Přejít na výpis diskuzí
Vše nej v roce 2011 od redakce Games.cz...se soutěží
31.12.2010 | Redakce Games.cz
40 příspěvků
-
for kamenak - nejak jim tu ty reakce na odpovedi nedungujou.
Ja teda nesoutezil, ale kdyz ted vidim odpovedi... ;) MMO naprosto (cilene?) mijim, Transformers jsem se jeste neprinutil ani videt, natoz hrat, s Warhammerem jsem zacal a skoncil u Horned Rat, Wii-cko nemam a noname (respektive jedno z mnoha, je to asi Mustang) auto ze hry, co jeste nevysla? Ufff, uz jsem na ty hry asi vazne starej. ;D
Utechou mi budiz, ze Mafii II mam a nechtel jsem ji vyhrat, dokonce ani na kseft. BTW dnes byla na Steamu za 10 babek, v akci. :) -
-
Ještě dalších 18 hodin tam bude;).
-
-
Jak jsem psal níže, němel tam být Ultramarín, ale Blood Raven, protože v SP jsou jedinou hratelnou kapitulou (ostatně jsou i na obalu a všude) právě Blood Ravens. Další věc "auto z Shift 2 Unleashed" - to je vtip? To auto může být z jakékoli hry, která nabízí užití křídla na autě - od starších NfS, Burnout, ale i Toca, Forza či Gran Turismo.
-
-
S Warhammerem máte asi pravdu, osobně v tomhle nejsem kovaný, jen jsem sem přepsal info od našeho grafika, který PFko dělal. Každopádně to vhledem k soutěži není tak podstatné, nepotřebovali jsme to úplně přesně. Co se týče auta z NFS, ano, mohlo to být jakékoliv, ale není - viz http://games.tiscali.cz/shift-2-unleashed-13885/galerie/194007
-
-
Přesně to jsem si myslel . Sotva se to mihne na oficiálním screenshotu , už je to to jediné pravé . Se siluetou anonymního auta jste prostě bodovali .
-
Ta kapitula je vcelku nepodstatná, bylo už z toho nákresu vcelku patrné, že je to Ultramarín, což mě zarazilo, protože jediná hra s Ultramaríny je Squad Command na PSP a DS, a Space Marine je teprve ve vývoji. S tím autem byl hlavní problém, že jste nechtěli hru, ale postavu/věc, což to auto nemá ani značku, takže v podstatě bylo nemožné tipnout, co je to za auto. A hra je teď jasná, ačkoli jsme všichni brali automaticky hry, které již vyšly. Třešničkou na dortu je Deponia, o které se mi podařilo na internetu najít značně strohé informace - 4 screeny a jedno rok staré preview. A Oswald vypadá tím nákresem naprosto totožně, jako Max ze Sam & Max.
-
-