Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LOTRO má ideální systém F2P pro mladší hráče. Být mi třeba 12, takový systém bych prostě velmi přivítal, protože se dá herní měna vydělat hraním - chce to jen čas. Je to tedy velmi solidní MMORPG, které lze s jistou snahou hrát zdarma.
  • tyhle otázky jsou tady pod každou zmínkou o LOTRO. Doporučuju ti projít si pár posledních článků k LOTRO - resp diskuzi pod těmito články. Tam to máš mj. ode mě popsáno do nejmenších detailů. Nebudu to psát stokrát - to jistě chápeš. *3*
    Napovím: Klient zdarma, úvodní 3-4 regiony zcela zdarma, pak nutnost koupit si pár věcí za peníze či herní měnu. Na herní měnu se dá vydělat hraním, ale není to snadné. Ale fakt se podívej na starší diskuze. Tam je to rozepsané.
  • seky, seky, sek... komu se to seká, tu je video bez zásaků:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3ygSJhbFk70
  • Chceme Drakena do podcastu:)....
  • Přesně *3*... na PVP jsem pozapomněl, to fakt.
  • F2P je v podstatě na vyzkoušení, to je holý fakt, ať si Turbine tvrdí co chce. Ale pokud máš velkou trpělivost tak do hry nemusíš vrazit ani korunu a můžeš mít totéž co VIP s vyjímkou PVP. Je spousta lidí co to tak dělají a daří se jim stejně jako platícím hračům, jen u toho tráví víc času děláním deedů az které dostavájí turbine body a za ty pak kupují obsah do hry. A tak pořád dokolečka, až mají všechno co VIP a můžou se jim smát jaký jsou trubky že za to platí. *3*
  • v podstatě nemusíš, jedný omezení je v omezeném počtu questů a instancí a taky v používání traitů. Jasně, že subscribeři mají výhodu, ale dá se to hrát i bez toho... btw za hraní, tedy plnění různý skutů (deeds) dostáváš i Turbine pointy, za které si můžeš odemykat nebo pořizovat special předměty (klasický cash shop). Takže asi tak.
  • Dá se LotrO hrát čistě bez investice nebo se s nějakou peněžní investicí počítá a f2p je hlavně na vyzkoušení?
  • Tak tady si troufnu tvrdit že pan Tolkien má být na co hrdý, sem tam chyba ve hře, ale celkový dojem perfektní. Tvrdím jako dlouholetý hráč. A jako malý děcko se těším na Riders of Rohan!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit