Přejít na výpis diskuzí
Vozový park World of Tanks rozšíří tanky čínské armády
8.11.2012 | Petr Poláček
55 příspěvků
-
Tak proč si nekoupí to silnější? *1*
-
dalsi lamka co to neuhrala... :D
-
Pokud vim tak koncept celý hry už od bety je že musíš vyexpit top tiery... (cimž to neobhajuju... je to na ho*no) *1*
-
S tím placením seš úplně vedle. V posledním patchi změnili, že jde i premiovou munici kupovat za credity, takže teď už potřebuješ goldy jen na místa v garáži/kasárnách. Na top tier se dostaneš i bez prémium účtu a v klan warech máš šanci si goldy vydělat. To můžeš mimochodem i tunou soutěží, co se pořádaj pravidelně každej týden. A jak vidno, tak přesto se WoT rozvíjí a přitom tvůrcům královsky vydělává.
-
Mě spíš trapí že se při IX a X tierech připojíš do hry a na obou stranách je 6 artyn.... to pak bitvy vypadaj tak že si každej zaleze za kámen a a střílej a hrajou jenom artyny.... takže si zbytek týmu v podstatě nezahraje.
-
Tyvole copa to. Brat má IS4 se základním kanonem :D. T10 s penetraci 175. To je hodně smutný.
-
koukni na video na ofic strankach kde vysvetluji jak funguje jejich mechanika strel a zasahu.. ono to mluvi za vse (kor tech jejich +-25% nahody)
-
jde mi o balanc dle zkusenosti hracu- s modem co to dokaze ukazovat se dopracujes ze malokdy sou hraci vybrani spravedlive co se tyce nahranejch her, efektivity a podobne. snad mi nechces namlouvat ze hrac s 5k+ her a tankem na maxu ma problem uhrat stejnej tank s nevybavenym novackem. tim chci rict ze kdyz se v randomu slozi tym se zkusenejma hracema maji o sakra vetsi sanci na vyhru. nechapu ze to skladani her chcou mit do par vterin aby nikdo nemusel cekat- mnohem radsi bych si pockal minutu nebo dve a dostal v ramcich teorie statistik vyrovnanej tym na obou stranach.. takhle hraju hry kdy se ani nedostanu na zadnou pozici a pulka tymu je ani ne do dvou minut mrtva
-
náhodou kdysik s KV jsem i proti 8-9 obstál když jsem se držel hodně vzadu a smiřil se s tím že jsem pouze palebná podpora. Ale chápu, tenkrát měl aspoň dělo co dokázalo prorazit tir 8 stroje teď už ani tuk...
-
Ja som sice hral s tier 8 KV-4 ,ale nechapem preco ma to hodilo k TIER 10 tankom ked pouzivam to blbe delo D-25-T s penetraciou 170mm...
neprestrelim ani tier 7 tanky nie to tier 10...
Hra by mala brat do uvahy ze mam slabucke delo na moj tier --- tak by ma to malo hadzat ako TOP tank medzi tier max 8 -
i to je moc. viz priklad - za tier 5 muzes potkat tier 9 a to jen proto, ze matchmaking se rozhodne to balancovat dle tieru 7. Asi neni treba rikat, ze ten match muzes rovnou leavnout...
-
ale aby konecne opravili zero dmg to ne. Predevcirem jsem se svym Jagdpantherem a 88 mm kanonem 3x za sebou skoroval "we hit them hard" za 0 a bylo to do o 1 tier slabsiho tanku.
-
Match making už dávno pořešili, teď potkáš jen tanky +/- o dva tiery... (pokud nepočítám skauty, nebo artyny).
-
kdyby aspon prvne poresili match making nez srani dalsich a dalsich tanku..
-
Jo jo cinske, japonske, turecke, ugandske, alzirske, tanky dedy mraze, tanky sveho mozneho i nemozneho-viditelneho i neviditelneho. Kluci z WG to maj pekne vymyslene a hlavne spocitane.
Jen skoda, ze puvodni koncept cele hry, je jiz davno v prde... Nejdulezitejsi je vyexpit top tiery a zacit platit, vse ostatni jde stranou.