám, jaký politický směr vyznáváš. Podle nesmyslů, které jsi napsal (viz. například zlé nadnárodní společnosti, které chtějí ovládnout svět), bych tě typoval na socialistu. Jenže jsou to právě socialisté, chlapče, kteří omezují nejrůznější svobody v podobě různých regulací, subvencí, dotací atd. prostě přerozdělováním peněz. To se tí líbí?
      Já osobně tě hádám na vášnivého čtenáře mistra Pehe, Bělohradského, komunisty Kellera a dalších "expertů".
      • Je mi ľúto, že ťa sklamem. Nikdy som nebol komunistom ani ľavičiarom. Mená, ktoré si vymenoval mi nič nehovoria. Ja netriedim ľudí podľa jednoduchej šablóny, kto nie je
        proamerický, ten je určite komunista. Nemienim pokračovať v tejto debate, pretože
        mám pocit, že my dvaja by sme sa aj tak nedohodli. Ty si jeden z tých z davu, čo budú chváliť
        cisárové nové šaty . A ako prvý začneš búšiť do hlavy každého, čo tvrdí, že ten cisár má holú riť. Až raz narazíš hubou do steny, ktorú si odmietal vidieť, tak sa nesťažuj. Ako tu niekto napísal toto je herný server a politika sem nepatrí. Táto hra je proste nereálna
        vtákovina a nestojí mi za ďaľšiu debatu. Môžeš sa kľudne postaviť pred zrkadlo a cítiť
        sa ako víťaz. Mne stačí,že ľudí s podobným názorom ako ja tu bolo viac.
        • Víš, to že jsi socialista jsem odhadoval ne kvůli těm nesmyslům, které jsi psal o Americe, ale kvůli těm nesmyslům, které jsi psal o ekonomice (zlé nadnárodní společnosti chtějí obsadit celý svět a já nevím kde co všechno). Ano, na tento server politika nepatří, tak tedy ale nevím, proč jsi s ní začal? Když sem napíšeš nějaký politický příspěvek (a ještě k tomu stupidní, plný lží a desinpretací - viz. tvé lži o Americe), tak se nediv, že na tebe někdo zareaguje. Tato hra je samozřejmě nereálná (to, jestli je ptákovina, posoudím až po jejím vydání a dohrání, nejsem věštec jako ty), ovšem jaká hra reálná je? GTA? Operace Flashpoint? Žádná reálná hra neexistuje, existují pouze hry nereálné, zamysli se a zkus to pochopit. To, že zde v diskusi na tomto serveru (kam chodí převážně mladší lidé, děti apod.) bylo více lidí s protiamerickým názorem, mě vůbec netrápí. Vsadím se, že nikdo nebo drtivá většina z nich nevystrčila paty z domova, nikde nebyla (a už vůbec ne v USA), ale nadávat na Ameriku musí, protože to je zde populární. Kdyby tomu bylo tak ve skutečnosti po celém světě, tak to by bylo něco jiného. Ovšem ve světě je podle mě více lidí, kteří by se spíše přiklonili k mému názoru, než k tvému. Díky bohu.
          • Tak a je to :-). Teď bych tě požádal, aby jsi mi přesně odcitoval, kde jsem výslovně řekl, že "první demokracie byla v USA". Dej sem přesnou citaci, nebo přestaň lhát.
            Přečti si ještě jednou, o čem se tady s thorgalem bavíme. Aby jsi to lépe pochopil, vložím ti sem odcitovanou jednu z jeho lží, pěkně celou větu, aby jsi viděl i kontext. Nuže: "Národ, ktorý pôvodných obyvateľov, zeme o ktorej tvrdí, že je jeho, napchal do rezervácii a rozdával im deky nakazené kiahňami a z tých čo prežili urobil alkoholikov alebo ich otrávil pokazeným jedlom, má so zverstvami a genocídou bohaté skúsenosti." A teď si přečti mojí odpověď v reagujícím příspěvku. Už ti to došlo? Když ne, čti si to tak dlouho, až to alespoň z poloviny pochopíš. Poučovat bych vás s úplným klidem mohl i kdybych měl jen základní vzdělání, na vaše "vědomosti" a lži by mi to základní vzdělání stačilo. A mimochodem, co říkáš na jeho další historické lži (viz. Jalta atd.)?
            • Já se vskutku nemám za co omlouvat (omluvit by se měl Lukáš za to, že lhal), jelikož to co jsem napsal je historická pravda. Víš, zkus si tu větu přečíst ještě jednou, a pak možná pochopíš, že o myšlence že "první demokracie byla v USA" tato věta rozhodně není. Kde tedy pasuju Ameriku (BTW Amerika není stát, nýbrž kontinent, když už si chceš hrát na odborníka, tak používej správné výrazy, tedy Spojené státy americké) jako první stát, kde byla demokracie? Najdi mi takovou citaci, kde kde jsem to psal. A když ji nenajdeš (jako že ji nenajdeš), tak se mi pak můžeš omluvit. Nazdar.
            • mam u obeda cas tak si tak ctu co to tu vytvarime a napada me ti odpovedet za lukáše.
              citace: "Spojené státy jsou země s nejdelší demokratickou tradicí, v USA byla demokracie v době kdy Evropa nevěděla, co to ta demokracie vůbec je. " budeme-li se psaneho slova drzet, jako ty, znamena to ze opravdu pasujes ameriku na prvni stat s demokracii. a bez urazek oba vime, ze to neni pravda. takze se omluv lukasovi a podejte si ruce ;-)
            • Až tolik argumentů jsi napsal? No teda, to je síla i na tebe. Ale jestli je pro tebe demagog každý, kdo má jiný názor než ty, tak to se pak už nedivím vůbec ničemu. Mimochodem tím že jsi explicitně neuvedl, kde jsem podle tebe napsal, že "první demokracie byla v USA", jsi se jen usvědčil ze lži (a mohu tě tedy nazvat lhářem). Příště by to chtělo za prvé přestat lhát a uvádět fakta a za druhé vést diskusi s někým, na koho alespoň z poloviny máš (tedy ne se mnou). Budiž to pro tebe ponaučením. A teď si běž zopakovat dějepis.
            • Jsi prostě demagog nic víc.
          • Už iba malá poznámka. Tých, čo majú iný názor nazývaš " inteligentmi" (samozrejme s úvo-
            dzovkami v urážlivom zmysle) Ich postoje sú pre teba nezmysly. Nazývaš iných diletantami
            z dejepisu. Ako si inde napísal američania vraj mali demokraciu, keď V Európe žiadna nebola. Dovoľujem si ťa upozorniť, že demokracia v Eúrópe bola (Staroveké Grécko) už
            v dobe keď pôvodne obyvateľstvo Ameriky ešte s drevenými klackami naháňalo bizón. Si typický produkt dnešnej doby. Všetko, čo bolo predtým, bolo zlé, žiješ v tej najlepšej
            dobe a s o Spojenými štátmi na večné časy. Nadávanie na Ameriku nie je žiaden módny
            trend to je vytriezvenie z ružového sna a triezve zhodnotenie reality.
            • Ano byla tam demokracie sice ne taková jako dnes ale měla hodně společného kdyby ti to tady někdo neřekl tak by jsi pořád tvrdil že první demokracie byla v USA. A indiány do rezervací naháněli i později už jako obyvatelé spojených států dokonce kvůli tomu mezi nimi došlo i k velkým bojům např. bitva u Little Bighornu říká ti to něco? Na to aby jsi tu poučoval máš ve vědomostech velké mezery.
            • Na této perle "Národ, ktorý pôvodných obyvateľov, zeme o ktorej tvrdí, že je jeho, napchal do rezervácii" je nepravdivé všechno. Ten národ, o kterém mluví thorgal, byli indiáni a do rezervací je naháněli Evropané (přistěhovalci). Nebo že by američtí indiáni naháněli sami sebe? Tomu snad nemůžeš věřit ani ty...
              Ty jsi nejdřív ujasni, zda byla ve starověkém Římě demokracie a jiné věci ve kterých máš mezery a přestaň mě poučovat o historii, o které toho moc nevíš, buď tak laskav.
            • Alone: co je nepravdivýho na tom že osadníci v severní americe a potom obyvatelé USA násilím zahnali indiány do rezervací a nebo s nimi i válčili jen proto že se jim nechtěli podrobit? Tohle jsou ta fakta která tak moc vyžaduješ zjisti si něco z americké historie.
            • Lidi, kteří mají svůj vlastní názor a dokáží ho podpořit argumenty a fakty, žádnými urážlivými výrazy nenazývám. Ovšem lidi, kteří sice také mají názor, ovšem již nepodpořen argumenty a pravdivými fakty, tak ty klidně takto nazývat budu a nebude mi to dělat žádný problém. Viz. ty a tvůj moderní protiamerický názor s podporou lživých argumentů typu "Národ, ktorý pôvodných obyvateľov, zeme o ktorej tvrdí, že je jeho, napchal do rezervácii" nebo "v Jalte nás zase obetoval Americký prezident Stalinovi". Toto jsou jednoduše řečeno výmysly a lži, a já ti na jejich základě nemohu doporučit nic jiného než se vzdělat v historii. Demokracie (ovšem přímá) ve starověkém Řecku vskutku byla a upřímně jsem nečekal, že to budeš vědět (po tom, jakou hrůzu jsi předváděl v minulých příspěvcích), nějaká "vyspělejší" demokracie byla (pokud se tomu tak dá říkat) též v určitém období v Římě (po vládě aristokracie), než byla jedinci přetransformována na císařství (principát, dominát) atd. a v podstatě v diktaturu. Nicméně v době, kdy Amerika zaváděla systém křehké demokracie ("pár let" po jejím objevení!!!), vládly "starodávné" Evropě absolutistické režimy a o demokracii si mohly nechat jenom zdát. Přímá demokracie ve starověkém Řecku byla naprosto unikáním, řekl bych politickým jevem, který se jen těžko bude někdy opakovat, protože na to naše dnešní společnost jednoduše není stavěná. Také se tento jedinečný stav nepodařilo dlouho udržet...
              Ano, máš pravdu, my dnes skutečně žijeme v té nejlepší době, a alespoň já jsem za to rád. Co se týče USA, tak tam reaguji jen na nesmysly a lži (viz. ty historické nesmysly, co jsi psal), s kritikou USA založenou na pravdivých faktech nemám vůbec žádný problém. Nadávání na Ameriku vskutku jest módní trend, protože lidé (zvlášť Češi nebo Slováci) na něco nebo na někoho nadávat prostě musí. Je úplně jedno, že to "něco" je stokrát vyspělejší než celé Česko nebo Slovensko, ale nadávat na to "něco" jednoduše musí. Tvoje historické bláboly mají k realitě asi tak daleko jako demokracie ve Spojených státech k fašismu (jak tu taky nějaký "inteligent" poznamenal), čili hodně daleko.
            • To je dobrý s tim Řeckem já na to úplně zapoměl. Nebo nebyl to spíš Řím? Asi oboje.
    • ja len doplnim: Tim Osman do googlu, politika ale na tento server nepatri...
  • To video je vtipný *2*
  • Přijde mi to v tý hře možná trochu divný že ti korejci používají zbraně M4 (proč né AK??) a taky trochu nepobírám to že když je A. okupovaná tak kde povstalci berou ty tanky a vrtulníky???
  • To soudíš podle sebe ?
  • Takže ku samotnej hre. Po technickej stránke je zbitočné niečo hodnotiť, pretože ešte nikto nič nevidel. Po obsahovej stránke sa jedná o odpad. Fekálna propaganda, ktorá má len dvihnúť "národné" povedomie najzdegenerovanejsieho ne"národa" na svete.
    Ku reálnosti pádu nejakej mocnosti spôsobeným čisto vojenskou silou. Nezmysel. Mocnosti s veĺkým počtom obyvateľstva ako Rusko, Čína, Amerika, alebo aj India, prípadne Nemecko, či Anglicko nie je možné trvale podmaniť. Existuje jediná možnosť a to je genocída, ale tá nie je príliž reálna a to už všetci tí, čo o niečom rozhodujú dávno pochopili. A preto vznikla napríklad Európska únia. Žiadny stát sa nevzdá dobrovolne vojensky. Ale ak pod vplyvom propagandy nadobudne dojem, že sú jeho činy dobrovolné, tak si nechá zobrať aj suverenitu, aj právo posledného slova aj ústavu, všetko. KeĎ už som pri tom, je smiešne že v súvislosti s hrou je spomínaná ústava, nakoľko v USA nemá väčšiu cenu ako toaletný papier. USA je totiž fašistický štát, ak to ešte niekomu nedošlo.
    • Ale no tak přece nikdo netvrdí že USA jsou jako Mirek Dušín které chrání slabší a potírá bezprávý.Jako u každé velmoci tak hlavní roli hrajou peníze a pak občané ( myslím pouze občany USA protože ty volí a rozhodují kdo bude u koryta a kdo půde z kola ven)to vše se tomu podřizuje,jenže ted mě ukažte jinou velmoc která je lepší,Čína:bezproblému zmasakrujou vlastní lidi při prvním náznaku neposlušnoti ( nám.Nebeského klidu) a neváhají pro výdělek otročit lidi ve fabrikách za minimální mzdu a bez jakýkoliv sociálních vymožeností,nebo Arabský svět který se nechává unášet bezmyšlenkovitou vírou? Já říkám raději 100x USA než pološílené radikály nebo komunisty,protože nebejt nich tak tady v klídku nesedíš na zadnici a nepíšeš tyhlety výblitky.Tak se nad tím zamysli chlapče.
      • No hele když už jsi zmínil to otročení v továrnách za almužnu. Tak ale důležité je kdo si od nich ty produkty kupuje a tím i podporuje takovéhle hrozné pracovní podmínky? Takže ono je sice hrozné že v Číně a celkově v Asii lidé dřou za dolar na den ale problém je že "vyspělé" státy je v tom podporují a vydělávají na tom. Takže zase berme to z obou stran.
        • ...a ty sis asi nikdy nekoupil nic, co bylo vyrobeno v Číně, že? Tady je naprosto vyloučené je "nepodporovat", když jsou právě díky nákladům v nejbližším popředí zákazníka. A kromě toho, že zrovna jeden člověk si nekoupí za svůj život řekněme třeba 1000 věcí vyrobených v Číně, tomu rozhodně nijak "neuškodí". Čínský dovoz by se musel státem zakázat a trestat, aby to mělo vůbec nějaký efekt. Kdyby se do výroby všeho možného nezapojila právě Čína, tak bychom si pořídili každý zhruba snad jen polovinu toho, co máme teď, tak se nediv, že se to takhle lidem líbí.
          • Pokud jsi D-FENS tak jsi nepochopil co jsem napsal a na co jsem reagoval.
    • "USA je fašistický stát". Jedna z perel, další snad ani nemusim zmiňovat.
      Už jsi vyhledal psychiatra?
      • Najskôr vylez z ulity, potom počkaj ešte pár rokov, potom si čosi naštuduj o histórii, o prítomnosti, politike, psychológii a potom sa môžme rozprávať ako rovnocenný partneri. Najradšej mám takýchto nímandov, čo nemajú absolútne žiadne životné skúsenosti, ale do krvy Ťa budú presviedčať, že to čo videli v telke je pravda.
        • Ty mě budeš něco povídat o vzdělání, HAHA . *1* Já fakt nemůžu, vy mi kluci teda dáváte, jen co je pravda. *1* *1*
          Sice jsme se nikdy nesetkali (to bych si pamatoval, setkání s ne příliš inteligentním člověkem se totiž nezapomíná) ale ty o mě víš všechno, jak tak koukám. Inu, podle sebe soudím tebe.
          Když tvrdíš takovou hovadinu, tak se nediv, že tě posílám k doktorovi. Spojené státy jsou země s nejdelší demokratickou tradicí, v USA byla demokracie v době kdy Evropa nevěděla, co to ta demokracie vůbec je. Tak si něco nastuduj o historii a pak teprve jdi diskutovat s někým, na koho znalostmi nemáš ani omylem. Nazdar.
          • Pokud tedy demokracie v USA sahá až takhle do historie tak se ale musim zeptat co je demokratické na tom jak se ještě do 50. let chovali k černochům? Demokracii u nich radši nevytahuj nebyla nic extra před sto lety a neni nic extra ani teď.
            • Na tom vskutku není demokratického nic. Hodně lídí toto Američanům dává za zlé (a mají pravdu), nicméně si neuvědomují, že v době, kdy v USA nechtěli pustit černocha do autobusu plném bělochů, tak na jiné straně světa byli lidé likvidováni po milionech režimy, které si též říkaly demokratické.
              Teď se to politici v USA snaží řešit odškodněním neprávem postižených osob, tzv. pozitivní diskriminací. Jejich provinění to sice nesmaže, ale alespoň zmírní.
  • Ja jsem ted viděl super dokument o USS Ronald Regan na National Geographic. Je to letadlová loď z roku 2003 třídy Nimitz na jaderný pohon. Na Palubě je asi 83 letadel (Njn víc než ČR) a 6000 členů posádky. Loď má dva malí supermarkety ( Třeba je tam Apú *1* )poštu, posilovnu, knihovnu a ja nvm co ješté. Má taky obranný systém Aegis. Je to neuvěřitelný pohled - malý městečko na vodě obklopený dalšima doprovodnýma loděma. Všechno na palubě tý lodi musí perfektně fungovat. Takovýchto letadlových lodí je na světě mám pocit 12 (poslední je Bush a taky poslední s třídy Nimitz). Všechny má USA. Myslim si, že nemá cenu vůbec uvažovat nad tím jestli je Homefront reálný nebo nereálný, když se nikdo nevyrovná Námořní síle USA v Pacifiku. Ani nová velmoc Čína ještě dlouho nebude mít na USA
    • To celkom nieje pravda, nedavno som pozeral jeden dokument o vojenskej sile a vyspelosti a v mnohom sa experti zhodli ze potencial Sev.Korey ci Iraku stupa natolko ze do niekolkych rokov sa budu moct porovnavat s kvalitou armady USA. Okrem toho USA teraz trpi tak ci onak dopadom z krizy, prirodnych katastrof a terrorizmom.
      Momentalne sa nachadzame na pociatku ery novych vojen ktore nemusia zalezat len na pocte vojska ci materialu.
      • jj ale tych niekolko rokov bude tak 80 :) a nova era, v ktorej nezalezi na pocte vojska ci materialu nahrava zase do karat USA a NATO .. zatial co Rusko ma mizerne vycvicenu a organizacne sama sebe nohy podkopavajucu armadu, Korea narazi na materialne problemy fakticky jej braniace viest akykolvek vetsi konflikt na cudzom uzemi, USA, aj cez tak popularny antiamerikanizmus, ma a bude mat podporu NATO, rozpocet, techniku, personal a slusny technologicky nadskok ..
        • No niekolko rokov znamena skorej 10-20 rokov, uz teraz nedavno Cina prekvapila pre radary neviditelnou stihackou ktorej vyvoj odhadovali americania v rokoch 2015-2020 a bum zacal rok 2011 a Cina ma neviditelne stihacky, sice vyskum dokoncili prakticky len nedavno ale uz maju par funkcnych prototypov. Okrem toho tieto krajiny rozhodne nemaju az taky problem s surovinami a financiami kedze cinsky investory pred nedavnom pocas svetovej financnej krizy plosne skupovali mnoho veci a stali sa tak aj vyznamnymi panmi na trhu uz to nieje len USA a EUROPA, rozhodne viac sa boja USA kedze pri fosilnych palivach zacinaju byt silne zavisly na zahranici.
      • Ano tohle je pravda a nejen Sev.Korea či Irák, ale i další země, které pro nás spadají spíš do kategorie rozvojových a z dokumentů prd poznáte jaké zbraně jsou ve skutečnosti doopravdy vyvíjeny.
        Každopádně je totálně jedno kdo má kolik lodiček či lidiček v případě opravdového konfliktu půjdou v první vlně hromadné zbraně a pak to bude jen o tom jestli zbyde co bránit *1*
        Jinak námět hry mi připadá spíš jako bejkárna.. za ty Korejce asi hrát nepůjde co? *2*
    • Nechci prudit, ale nevidím vztah k Homefrontu. Takový svaz letadlové lodi (typicky letadlová loď, jeden až dva křižníky, 2-3 torpédoborce + zásobovací lodě, tanker atd.) je sice efektní, ale zranitelný jednak ponorkami (a pokud jde o ponorky, jsou v čele pořád ještě Rusové), jednak balistickými raketami (Čína nedávno otestovala balistickou střelu upravenou právě k ničení letadlových lodí - obrana neexistuje). V případě "opravdové" války by to byly první cíle. Jinak žádná letadlová loď nemá systém Aegis, od toho jsou křižníky. Srovnatelné (byť o něco menší) letadlové lodě má Francie, ve výstavbě Čína a Británie, a v plánu Rusko, Indie a další.
      A tvoje gramatika je pod psa.
      • Na netu je někde zveřejněná zpráva Sovětského velení, že by proti síle USA na moři neměli absolutně šanci. Mám pocit, že ponorky přeceňuješ, ale těžko říct, armáda mne zas tak nezajímá, abych znal vše.
        Co se týče gramatiky - tak dík, ale nevidím vztah k Homefrontu.
        Co se týče letadlových lodí u Číny a Ruska ( jaderných) - tak tam to vidim dost skepticky. SSSR nikdy nedokázalo žádnou pořádnou letadlovou loď dostat na vodu. Technologicky jsou Čína a Rusko tak za USA tak daleko, že první čínskou letadlovou loď odhaduju na 2020.
        "balistickými raketami (Čína nedávno otestovala balistickou střelu upravenou právě k ničení letadlových lodí - obrana neexistuje" - To je taky pěknej výrok. Bohužel jen propaganda, aneb všeprorazitelná střela a neprustřelný pancíř. Pravdu se asi nedozvíme.
        • Stavba letadlvé lodě s jaderným pohonem není technologicky nic zas tak složitého - jaderné pohony mají už dávno např. ponorky nebo i ledoborce (i civilní). Rusové mají velmi dobré palubní stíhačky - Su-33 a MiG-29K, oba zhruba na úrovni amerických protějšků, a téměř na úrovni světové špičky. Je to spíš otázka peněz, a efektivity takové investice - letadlová loď je bezva na vojenské intervence po světě, ale v případě obranné války bude zničena hned, a v případě jaderného konfliktu už je to skoro jedno.
          Co se těch balistických raket týče - jde o obyčejnou balistickou střelu, naváděnou satelitně. Rychlost v závěrečné fázi letu je tak velká, že pravděpodobnost zasažení nějakými protiraketami (např. Aegis) je mizivá, navíc takovéhle rakety jsou relativně levné (stačí konvenčí hlavice, není potřeba jaderná) a dají se nasadit masově. Technicky je to vlastně primitivní
    • Někde jsem četl,že naše armáda má jenom 40 naváděcích raket *1*
      • To asi těžko, jenom AMRAAM (vzduch-vzduch středního dosahu) je 24. Ale je pravda že jsou zavřený v Čáslavi ve skladu a nikdo k nim nesmí *5*
  • Několik lidí tu začalo vypisovat, jak je příběh nereálný, že USA mají xkrát větší armádu atd. atd., to jsou všeobecně známá fakta. Samozřejmě, že příběh je nereálný. Stejně nereálné jsou příběhy Oblivionu, World of Warcraft, Mass Effect a já nevím čeho dalšího. Musíte to brát s nadsázkou, jako scifi, příběh z paralelní reality, chcete-li :) Myslím, že autoři naopak se chopili zajímavého tématu, které sice bylo zpracováno ve více hrách, ale pokud alespoň vím, tak z těch novějších to byly hlavně strategie jako World in Conflict. Tohle přece jen bude akční záležitost a alespoň za sebe můžu říct, že se těším (pokud ta hra nedopadne po technické stránce nějak extrémně špatně), až si vyzkouším boj za amerického vlastence v "druhé válce za nezávislost" :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit