Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty podmínky pro vývojáře zní vskutku zajímavě, nedivil bych se, kdyby se celá řada studií nechala zlákat. Ale zajímala by mě jedna věc. Co se stane s Epicem, až odezní tahle battle royale mánie a celej slavnej Fortnite zemře?

  • Carnage666

    Nojo Timmy zjistil že kupování exkluzivit je k ničemu protože hráči raději počkají na Steam release tak teď si to chce zařídit tak aby hry který vydá už nemohl mít nikdy žádný jiný obchod.

  • Ja jsem teda ukrutne zvedav s cim prijde playdead, kdyz ted do nej epic nalil penize.

  • CRYPT

    Reknu svuj nazor jako naprosty laik... Kdysi davno jsem prskal, kdyz jsem musel mit nainstalovany steam, kvuli hram. Postupem casu, jsem to zacal bral ale trochu jako vyhodu s tim, ze mit herniho klienta, kde mam vsechny hry pohromade v knihovne neni zase taky spatne. Potom jsme prskal, ze na dalsi hry musim mit dalsi herni klienty (Origin, Ubisoft, GoG) Postupem casu jsem se bud s tim smiril a nebo jsem poznal, ze kdyz uz mam mit dalsi launcher, tak bud dostanu dobre optimalizovane hry na modernich systemech (GoG), nebo hry zadarmo - gogo a vse ostatni... Potom prisel EPIC a proste jsem jej nenainstaloval.... Proc taky, jen dalsi z mnoha s**cek, co potrebuji mit v pc, abych si spustil nejakou hru... Kazdopadne uz delsi dobu jsem sledoval, ze EPIC rozdava hry zdarma, a co je zdarma, proc to zdarma nemit zejo.... Takze co nedavno rozdaval Kingdom Come zadaco, tak jsem se registroval... Kdyz to porovnam s jakymkoliv jinym klientem, tak vetsi zasekanou neoptimalizovanou ***** v PC, nemam, ale hry zadarmo potesi. Mozna to je mym netem, mozna ne, takze k clanku - je mi to uplne sumak :D

    • JohnyTheZik

      Tak s klientem budes urcite v minorite, protoze ackoliv tomu chybi dost funkci, rychlost je uplne v poradku.

    • Já třeba s klientem nemám problém. Funguje bezvadně a rychle. Samozřejmě neberu v potaz to, že prostě musí dodat nějaké základní funkcionality. Jediný klient, se kterým jsem kdy měl problémy byl Steam, ale nic tragického, byť některé přetrvávají až do dnes. Ale absolutní "vítěz" je Origin. Naprosto nechápu, jaktože ani po těch letech tam nejsou některé funkce (jako třeba skupinový chat) nebo proč to prostě mnohdy nefunguje. Opravdu se stává dost často, že to buď vůbec nespustim, nebo se mi nespustí hra. Prostě záhada a EA to snad nemyslí vážně.

  • Cvicme_v_rytme

    A hlavně oznámili vývoj nové originální scifi střílečky Full-Life.

    • jack

      good one!

    • full life? what 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit