Přejít na výpis diskuzí
"Vlkodlaci" v traileru z Ghost Recon: Future Soldier
7.5.2012 | levis
31 příspěvků
-
mne to video nejde spustit opravdu jsou tam vlkodlaci nebo byl levis proste nadrogovanej?
-
-
najlepši komment dnešného dňa :D. Nie neboli tam vlkodlaci.
Inak, ta hra by sa mala volat Call of War: Modern Soldiers.
-
-
You gotta be kidding me. *15*
-
"Podle ruských legendy existují dva typy vlkodlaků" mohl bych poprosit, aby bylo levisovi z výplaty či nějaké odměny strženo 5ti kilo a byl mu dán políček, protože se asi jinak spisovně psát nenaučí pokud mu to někdo nevtluče do hlavy. Obsah už u něj řešit nebudu. Děkuji :)
(Fakt se snažte o nějakou úroveň. Beru, že se člověk přepíše, ale u něj už je to fakt moc. Je to škoda.) -
-
Já mám spíš takovou teorii, že levis není reálná osoba ale že je to název nějakého redakčního softwaru na překlad z angliny do češtiny. Něco jako PC Translator.
-
-
Jen klid! Jako DLC za 20$ si odemkneme abilitu Avada Kedavra, která tyto potvory bleskem pošle na onen svět.
-
Cože?!
-
Už vidim to DLC s upírama :D
-
What the f*ck is this sh*t?!! *1* Vývojáři v dnešní době už vážně neví kdy přestat...
-
Dobrý wtf tohleto :D a nejkrásnější na tom je, že je to trailer na vlkodlaky, a přitom tam není jedinej herní záběr, ve kterým by opravdu byli :D jenom záběry s lítajícíma tankama a do toho nastříhaný hustý kecy svalnatýho naháče :D
-
Trapáci :D to v Multiplayeri ked budete hrať za amikov tak budete Ghostovia a ked budete hrať za opozíciu tak budete Vlkodlaci :D žiadne ochlpené zvieratá nehrozia *1*
-
Já furt nevím, co si tady o té hře myslet.. jsem docela zvědavý jaké to nakonec bude. Zatím je to tak 50/50, mám k tomu předpokládané výhrady, takže bych se nedivil, kdyby to byla uplná kravina, na druhou stranu mám z toho všeho takový pocit, že bych byl rád překvapený kdyby to byla pecka... no brzy se dozvíme