Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jevo83

    Ten clanok sa skor asi mal volat "komercni sdeleni" alebo Co vsetko o Elder Scrolls VI nevime?😁

  • frank.horigan

    Já se tak nějak obávám, celé sérii ElderScrools malinko ujel vlak :) 


    • Corvus

      Ten vlak, co ujel, má v uhláku místo uhlí miliony dolarů :-) A nepíše se to Scrools ;-) Až vyjde Starfield, tak doslova každej, i ten největší hater Bethesdy bude slinit a hru hrát (ostatně jako vždy, když se na něco od T. Howarda hází špína) a až vyjde nový TES, tak se nebude měsíc o ničem jiném psát. Takže ten vlak je možná v současné chvíli v depu, ale lokomotiva se slušně tlakuje, aby pak všechny rozválcovala.

      • cNNk

        Muzes mit pravdu, ale aby serie jako TES a Fallout vychazeli jednou za 10-15+let je proste pruser. Drzet takovy znacky je urcite zodpovednost, ale kdyz uvedu novy dil, nemel by ten strej bejt uz retro.

      • Derp_1337

        "až vyjde Starfield, tak doslova každej bude slinit a hru hrát... až vyjde nový TES, tak se nebude měsíc o ničem jiném psát"


        Hele, zase to s tou adorací Bugthesdy nepřeháněj.

        Tvrdit o nějaké hře, která ještě nevyšla a nevíme, jestli vůbec bude dobrá, že ji bude hrát úplně každý, je hodně odvážné.

        A ono je dost běžným jevem, že po vydání jakékoliv větší AAA hry se měsíc o ničem jiném nemluví a nepíše. Nezáleží na tom, zda hra je dobrá nebo špatná, jestli se ta hra kritizuje nebo chválí. Vždycky se bude o ní mluvit, protože hráči a herní média nemají nic lepšího na práci. 😛

    • To je sice pravda, ale druhou stranou mince je, že zpoždění ES6 je způsobené i tím, že se Skyrim pořád v různých edicích dobře prodává. Tod měl v jednom (a možná jen v tom jediném) pravdu, když řekl: "Pokud nechcete další edice Skyrimu, tak je nekupujte." Ostatně GTA trpí podobným syndromem, ale tam už je podle nedávného úniku vývoj dalšího dílu docela daleko. A platí to i o dalších sériích, které sice čísla dílů zvyšují, ale ve výsledku jde o kopírky (od FIFA to Far Cry). Lidi to prostě kupují, tak proč jít do rizika s něčím jiným?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit