Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trapáci :D to v Multiplayeri ked budete hrať za amikov tak budete Ghostovia a ked budete hrať za opozíciu tak budete Vlkodlaci :D žiadne ochlpené zvieratá nehrozia *1*
  • Dobrý wtf tohleto :D a nejkrásnější na tom je, že je to trailer na vlkodlaky, a přitom tam není jedinej herní záběr, ve kterým by opravdu byli :D jenom záběry s lítajícíma tankama a do toho nastříhaný hustý kecy svalnatýho naháče :D
  • davidBray
    "Podle ruských legendy existují dva typy vlkodlaků" mohl bych poprosit, aby bylo levisovi z výplaty či nějaké odměny strženo 5ti kilo a byl mu dán políček, protože se asi jinak spisovně psát nenaučí pokud mu to někdo nevtluče do hlavy. Obsah už u něj řešit nebudu. Děkuji :)

(Fakt se snažte o nějakou úroveň. Beru, že se člověk přepíše, ale u něj už je to fakt moc. Je to škoda.)
    • GlaDOS
      Já mám spíš takovou teorii, že levis není reálná osoba ale že je to název nějakého redakčního softwaru na překlad z angliny do češtiny. Něco jako PC Translator.
  • "vojáky s mentalitou vlčích psychopatů z vlastního přesvědčení" lol pane šefredaktore ješte by to chtelo trochu upravit
  • Hraci jsou nevdecne pleme. Bud si stezuji na absenci inovaci, tedy ze hry jsou porad stejne, nebo na inovace, tedy ze nejaka serie se meni a neni stejna.
    • Hairy_Ass
      To jsi vzal dva extrémy, mezi nimi je ale hodně široká mezera. Pokud vím, tak si nikdo nestěžuje na to, že se herní systémy vylepšují, ale ne každý pokládá za vylepšení, když se poslední dobou ze všech akčních her dělají variace na filmy od Michaela Baye. Proti tomu, aby někdo vylepšoval náplň misí, úroveň AI a komplexnost ovládání nikdo nic nemá. Bohužel vývoj jde často opačným směrem.
  • Jen klid! Jako DLC za 20$ si odemkneme abilitu Avada Kedavra, která tyto potvory bleskem pošle na onen svět.
  • mne to video nejde spustit opravdu jsou tam vlkodlaci nebo byl levis proste nadrogovanej?
    • najlepši komment dnešného dňa :D. Nie neboli tam vlkodlaci.
      Inak, ta hra by sa mala volat Call of War: Modern Soldiers.
  • What the f*ck is this sh*t?!! *1* Vývojáři v dnešní době už vážně neví kdy přestat...
  • Už vidim to DLC s upírama :D
  • Asi se budu opakovat po ostatních, ale ... COŽE? GR a vlkodlaci? To má být nějaký mód jako reakce na Zombies v CoD? Moment... te´d mě napadá...

COŽE?
    • sleepless
      Text jsem trošku poupravil, aby to bylo jasný i těm, co nejdříve píšou do diskuse, než se podívají na video :)
      • Díky za nás ostatní, kteří nemají čas přehrávat nějaká videa a jsou rádi, když jsou informace v textové podobě, kterou je možné proletět během pár vteřin v práci. Videa jsou sice hezká, ale ke zpravodajství (jakémkoliv) jen jako o hodně méně podstatný doplněk.
        • A to hned valíš do diskuze?? Tak to je konečná.
        • Četl jsem článek ještě před úpravou šefredaktorem a každému přece muselo dojít, že je tak pojmenovaná jen skupina protivníků. Někdo si přečte nadpis a hned pádí do diskuze nadávat, co to má znamenat. Smutnej přiběh tady, fakt.
          • ne to skutečne nebylo jasne
            • Ano, bylo. Jenze to jsme asi kazdy jinde.
    • Žádní vlkodlaci tam nebudou, to je pouze jen označení nepřátelských jednotek. Něco jako REDBARONES, nebo SEAL.

Ale s tím pojetím ala CoD souhlasím, hnedka mě trklo, že to bude samé, akorát jen z třetí osoby. Jedna z mála her, které mě nějako vůbec nezajímají
      • Do trailerů cpou spousty akce, ale určitě valná většina půjde hrát klasicky stealth:
        http://www.youtube.com/watch?v=GzLravA6JWo
    • Spíš nějaká ozbrojená skupina stylizující se do vlkodlakovskejch drsňáků, pravý vlkodlaky bych fakt nečekal.:)
      • V tom případě je tahle krátká zpráva napsána dost zvláštně. Mě by totiž nepřekvapilo, kdyby někomu ruplo v bedně a do GR narval vlkodlaky, igráčky, Hallo kitty a The Sims.
        • Neber si to osobně, ale tohle by napadlo fakt jedině dementa..:-) NAVY Seals jsou také "tuleňové" a nikdo neočekává, že ve vojenské hře budou zápasit tuleni.
          • Mechwarrior_bw
            -rozumný človek by o tom zapochyboval ale zároveň by musel vedieť, že v dnešnej dobe za honbou po čo najširších masách je možné do hry vtesnať prakticky čokolvek. Bližšie k dementovi má skôr ten koho to vôbec nenapadne.
          • Ale bylo by to zajímavé. Tuleň s kulometem co víc si přát.
          • Nemyslím, tohle by napadlo každého, co žije ve světě, který je na hlavu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit